به به دکتر خودم چطوره ؟فکر کردم نیستی اکامی جان... به به ایول به هر چی بهمنیه
راستی فرزانه خوشحال شدم دیدم محقق رو دختر و پسر کردن ... ایشالا که همونجا قبولی...
نازی جون شما بلاخره کجاها رو زدی؟
راستی از امیر خبری هست؟ اون کجاها رو زده؟
سلااااااااام آقا امیر.
خوفی؟
چطوری؟
امیر خان حلالزاده ای ها!
چه کردی پسر ؟ از اعتراضا چه خبر و کجاها رو زدی؟
سلم خوبیسلام سلام چطورید برو بچ ؟![]()
وقتی اینجام خوش میگذره وقتی اینجا نیستم یا دارم اتوکد یاد میگیرم یا دارم با مادر محترمه میرم خواستگاری...سلام ممنون شما خوبین ؟ چه خبرا خوش میگذره![]()
سلام عشق من کی اذیت کرده تورو به خودم بگوبچه ها چرا کسی مارو تحویل نمی گیره
تا میایم با دوستان حرف بزنیم ناز معمار ناراحت میشه
نظر میدیم نه تشکری نه.......
فرزانم که دیگه منو دوس نداره
سنگینم این تاپیکو ترک کنم
باز alirad بود ما دلمون خوش بود اونم که رفته تهران
![]()
وقتی اینجام خوش میگذره وقتی اینجا نیستم یا دارم اتوکد یاد میگیرم یا دارم با مادر محترمه میرم خواستگاری...
آره بابا همه کارای داداشام افتاده گردن من بیچاره...ا؟ واسه داداشت ؟؟![]()
nessak جان انتخابای اولت چی بود؟بچه ها کسی از تکمیل ظرفیت ها اطلاع داره کی میاد؟ یعنی چقدر بعد جواب های اولیه؟ و اینکه همشون از ترم بهمن شروع میشن؟ من اصلا از انتخابام راضی نیستم![]()
چطور انتخاب شهر کردی؟بچه ها کسی از تکمیل ظرفیت ها اطلاع داره کی میاد؟ یعنی چقدر بعد جواب های اولیه؟ و اینکه همشون از ترم بهمن شروع میشن؟ من اصلا از انتخابام راضی نیستم![]()
بچه ها کسی از تکمیل ظرفیت ها اطلاع داره کی میاد؟ یعنی چقدر بعد جواب های اولیه؟ و اینکه همشون از ترم بهمن شروع میشن؟ من اصلا از انتخابام راضی نیستم![]()
بچه ها کسی از تکمیل ظرفیت ها اطلاع داره کی میاد؟ یعنی چقدر بعد جواب های اولیه؟ و اینکه همشون از ترم بهمن شروع میشن؟ من اصلا از انتخابام راضی نیستم![]()
من تشکرامو میخوام چرا تشکر ندارم
واقعا؟من فقط واسه شما تشکر ندارم![]()
اره فرزانه منم فقط واسه تو تشکر ندارم.واقعا؟
یعنی منو تنبیه کردن؟
اخه من که کاری نکردم![]()
سام کرجو نزدی؟برای خالی نبودن عریضه اول تهرانای روزانه و شبانه. بعدش روزانه گرگان بعدم سوره. بعدشم
گرمسار... ایوانکی و... البته تا قبل گرمسار همشون سیاهی لشگر بودن![]()
راستش فکر کنم من اشتباه کردم آخه دیدم به قم نزدیکه تو غیرانتفاعیا اول سامو زدم...نه نفیسه ..نزدم آخه روز آخری اومدم اینجا خوندم که یکی از بچه ها که رفته آکادمی بهش گفته بودن محل دانشکده ش خیلی پرته و چون سال اولشه شما ها میشید موش آزمایشی و ... خودم هم وقتی گشتم دیدم سایت نداره بی خیالش شدم. به نظرت اشتباه کردم؟
به به دکتر خودم چطوره ؟فکر کردم نیستی اکامی جان... به به ایول به هر چی بهمنیه
راستی فرزانه خوشحال شدم دیدم محقق رو دختر و پسر کردن ... ایشالا که همونجا قبولی...
نازی جون شما بلاخره کجاها رو زدی؟
راستی از امیر خبری هست؟ اون کجاها رو زده؟
بچه ها واقعا ممنونم ازتون که انقد پایه اینممنون خوبم دکتر . واقعا ایول به هرچی بهمنیه![]()