free88
کاربر فعال
آره عزیزم خوش بختانه تموم شد![]()

آره عزیزم خوش بختانه تموم شد![]()
بحث فوتبالی ممنوع![]()
راستي يك سوال معماري بچه شما از بين اسكيس هاي دكتر صديق واحسان طايفه كدوم بيشتر قبول داريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
سلام فكر كنم منظورت بايد اين عكس باشه
عكس نوجووني هاي آل پاچينوست....
من عكسه سمته راستي رو گذاشته بودم....نيم رخش هم هستش ديگه...
اميدوارم منظورت همين باشه http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=17370&stc=1&d=1264707647
یکی بیاد به من دلداری بده!
فکر کنید 100 صفحه تحقیق آماده کنید یکدفعه نرم افزاره کوفتیه word بسته بشه همه چی از بین بره !!
یکی بیاد منو دلداری بدهههههههههههههههههههههههههههه
دستت درد نکنه دوستم. نه دیگه خوشبختانه edit نشده ی مطالبو اینور اونور داشتم. الآن دارم دوباره درستش می کنم. یهنی من از این موزه ی هنرهای معاصر متنفر شدم !وای چه فاجعه بزرگی
درکت میکنم..
من همیشه برای اینکه این مشکلات پیش نیاد هرچند صفحه که میرم جلو save میکنم دوباره ادامه میدم که لااقل تا اون قسمتشو داشته باشم..
کمک میخوای ؟
دستت درد نکنه دوستم. نه دیگه خوشبختانه edit نشده ی مطالبو اینور اونور داشتم. الآن دارم دوباره درستش می کنم. یهنی من از این موزه ی هنرهای معاصر متنفر شدم !
فکر کن از اول ترم استاد گفته تحلیلش کنید به کل کلاس ! همه نشستن به کارای خودشون رسیدن منم مجبور شدم خودم دست به کار شم !!!!!!!!!!!!!!! دارم دیوونه میشم !
خوش به حالتونبه ما تا حالا تحلیل نگفتن ! نه تو کاردانی نه الان...![]()
خوش به حالتون
تو فقط بگو ما چکارا نکردیم !!!!
با شومينهسلام عزیزم.خوبی؟
تو هم که کم پیدا شدی؟
درسم که نداری؟ بابا شماها سرتونو با چی گرم میکنید ؟ به منم بگید حوصلم سر رفته خوب![]()
واسه استاد ها تحقيق ميبرين ؟
یکی بیاد به من دلداری بده!
فکر کنید 100 صفحه تحقیق آماده کنید یکدفعه نرم افزاره کوفتیه word بسته بشه همه چی از بین بره !!
یکی بیاد منو دلداری بدهههههههههههههههههههههههههههه
چكارا نكردين ؟خوش به حالتون
تو فقط بگو ما چکارا نکردیم !!!!
هیچ کدوم.
فقط دریانی.بیا تو دانشگاه ما کارای بچه هایی که رفتن پیشش رو ببین.حظ (هظ-هز-حز-حض-هض-هذ-حذ) میکنی
سلام...چطوري؟سلام سینا نجور سنگ
بحث سر چیه؟تهران کیه؟![]()
ما بيشماريممن + تو = ما![]()
سلام عزیزم.خوبی؟
آخ جون اینجا دوباره داره شبیه قبل میشه تا فامیل بازی
آفرين...
يه سوال؟
شما قصده ازدواج ندارين ؟![]()
هیچ کدوم.
فقط دریانی.بیا تو دانشگاه ما کارای بچه هایی که رفتن پیشش رو ببین.حظ (هظ-هز-حز-حض-هض-هذ-حذ) میکنی
استاد تو تهران قبر . یه سر بیای اونجا هر ترم کلاس داره و سمینار میگذارهمن فكر ميكردم درياني ها فقط تو زمينه ي "سوپر ماركت" بودن تخصص دارن !!!
آدرس بده و شماره تلفن...
هُول نكن....شماره خودت رو نميگم...شماره ي درياني رو ميگم![]()
استاد تو تهران قبر . یه سر بیای اونجا هر ترم کلاس داره و سمینار میگذاره
به نظر من مدرسان بهتره واسه کارشناسی ناپیوسته پارسه واسه ارشد خوبهبچه ها تو رو خدا به من بینوا کمک کنیییید
من دیگه باید این روزا برم ثبت نام کلاس کنکور...
یکی به من بگه پارسه بهتره یا مدرسان؟؟؟
آخه از هرکی می پرسم یه چیز میگه.
یکی میگه پارسه خوبه یکی دیگه میگه نه پارسه فقط نکته و تست کار می کنه,ولی مدرسان کاملا درس میده.چون منم رشته ام معماری نیست باید درسو بفهمم...خواهشا به من بگین چی کار کنم؟
پارسه یا مدرساااان؟![]()
تو آدم خوب سراغ داری بگو قصدشم نداشته باشیم شایدآفرين...
يه سوال؟
شما قصده ازدواج ندارين ؟![]()
بچه ها تو رو خدا به من بینوا کمک کنیییید
من دیگه باید این روزا برم ثبت نام کلاس کنکور...
یکی به من بگه پارسه بهتره یا مدرسان؟؟؟
آخه از هرکی می پرسم یه چیز میگه.
یکی میگه پارسه خوبه یکی دیگه میگه نه پارسه فقط نکته و تست کار می کنه,ولی مدرسان کاملا درس میده.چون منم رشته ام معماری نیست باید درسو بفهمم...خواهشا به من بگین چی کار کنم؟
پارسه یا مدرساااان؟![]()
راستي اقاي درياني كتاب چاپ كرده اسم كتابش چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
من فكر ميكردم درياني ها فقط تو زمينه ي "سوپر ماركت" بودن تخصص دارن !!!
آدرس بده و شماره تلفن...
هُول نكن....شماره خودت رو نميگم...شماره ي درياني رو ميگم![]()