راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

FCH

عضو جدید
سلام دوستان:)

یکی از دوستام رتبش شده 5800 به نظرتون کدوم دانشگاه که نزدیک تهران باشه قبول میشه؟
آخه طرف کار میکنه و نمی خواد اونو از دست بده..........:razz:

از اینکه قبول نشه هم نگرانه....:(

اگه اطلاعاتی دارین کمکش کنین....;):gol::gol::gol:
متاسفانه اطراف تهران نمیاره
شمال اونطرفا میاره

mahmood321

عضو جدید
کنکور89

کنکور89

باسلام خدمت دوستان بنده چون اهل قزوین هستم بااین رتبه ای که آوردم که درذیل میباشد میخواستم بدانم این انتخاب محل تحصیل ها خوب هست وبغیراین چندتا که انتخاب کردم دیگه میتونم کدام واحد دانشگاهی راانتخاب کنم که ازنظرکیفی تاحدودی خوب باشه درضمن جواب دوست خوبم امید راهم میدم به طورمفصل:
نمره کل:2013
رتبه داوطلب درسهمیه:2619
رتبه داوطلب بدون سهمیه:2622
آخرین رتبه مجازدرسهمیه:20983

1-موسسه غیرانتفاعی علامه دهخدا قزوین
2-موسسه غیرانتفاعی کوثرقزوین
3-موسسه غیرانتفاعی میرعمادقزوین
4-موسسه غیرانتفاعی مولانا-آبیک قزوین
.
.
.اگراین انتخاب ها بجا هست لطفا راهنمایی کنید که انتخابهای دیگرم رابه چه شکل تنظیم کنم

mahmood321

عضو جدید
کنکور89

کنکور89

باسلام خدمت دوستان بنده چون اهل قزوین هستم بااین رتبه ای که آوردم که درذیل میباشد میخواستم بدانم این انتخاب محل تحصیل ها خوب هست وبغیراین چندتا که انتخاب کردم دیگه میتونم کدام واحد دانشگاهی راانتخاب کنم که ازنظرکیفی تاحدودی خوب باشه درضمن جواب دوست خوبم امید راهم میدم به طورمفصل:

.
.
.اگراین انتخاب ها بجا هست لطفا راهنمایی کنید که انتخابهای دیگرم رابه چه شکل تنظیم کنم

rahaashiyan

عضو جدید
متاسفانه دوست عزیز احتمال قبولیت تو قزوین کم البته نمی دونم اینکه بومی قزوینی چقدر موثر ولی شهرهای شمالی قطعا قبولی :gol::w23:

rahaashiyan

عضو جدید
به نظرتون با رتبه 60 رجایی قبول میشم یا باید برم سوره؟؟؟؟:w06:

بازم باید خداروشکر کنیم یکی از فامیلای ما گرافیک می خوند با رتبه 80 غیرانتفاهی ساری قبول شد
احتمالش خیلی ضعیف چون امسال خیلی افتضاح شده پذیرشها ولی با این حساب بزن چون انتخاب شهر سراسری ریسک نداره

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نزديكاي تهران
روزبه جان ایوانکی که نمیاری...ولی در مورد گرمسارو سمنان نمیتونم نظری بدم که میاری یا نه
سلام"
1 سوال داشتم جون مادرتون ج بدید...
غیر انتفایی های قزوین کدوم بهتره؟؟؟فرق زیادی با هم دارن؟؟؟؟
با 1253کجا میتونم بیارم؟؟؟الان ظرفیت هارو دیدم خیلی نا امید شدم...
توروخدا هر کی اطلاعات در این مورد داره کمکم کنه..
دهخدا و میر عماد وکوثر و مولانا که هر کدومم 80 ظرفیت داره...
علامه دهخدا بهتره..شما بزنین احتمال زیاد قبولین
ســــــــــــــــــلام... :cry: یعنی من برم بمیرم رسما:w47:....

عاقبت درس نخوندن همینه دیگه ...یعنی فکر کنم با 924 ایوانکی هم نمیارم...........:crying2::crying:
بزن ایوانکی..هر چند رتبه قبولی ایوانکی و قزوین وسوره امل و خیام میاد پایین با این ظرفیت ها

فکر نکنم تا حالا اینقدر ناراحت شده باشم با رتبه 140حتی روزانه زابلم قبول نمی شم ظرفیت ها خیلی کم شده خدا لعنتشون کنه

عزیزم یزن روزانه زابل قبولی...اگه بومیه تبریزی شبانه تبریزم قبولی..موفق باشید

سلام

به نظرتون بهترين گزينه براي رتبه 605 چيه با اين وضعيت ؟[/
QUOTE]
روزانه و شبانه که قبول نمیشین....(خواهشا دوستایی که امیدشون به شبانه هست بگن بومی کجا هستن)بزن یه غیر انتفایی خوب
خیلی ظلمه که با رتبه 289 برم غیر انتفاعی:cry:
عزیزم بومیه کجایین؟

