اول از اینکه دست ماهم بگیر خدایی ثواب داره.سلام دوست من نه کارشناسی ناپیوسته نه پیوستش تفاوتی ندارن .درستون که تموم شد شما بعد از 3 سال عضو سازمان نظام مهندسی میشین .اونم باید یه امتحان بدین که منابعش رو سازمان مشخص میکنه.در کل اینا همه علکیه اصل اینه که کار بلد باشه نه لقب داشته باشی. من از دوره کاردانی تا الان که کارشناسیم تموم شده دارم کار میکنم باحقوق خیلی بالاتر از یه مهندس. موفق باشی
شما فردا سر بزن میرم بازار واستون تنکس میارمچرا این تنکس ها تموم میشن؟؟؟؟
اي ول....دمت گرمسلام دوست من نه کارشناسی ناپیوسته نه پیوستش تفاوتی ندارن .درستون که تموم شد شما بعد از 3 سال عضو سازمان نظام مهندسی میشین .اونم باید یه امتحان بدین که منابعش رو سازمان مشخص میکنه.در کل اینا همه علکیه اصل اینه که کار بلد باشه نه لقب داشته باشی. من از دوره کاردانی تا الان که کارشناسیم تموم شده دارم کار میکنم باحقوق خیلی بالاتر از یه مهندس. موفق باشی
سحر كه هي اصرار و التماس كه پاشو بيا رودهن ...همه ي پروژه هاتو هم برات ميكشمو....تو که کتر از تهران جنوب بری ناراحت میشیم ما.
بهشت زهرا نمیخواد بری میری اونجا مرده ها رو هم از اونجا فراری میدی
سحر که قول داده رودهن خوش بگذره
ورامین هم اگه بری حتما از سال دیگه طرافدار پیدا میکنه
چرا اینو کوچولو نوشتی قرار بود نبینم؟؟؟![]()
اول از اینکه دست ماهم بگیر خدایی ثواب داره.
دوما یه نگاه به پستت بنداز انگار یه کوچولو اشتباه کردی شما گفتی از دوره کاردانیت تا الان که کارشناسی هستی داری کار میکنی و حقوقت بالاتر از یک مهندس میشه به من بگید فرق کارشناسی با مهندس چیه؟عزیزم جفتش یکی هیچ فرقی نمیکنه پس نتیجه میگیریم نقطه سرخط
شما با اینکه مهندس هستید حقوقتون از یک مهندس دیگر بیشتر است.
اره بابا امید هست .مخصوصا زاهدان و لامرد .ایشالا قبولی
سلام سینا
همه فقط ازدانشگاه رودهن - تهران قزوین میگن کسی ازدانشگاه ازاد واحد مشهداطلاعاتی ندار ؟
اقا دستت درد نکنه شرمندمون میکنی ایشالا جبران کنیممصطفي اين عكس رو من امروز ديدم
گفتم شايد بدردت بخوره ...برات اينجا گذاشتم http://www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif
![]()
چه سخت.......شرط داره باید تاس بندازی از 1 تا 5 بیاری قبول نیست اگر هم 6 بیاری جایزه داری جایزش اینه که دوباره بندازی.قبول؟
خوش اومدی
حالا من تازه اومدم به جمتون.....مسخرم نکنینمنم سينا هستم
خوش اومدي
اي ول ...
دقيقا" من اون پست رو كه خوندم اينو ميخواستم بگم كه تو زودتر گفتي....
اول من موهاتو كشيدم...يك سال عُمرت شد ماله من![]()
حالا من تازه اومدم به جمتون.....مسخرم نکنین![]()
برادر من گروه ما دو نفر خیلی کمه صبر کن یه چند نفر بیان تو گروه ماسینا..مصطفی .و....
این یارکشی چی شد بالاخره...
تموم نشد.کی شروع کنیماول مصطفی این رو مطرح کرد.زود باش جواب بده![]()
نه خدای نکرده. من به شخصه چنین قصدی اصلا ندارم و نخواهم داشت میدونم سینا هم مثل من هستشحالا من تازه اومدم به جمتون.....مسخرم نکنین![]()
هر موقع اماده بودی تاس بندازی بگو من هیئت داوران و هیئت ژولی رو خبر کنم بیان اینجا واسه نظارتچه سخت.......![]()
برادر من گروه ما دو نفر خیلی کمه صبر کن یه چند نفر بیان تو گروه ما
متوجه هستم که نداری معلوم کم کاری کردی ببینم بعدا چجوری جبران میکنیا.چشم داداش.صبر میکنم
الان کجایی؟سمنانی.
دانشگاه خوش میگذره جای مارو هم خالی کن
برای منم تنکس بیاریا.چون منم چند روزیه تنکس ندارم.
اره راست میگید به دلیل تابش نور..........ورنگ چشا ابیه معلوم نمیشه.راستی این اواتارت چرا چشم نداره نکنه چشم بصیرت میخوادو ما نمیدونیم
هر موقع اماده بودی تاس بندازی بگو من هیئت داوران و هیئت ژولی رو خبر کنم بیان اینجا واسه نظارت
مگه قیافه خودته؟اره راست میگید به دلیل تابش نور..........ورنگ چشا ابیه معلوم نمیشه..(کم مونده قیافمم مسخره کنین)
![]()
فهمیدیم لنز خریدی(شوخی)اره راست میگید به دلیل تابش نور..........ورنگ چشا ابیه معلوم نمیشه..(کم مونده قیافمم مسخره کنین)
![]()
ترم 4 ورودی بهمن 86 شما ترم چندید؟معلومه خیلی ذوق داری.
راستی ترو چندی؟کجا میخونی؟
مرسی..........خوش اومدی.اکثر بچه های این تاپیک کارشناسی ناپیوسته هستن.
ترم چندین ؟کجا میخونین؟
شما بیایین گروه من و مصطفی![]()
کجا میخونی؟همیشه اینقدر دیر جواب میدی؟ترم 4 ورودی بهمن 86 شما ترم چندید؟![]()