شب بخیر یچه ها من دارم میرم بخوابم

هاااان؟؟hamegi shab bekheyr
be friendly but not just for when you are upset![]()
hamegi shab bekheyr
be friendly but not just for when you are upset![]()
شبتون بخیر من خواب ندارم امشبشب بخیر یچه ها من دارم میرم بخوابم![]()
شب بخیر یچه ها من دارم میرم بخوابم![]()
vazehe .doost bashin ama na faghat baraye zamani ke narahatin.هاااان؟؟
سلام . نگران نباش احتمالا 31امسلام بچه ها کسی میدونه کی این جوابهای نهایی میاد؟ مردم از دلشوره...![]()
سلام به سایه خانم سحر خیز......................قوقولی قو قو خروس میخونه صبح شده چشماتُ وا کن. بپوش لباساتُ که خیلی دیره ... خروسه میگه قوقولی قوقو سلاملکم آقا کوچولو. افتاده تو حوض یه دونه هلو هلو هلو برو تو گلو
ساعت 11:35 همه خوابن![]()
سلام شایدم زیر پوستینقوقولی قو قو خروس میخونه صبح شده چشماتُ وا کن. بپوش لباساتُ که خیلی دیره ... خروسه میگه قوقولی قوقو سلاملکم آقا کوچولو. افتاده تو حوض یه دونه هلو هلو هلو برو تو گلو ساعت 11:35 همه خوابن![]()
سلام سلام................................. بلاخره خوندن اين 80 صفحه تمومد شد!!!!!!! آههههههههههههههههههههههههههههههههههسلام شایدم زیر پوستین![]()
سلام سلام................................. بلاخره خوندن اين 80 صفحه تمومد شد!!!!!!! آهههههههههههههههههههههههههههههههههه![]()
سلام سلام................................. بلاخره خوندن اين 80 صفحه تمومد شد!!!!!!! آهههههههههههههههههههههههههههههههههه![]()
وايييييييييييييييييييي سرم گيج رفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آره بعضی وقتا که آدم از تاپیک عقب میفته 6 ساعت باید بشینه بخونه![]()
به به ... n(به) دادآفريد گل!!! خوبم!!! تو خوبي؟؟؟سلام مازیار خوبی پسر..............![]()
به به ... n(به) دادآفريد گل!!! خوبم!!! تو خوبي؟؟؟
بلاخره مي ياد ديگه!!! هر چي دير تر بياد فرصت بيشتري واسه علافي كردن داريم!!!ما چاکریم سالار............... میگم مازیار شنیدم گفتن نتایج 31 میاد؟! کی میخواید برید برا ثبت نام؟؟؟ میگم یکی زنگ بزنه سنجش
بلاخره مي ياد ديگه!!! هر چي دير تر بياد فرصت بيشتري واسه علافي كردن داريم!!!
تازه 1 مهر جمعه هست 2 مهر هم شهادت که تعطیله!!!!آخه اگه شهر دیگه قبول بشید دهنتون سرویس میشه تا هم جاش رو پیدا کنید هم اگه بخواید خونه بگیرید و........................... چون کلاسا اعلام شده از 3 مهر!!!!!!!!
خوب مي پيچونيم ديگه!!! من كه 100% شهر ديگه رو شاخمه!!! حالا ببينيم چي ميشه ديگه!!!آخه اگه شهر دیگه قبول بشید دهنتون سرویس میشه تا هم جاش رو پیدا کنید هم اگه بخواید خونه بگیرید و........................... چون کلاسا اعلام شده از 3 مهر!!!!!!!!
تازه 1 مهر جمعه هست 2 مهر هم شهادت که تعطیله!!!!
توکل به خدا..........سلام به همگییییییییی
دادافرید من هنوز تسویم مونده یعنی استادم نمره کاراموزی رو نداده
با این حساب بدبخت شدممممممممممممم
همه هستن جز خودم!!!
سلام ظهر بخير
كسي هستشش
خوبه كه دادآفريد!!! تهران واسه درس خوندن عاليه!!!تهران عذابه وگر نه شهرای دیگه خوبن.............
مازیار انشا ا.. قبول میشی تهران بعد میای میگی از شرایط........خوبه كه دادآفريد!!! تهران واسه درس خوندن عاليه!!!
توکل به خدا..........
دانشگاها هم اونطور که میگن سخت نمیگیرن نهایتش یه تعهد نامه ازت می گیرنن میگن تا بهمن بیارش............... اصلا نگران نباش..... ولی حتما برو دنبال کارآموزیت![]()
طباطبایی در گفتگو با مهر: نتایج نهایی کنکور کاردانی به کارشناسی فردا صبح اعلام می شودسلام بچه ها کسی میدونه کی این جوابهای نهایی میاد؟ مردم از دلشوره...![]()