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم باید خداروشکر کنیم یکی از فامیلای ما گرافیک می خوند با رتبه 80 غیرانتفاهی ساری قبول شد
احتمالش خیلی ضعیف چون امسال خیلی افتضاح شده پذیرشها ولی با این حساب بزن چون انتخاب شهر سراسری ریسک نداره
تازه اونم نیمسال دومه:cry:
به نظرت با 364 سوره میاره؟؟

mahmood321

عضو جدید
کنکور89

کنکور89

باسلام
پس به نظرشما انتخابم برای قزوین اشتباه هست چون من قبلااین درصدها راگذاشته بودنند 2تاازدوستان قزوین رابه من پیشنهاد کردند وحالا شما شمال راپیشنهاد میکنید ویک مسئله کدام ازدانشگاه های شمال بهترهست وباشرایط من جورمیشه چون میخوام بعد ازاین انتخاب های که نوشتم شهرهای شمالی وبعدش شیراز واصفهان راانتخاب کنید دلیل زیادسوال کردنم اینه که من خیلی سال بوده که کنکورشرکت نکردم واین اولین باری بوده که توآزمون شرکت کردم

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان:)

یکی از دوستام رتبش شده 5800 به نظرتون کدوم دانشگاه که نزدیک تهران باشه قبول میشه؟
آخه طرف کار میکنه و نمی خواد اونو از دست بده..........:razz:

از اینکه قبول نشه هم نگرانه....:(

اگه اطلاعاتی دارین کمکش کنین....;):gol::gol::gol:
سلام
با این رتبه دانشگاههای گلستان و مازندران قبوله

mahmood321

عضو جدید
کنکور89

کنکور89

باسلام
پس به نظرشما انتخابم برای قزوین اشتباه هست چون من قبلااین درصدها راگذاشته بودم2تاازدوستان قزوین رابه من پیشنهاد کردند وحالا شما شمال راپیشنهاد میکنید ویک مسئله کدام ازدانشگاه های شمال بهترهست وباشرایط من جورمیشه چون میخوام بعد ازاین انتخاب های که نوشتم شهرهای شمالی وبعدش شیراز واصفهان راانتخاب کنید دلیل زیادسوال کردنم اینه که من خیلی سال بوده که کنکورشرکت نکردم واین اولین باری بوده که توآزمون شرکت کردم

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

.
.

سلام دوست عزیز
چون شما اهل قزوین بودین من پیشنهاد دادم که قزوین رو بزنین
انتخاباتون هم خوبه ..ولی فک نکنم علامه رو قبول بشین..ولی از این 4 تا قزوین حداقل یکیش رو قبول بشین
موفق باشین;)

سعید معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرتون با رتبه 60 رجایی قبول میشم یا باید برم سوره؟؟؟؟:w06:
میتونی اما اونم 3 نفرش نفرات اول مسابقات کشوری دانشجویان کرمانه منم اونجا بودم که به اونا این امکان داده شد تا بدون کنکور تو مقطع کارشناسی درس بخونن...........یه پسر از شیراز اول شد........دوتا خانمم از کرج و خرم اباد دوم و سوم شدن..........پس موند 7 نفر.........اونا هم 5 نفرشون فرهنگین....پس موند 2 نفر.........اونا هم یکیشون سهمیه........پس موند یه نفر:(

rahaashiyan

عضو جدید

غصه نخور گلم می دونم زحمت زیادی کشیدی ولی به ترتیب اولویت برای خودت انتخاب شهر کن بر اساس رتبه ای که اوردی سازمان سنجش از ابتدا به انتها شروع می کنه به ابررسی به محض اینکه به دانشگاهی برسن که رتبه شما به اون دانشگاه بخوره همون رو برات انتخاب می کنه فرقی نمی کنه کدوم دانشگاه رو اول بزنی مثلا کسی که 1000تا 1600 شده نباید امیدی به سوره داشته باشه چه اون دانشگاه اول بزنه چه آخر ولی به هر حال قزوین قبول میشه

farnaztoopchi

عضو جدید
متنفرمممممممممممم

متنفرمممممممممممم

از سازمان سنجش متنفرم
از صبح تا حالا فقط گريه كردم مي دونين چرا درست لحظه ي آخر دانشگاه نبي اكرمو تو تبريز حذف كرده اميدم به اونجا بود يعني مسئول ها مي گفتن صددرصد قبول ميشم
ولي حالا ديگه......................
بايد برم آزاد بچه ها حالا خيلي بده حالام به زور تونستم اينو براتون بنويسم اصلا نمي تونم چشمامو وا كنم
برام دعا كنين و سنجش رو نفرين
آخه چرا با زندگي جونها بازي ميكنن:cry:

