دانشگاه حکمت(نکبت)کجا خوندی سایه؟
دانشگاه حکمت(نکبت)کجا خوندی سایه؟
حالا بگو از قم خوشم میاد ولی زیادم بد نیستا.میگم حالا با دانشگاه قم مذاکره هم نکردی طوری نیستا ... معماری هم نذاشت، نذاشت![]()
سایه کدوم یونی درس خوندی؟تازشم وقتی جابجا شدیم رفتیم جایی که قبلا سوله جوجه کشی بوده
شهرک قدسه؟دانشگاه حکمت(نکبت)
اینکه مذهبی باشه خوبه اما کاش مذهب درست بود. نه فقط شعاراره تعریف قم شنیدم خیلی شهر مذهبیه برعکس شهر ما.شنیدم یه خیابون دارین فتوا دادن رفتن به اون خیابون حرامه.
من بچگیام اومدم قم
واقعا متاسفم عزیزم.
منکه بابام گفته سال دیگه اگر تهران قبول شی برمیگردیم تهران . توهم یه فکری به حال خودت بکن. عمرتو حروم نکن تو مرکز به اصطلاح تشیع.
البته کلا ایران اینجوره
نه انتهای بلوار امین روبروی بوستان علویشهرک قدسه؟
حالا بگو از قم خوشم میاد ولی زیادم بد نیستا.
امیر سلف ما توش اب انبارم بود.یسری فوضولیم گل کرد رفتم درشو باز کردم.وحشتناک بود.![]()
اره خیابون صفائیه.اره تعریف قم شنیدم خیلی شهر مذهبیه برعکس شهر ما.شنیدم یه خیابون دارین فتوا دادن رفتن به اون خیابون حرامه.
من بچگیام اومدم قم
ممنونم. حتمــــا. تجربه ثابت کرده ریاضیو خیلی بخونم. شمام دعا کنیدبشین بکوب ریاضی بخون! درسای عمومی و زبان هم در حد تیم ملی اسپانیا بخون! مبانی نظری رو هم خیلی خیلی بخون در حد چند تا منبع، تست هم خیلی بزن مبانی رو که انشاالله رجایی رو بیاری![]()
بچه ها کسی بلیط تبریز نمی خواد؟؟؟؟؟؟ما ثبت ناممون اینترنتی شد بلیطم موند رو دستم!
سلام اره جمع مون جمع.راستی ما فردا راهیه اردبیل هستیم هاسلام.شبتون بخیر.میبینم که باز همه جمع شدین.
امیر به قم بودجا دادن. استاداره قم نصفشو برگردونده گفته ما لازم نداریم. نکردن یخورده به حرم برسنمن بیشتر با جمکران حال میکنم! پارکینگ حرم حضرت معصومه که دیگه وای! توش بری مکافاته![]()
نمیدونی؟ کوچه های صفاییه خانه ی فساد دارهاره خیابون صفائیه.
بخدا چیز بدی نداره اون خیابونه.اتفاقا دانشکده ما همون طرفا بود.
ولی میگن تو کوچه هاش یه اتفاقایی میوفته.
البته میگن.
آهااااااااان.نه انتهای بلوار امین روبروی بوستان علوی
اره سایه جون حتما رو ریاضی زیاد کار کن.خیلی مهمه.خیلی.منو ریاضی نجات دادممنونم. حتمــــا. تجربه ثابت کرده ریاضیو خیلی بخونم. شمام دعا کنید![]()
نهنمیدونی؟ کوچه های صفاییه خانه ی فساد داره
اره.نمیریم دیگه.دانشگاه 20 شهریور نامه داده به سنجش که ما ثبت ناممون اینترنتیه لطفا در اطلاعیه اعلام نماییییییددددددددد.اما لطف کردن اقایونه سنجشی نذاشتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!جدی؟ برو دمه ترمینال بگو بدو بدو تبریز 1 نفر بدو بدو حراجش کردمینی دیگه نمیخواد بری اونجا کلا ؟
قربونت عزیزم. حتما از راهنماییاتون استفاده میکنم. حرف شماها معتبره. چون رتبه هاتون خیلی خوب شد. همتوناره سایه جون حتما رو ریاضی زیاد کار کن.خیلی مهمه.خیلی.منو ریاضی نجات داد
خوش به حالتون.کاش مال ماهم اینترنتی بودبچه ها کسی بلیط تبریز نمی خواد؟؟؟؟؟؟ما ثبت ناممون اینترنتی شد بلیطم موند رو دستم!
چه جالب...اره.نمیریم دیگه.دانشگاه 20 شهریور نامه داده به سنجش که ما ثبت ناممون اینترنتیه لطفا در اطلاعیه اعلام نماییییییددددددددد.اما لطف کردن اقایونه سنجشی نذاشتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سنجش کدوک کارش درست که این درست باشهاره.نمیریم دیگه.دانشگاه 20 شهریور نامه داده به سنجش که ما ثبت ناممون اینترنتیه لطفا در اطلاعیه اعلام نماییییییددددددددد.اما لطف کردن اقایونه سنجشی نذاشتن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام به مهندسین گرام خیلی خوش آمدینبچه ها منو علی سلام دادیمااااااااااااااااا
سلام علی منم فردا میام اردبیل
خوش به حالتون کاش واسه مام نتی بود
بچه ها منو علی سلام دادیمااااااااااااااااا
سلام به روی ماهت...بچه ها منو علی سلام دادیمااااااااااااااااا
سلام بر دوستان عزیزمونبچه ها منو علی سلام دادیمااااااااااااااااا