وای راس میگی ها اردبیل خیلی سرد میشه.ماها که زیاد عادت نداریم به سرما چه خواهیم کرد؟ایشالله بهمن . که هوا یخه اردبیل . آش دوغ داغ میچسبه![]()
وای راس میگی ها اردبیل خیلی سرد میشه.ماها که زیاد عادت نداریم به سرما چه خواهیم کرد؟ایشالله بهمن . که هوا یخه اردبیل . آش دوغ داغ میچسبه![]()
خدا نکنه ان شالله همه بچه ها دوباره میان.جشن مون واسه فردا بعداز ظهر تا همه باشن.هورامنم یه احساس بدی دارم . اصلا ناراحت نمیشدم جوابا دیرتر بیاد . الان این احساسو پیدا کردم . متاسفانه کم کم باید شاهد یخ کردن این تایپیک باشیم
![]()
3 تا کادر هست باید متن کادر Forum رو اینجا کپی کنی . مثل کاری که من کردم
سلام
داداش همه كه هستن
مازیار شبا نمیتونه بیاد.متاسفانهمازي جون كجاي بيا ديكه
وای راس میگی ها اردبیل خیلی سرد میشه.ماها که زیاد عادت نداریم به سرما چه خواهیم کرد؟
عیبی نداره به مامانم میگم 2 تا لحاف درست کنه برامعادت خواهید کرد . هه . من بعد 21 سال عادت نکردم .!!!!!
سلام
داداش همه كه هستن
عیبی نداره به مامانم میگم 2 تا لحاف درست کنه برام
ایول اگه بشه خوب میشه .فقط رفتی یزد واسه ما هم تعریف کن چطوره دانشگاش
امیدوارم.من که هربار اومدم سرعین شبا یخ زدممرسی مامان . چند سالیه مثل سالای قبلتر سرد نمیشه اردبیل . مثله تبریز و ارومیه میشه
سلام امیرباشه حتما![]()
مرسی مامان . چند سالیه مثل سالای قبلتر سرد نمیشه اردبیل . مثله تبریز و ارومیه میشه
امیدوارم.من که هربار اومدم سرعین شبا یخ زدم
مشکل منم با اردبیل و تبرییز همین سردی هواشه ! قطبه !
فکر کن امیر من از این سردی در اومدم رفتم اصفهان اونم تابستون. خندم گرفته بود از گرما . نمیدونستم گریه کنم یا بخندم !!با تعجب به دوستام زنگ میزدم از گرمای اصفهان میگفتم . ولی پوستم خیلی باحال شده بود اصفهان !
چرابیخودی بهش امیدمیدی فرزانه جون من همین الان بخاریم روشنهخب معلومه باید سردت بشه .سرعین نزدیکه کوهه . فضای خیلی بازیه . همیشه هم باده .
راستی یه چیز جالب . یکی از دوستای من با رتبه 500 روزانه اردبیل قبول شده !!! دختره .
یکی از پسرا هم با 300 شبانه قبول شده !
تبریک میگم که یزد قبول شدی. خیلی شهر ایده آلیهآره تابستونا خیلی گرمه... اصفهان 4فصلو داره، اصفهان و یزد و تهران تقریبا آب و هواشون تو یه مایست
اخه چون بعدا اصلاحیه دادن خیلی از دخترا نفهمیدم به خاطر همون رتبه قبولی دخترا رفته بالاراستی یه چیز جالب . یکی از دوستای من با رتبه 500 روزانه اردبیل قبول شده !!! دختره . یکی از پسرا هم با 300 شبانه قبول شده !
تبریک میگم که یزد قبول شدی. خیلی شهر ایده آلیه
ترم اول به احتمال قوی خوابگاه بعدا خونه میگیریم.راستی وضعیت خوابگاه ی دانشگاه چطوره؟ پس من 3 تا لحاف بیارمچرابیخودی بهش امیدمیدی فرزانه جون من همین الان بخاریم روشنهالان چن روزه یه.روی خوش هوابهمون نشون نداده بعضی روزام 4فصل روتجربه میکنی راستی میخوای خوابگاه بگیری یاخونه![]()
چرابیخودی بهش امیدمیدی فرزانه جون من همین الان بخاریم روشنهالان چن روزه یه.روی خوش هوابهمون نشون نداده بعضی روزام 4فصل روتجربه میکنی راستی میخوای خوابگاه بگیری یاخونه![]()
اخه چون بعدا اصلاحیه دادن خیلی از دخترا نفهمیدم به خاطر همون رتبه قبولی دخترا رفته بالا
بچه ها من به خاطر خوشحالی پدر مادرم خیلی خوشحالم.اخه تو کنکور سراسری نتونسته بود انتظاراو براورده کنم و کار دنی قبول شدم.ولی وقتی امروز گفتم روزانه اردبیل قبول شدم نمیدونین چه خوشحال شدن.اون لحظه رو با هیچی عوض نمیکنم.خداجون متشکرم که دوباره رو سیاه نشدم