yasna68
کاربر بیش فعال
عزیزم انگار خره از پل بریده دیگه وقت ندارن
اره دادافرید دل گیرم ازشون
این نازی جون کجاس کمربند بیاره حالشونو بگیرههههههههههه

عزیزم انگار خره از پل بریده دیگه وقت ندارن
گذشت زمان آدمی را پیر نمی سازد، بلکه ترک آرمانها و کمال مطلوبهاست که ما را فرتوت و افتاده می کند . دوگلاس مک آرتورنه گلم به نت دسترسی ندارم.
نا شکر نیستم
کل هم خدارو شاکرم
اما خب دلمم گرفته
نمیدونم چرا
چه جوری میشه به نت وصل شد؟؟وای خدا خیرت بده خواخور جان!(رشتی)سلام گلم لبتاپ نداری؟؟؟؟چارش یه مودم همراه ایرانسله!!!!سرعتشم خوبه!!!نگو اینجوری دلم می گیره...تازه اگه گوشیتم قابلیت اتصال به نت داشته باشه میتونی وصلش کنی به لبتاپ با خط ایرانسل لب تاپتو وصل کنی به نت!!!
کی باید اعمال قانون شه؟فقط نام ببراره دادافرید دل گیرم ازشون
این نازی جون کجاس کمربند بیاره حالشونو بگیرههههههههههه![]()
نازی جونم بهونه نیار نیای تاپیک به اینجا سر نزنی شیر مامانتو حلالت نمی کنمنه گلم به نت دسترسی ندارم.
نا شکر نیستم
کل هم خدارو شاکرم
اما خب دلمم گرفته
نمیدونم چرا
وای دقیقا.بیشتر از اینکه بچه ها دارن میرن دلم گرفته.بهشون بدجوری عادت کرده بودمگذشت زمان آدمی را پیر نمی سازد، بلکه ترک آرمانها و کمال مطلوبهاست که ما را فرتوت و افتاده می کند . دوگلاس مک آرتور
هر عادتی در ابتدا مانند یک نخ نازک است . اماهربار که یک عمل را تکرار می کنیم ما این نخ را ضخیم تر می کنیم و با تکرار عملنهایتا این نخ تبدیل به طناب و بلندی می شود که برای همیشه به دور فکر و عمل ما میپیچد. اریسون سووت ماردن
وای دادآفرید الان اشکم در میاداااوقتی که دیگر نبود
من به بودنش نیازمند شدم
وقتی که دیگر رفت
من به انتظار آمدنش نشستم
وقتی که دیگر نمیتوانست مرا دوست بدارد
من او را دوست داشتم
وقتی که او تمام کرد
من شروع کردم
وقتی که او تمام شد
من آغاز کردم
چه سخت است تنها متولد شدن
مثل تنها زندگی کردن است
مثل تنها مردندکتر علی شریعتی
کی باید اعمال قانون شه؟فقط نام ببر
من نه لپ تاب دارم. نه گوشیم قابلیت اتصال به نت دارهنازی جونم بهونه نیار نیای تاپیک به اینجا سر نزنی شیر مامانتو حلالت نمی کنم
این دل گرفتن یخورده عادیه ولی زیادم گندش نکن
تو مزه ی این تاپیکی ناز نازییییییییی نیای که زیادی ناراحت میشیم
آخه نفیسه هم نیست که بگم کمربندمو بیارهفرزانه رییس تاپیک
مازیار پیر غر غرووووو و ارشد تاپیک
اوکامی که وسط گپ می زاره میره
و
و
و.......
من نه لپ تاب دارم. نه گوشیم قابلیت اتصال به نت داره
داد افريد شمام وقت گير آورديد؟؟ اينا ميگن دلمون گرفته شما هي جملات غمناك بزار
آنگاه که تقدیر نیست و از تدبیر نیز کاری ساخته نیست خواستن اگر با تمام وجود با بسیج همه اندامهاو نیروهای روح و با قدرتی که در صمیمیت است تجلی کند اگر هم هستیمان را یک خواستن کنیم یکخواستن مطلق شویم و اگر با هجوم و حمله های صادقانه و سرشار از امید و یقین و ایمان بخواهیم پاسخ خویش را خواهیم گرفت.
داد افريد شمام وقت گير آورديد؟؟ اينا ميگن دلمون گرفته شما هي جملات غمناك بزار
سلام بچه هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا. خوبید؟ کی هست؟ کی نیست؟
البته خوب حق دارید نباشید همتون دارید وسایل سفرو آماده میکنید
فرزانه جون ببخش دیر دیر میام
اکامی جونم ممنون از پیگیریت .ای ی ی خدارو شکر...دیگه چکار میشه کرد اگه راضی نبود!
نازی جون نبینم غم و تنهاییت رو ها
مازیار خان اومدی تهرون شیرینی مارو بیار...من کم توقعم ببینم شهر شما کلوچه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام یسنا جونم تبریک ویژهاینجا چه خبره؟ راست میگن نازمعمار دلگیره چقدر اینجا.پس کجان این بچه هایی که میخاستن جشن و پایکوبی راه بندازن؟آهایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی کجاییدبابا بیاین دیگه من اینترنتم نفتیه دو دقیقه دیگه قطع میشم دوباره معلوم نیست کی برگردمبچه ها زرنگا.شمالی هااااااا آذری هااااااااااااااااا اصفهونیاااااااااااااااااااااااپس کجایید دلم گرفت شاید دیگه دست نده دورهم جمع بشیم هاااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اره من محقق اردبیلی قبول شدمسلام کسی اردبیل قبول شده؟