دمت گرم خواخور جان (خواهر جان)به دوستات شام دادی به ما که ندادی..ما که شکممونو صابون زدیم.
ولی چون پسر خوبی هستی از شام منصرف شدیم پس همون شام مجازی.![]()
دمت گرم خواخور جان (خواهر جان)به دوستات شام دادی به ما که ندادی..ما که شکممونو صابون زدیم.
ولی چون پسر خوبی هستی از شام منصرف شدیم پس همون شام مجازی.![]()
آره ولي يكي گفت اگه تكميل ظرفيت بخوره امكانش هست بياي روزانه!!!
بله سلف داره..هي واي من!!! باشه فقط شام خور اضافه نكن!!! اين شعاري بود كه من به همه ي دوستام مي گفتم (التماس مي كردم) اما....... راستي دانشگاه سلف داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی من شام میخوام قرار بود برا ما شارز ایرانسل بگیری یادته؟دمت گرم خواخور جان (خواهر جان)
رجایی فقط هدفش اینه که بگه فرهنگیا تحصیلاتشون بالاست
به خدا این دوست من فقط به فکر اینه که یجوری پاس کنه (god forgive me)
ترم پیش پروژه کدشو خودم براش بستم..دقت کن...حتی اتوکد هم بلد نیست!!
اینا هیچوقت معمار نمیشن
هی هی کاش ماهم میتونستیم رجایی قبول بشیم که نشدبله سلف داره..
ولی باحال تر از سلف بوفشه که چند تا آلاچیق خوشگل و باصفا داره : وعده دیدار ما بوفه به صرف یه عالمه خوراکی مهمون مازیار
رجایی با وجود همه بدیاش محوطه فوق العاده زیبا و سرسبزی داره
چون میدونستم فرزانه بت گیر میده بیخیال شدمدمت گرم خواخور جان (خواهر جان)
واقعا تهران بيفتم خيلي واسم راحتره تا تبريز!!! تهران چند تا فاميل دارم، تنها نيستم.خب حالا تبریزو 1ترم میرفتی بعد انتقالی میگرفتی البته به این راحتی ها نمیدن![]()
فرزانه!!!!!!!!!!! تو كه مهربون بودي؟؟؟ تو چرا؟؟؟ولی من شام میخوام قرار بود برا ما شارز ایرانسل بگیری یادته؟
واقعا تهران بيفتم خيلي واسم راحتره تا تبريز!!! تهران چند تا فاميل دارم، تنها نيستم.
ایشالا واسه ارشد هنرهای زیباهی هی کاش ماهم میتونستیم رجایی قبول بشیم که نشد
قك كنم اگه قرعه كشي بانك برنده مي شدم، تو اين شرايط بيشتر جواب مي داد!!!بله سلف داره..
ولی باحال تر از سلف بوفشه که چند تا آلاچیق خوشگل و باصفا داره : وعده دیدار ما بوفه به صرف یه عالمه خوراکی مهمون مازیار
رجایی با وجود همه بدیاش محوطه فوق العاده زیبا و سرسبزی داره
حالا شايد همينطوري هم تبريز قبول شدم!!!!حالا 1 ترم میرفتی تبریز، کلا مگه چقدره دوسال که بیشتر نیست، عوضش روزانه بودیولی خب حالا دیگه بیخیال
![]()
اينو هستم!!!!!!!ایشالا واسه ارشد هنرهای زیبا![]()
بحث شیرینیو خوردنی باشه جلویه منو کسی نمیتونه بگیره مازیار جان.فرزانه!!!!!!!!!!! تو كه مهربون بودي؟؟؟ تو چرا؟؟؟
ایشالا واسه ارشد هنرهای زیبا![]()
حالا شايد همينطوري هم تبريز قبول شدم!!!!
رژيم بگير فرزانه!!! خوبه ها!!! من 5 كيلو با رژيم كم كردم!!!!بحث شیرینیو خوردنی باشه جلویه منو کسی نمیتونه بگیره مازیار جان.
من اميدوارم!!!!!!!!!!!! راستي تو كجا ها زدي؟؟؟اگه اول شبانه رجایی رو زده باشی به احتمال خیلی خیلی زیاد قبول میشی
اگه بشه خیلی با مزه میشه ها..ایشالا همگی باهم اونجا همکلاس میشم.هورا![]()
من ذاتا وزنم کمه همش 51 کیلو هستم کمبود وزن دارمرژيم بگير فرزانه!!! خوبه ها!!! من 5 كيلو با رژيم كم كردم!!!!
واقعا اميدوارم قبول شي. ولي يه چيز رو مطمئنم كه تو ارشد مي تركوني!!! البته به همراه من و سايرين!!!
اگه بشه خیلی با مزه میشه ها..
راستی شماها 92 کنکور میدین؟؟
واقعا اميدوارم قبول شي. ولي يه چيز رو مطمئنم كه تو ارشد مي تركوني!!! البته به همراه من و سايرين!!!
حالا چرا خجالت میکشی؟؟؟مگه رفتی یزد خواستگاری؟؟
![]()
من ذاتا وزنم کمه همش 51 کیلو هستم کمبود وزن دارم
اخه من قدمم زیاد بلند نیست 163 قدمه.
من 60 کیلو ام!!!
میخوای 2,3 کیلو بهت قرض بدم ؟؟؟![]()