mahmood321

عضو جدید
سلام دوست عزیز
چون شما اهل قزوین بودین من پیشنهاد دادم که قزوین رو بزنین
انتخاباتون هم خوبه ..ولی فک نکنم علامه رو قبول بشین..ولی از این 4 تا قزوین حداقل یکیش رو قبول بشین
موفق باشین;)
خیلی ممنونم دوست عزیزم بخاطرتوجه ای که نسبت به من داشتی و برای بارسوم من راراهنمایی میکنی ولی چون میخواستم انتخابهام به نسبت خوب باشه ونتیجه قطعی بگیرم بخاطراین مسئله تاکیدداشتم خوب دوست عزیز من میتونم غیراین چند تا که انتخاب داشتم که بقول شما علامه منتفی هست کدام دانشگاها راانتخاب کنم لطفا میتونید برای نام ببرید وازکدام شهرها یکی ازدوستان که شاهد هستید شمال را متذکرشدند
بازم ممنون

• Like
واکنش ها: MEG

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از سازمان سنجش متنفرم
از صبح تا حالا فقط گريه كردم مي دونين چرا درست لحظه ي آخر دانشگاه نبي اكرمو تو تبريز حذف كرده اميدم به اونجا بود يعني مسئول ها مي گفتن صددرصد قبول ميشم
ولي حالا ديگه......................
بايد برم آزاد بچه ها حالا خيلي بده حالام به زور تونستم اينو براتون بنويسم اصلا نمي تونم چشمامو وا كنم
برام دعا كنين و سنجش رو نفرين
آخه چرا با زندگي جونها بازي ميكنن:cry:
:cry::cry::cry:

mahmood321

عضو جدید
کنکور89

کنکور89

حق با شما هست سازمان سنجش متاسفانه همیشه این کاررابا جوانها کرده خوب چکارمیشودکرد باید ساخت ولی شما انقدرناراحت نباش خدابزرگه همه چیزهمان طوری میشه که دوست داری امیدداشته باش

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی ممنونم دوست عزیزم بخاطرتوجه ای که نسبت به من داشتی و برای بارسوم من راراهنمایی میکنی ولی چون میخواستم انتخابهام به نسبت خوب باشه ونتیجه قطعی بگیرم بخاطراین مسئله تاکیدداشتم خوب دوست عزیز من میتونم غیراین چند تا که انتخاب داشتم که بقول شما علامه منتفی هست کدام دانشگاها راانتخاب کنم لطفا میتونید برای نام ببرید وازکدام شهرها یکی ازدوستان که شاهد هستید شمال را متذکرشدند
بازم ممنون
خواهش میکنم:gol:
علامه رو تو انتخابتون داشته باشین...یعنی همون انتخابی که داشتین همونا بزار باشن ولی از انتخاب پنجم به بعد هر جایی که دوست داری بزن....مثلا رشت لاهیجان و دانشگاههای مازندران(که ماشالا کم هم نیستن)بزنین

دوستان یه چیزی رو خدمتتون عرض کنم مثلا یکی دوست داره بره ایوانکی ولی رتبش 2500 هستش..امکانش کمه که ایوانکی بیاره ولی بازم ایوانکی رو بزنه
لطفا انتخاب شهرتون رو براساس علاقه و جایی رو که دوست دارید بزنید;)

mahmood321

عضو جدید
کنکور89

کنکور89

یک سوال میخواستم بدانم این اطلاعات درمورد اینکه کدام دانشگاه باچه ظرفیتی دانشجومیگیره راشما ازکدام منبع استخراج میکنید

• Like
واکنش ها: MEG

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک سوال میخواستم بدانم این اطلاعات درمورد اینکه کدام دانشگاه باچه ظرفیتی دانشجومیگیره راشما ازکدام منبع استخراج میکنید

منبع خاصی نداره....از روی رتبه های قبولی چند سال اخیر همین کنکور..
من خودم کنکور 86 رو یکم میدونستم که با چه رتبه ای کجا قبول شدن 87 هم خودم کنکور دادم و قبول نشدم 88 هم قبول شدم و اینم از 89

narges*

عضو جدید
سلام به نظر شما میشه با 4974 دیلمان لاهیجان قبول شد؟
بومی گیلانم

mvmvm

عضو جدید

364 لب مرزه . احتمالش هست ولی دیگه دست خداست
غصه نخور چون سوره هم چارتشون 5 ترم داره و شما تو 5 ترم کارشناسیتو میگیری پس فرق چندانی با نیمسال دوم رجایی نداره .
اگه بومی تهرانی شبانه رجایی احتمالش زیاده واست بگیره

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به نظر شما میشه با 4974 دیلمان لاهیجان قبول شد؟
بومی گیلانم
سلام استان گیلان 160 تا برمیداره...و چون این استان دانشگاه دولتی برای ما نداره رتبه های خوب گیلان همون جارو میزنن..
شما هم تو انتخاب اولتون لاهیجان و رشت رو بزنین ..هر چند به نظر من شاید نیارین

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا