minagashangeh
عضو جدید
سلام به همه بی معرفتهایی که رفتن و ما رو فراموش کردن
البته شامل همه نمیشه چون بعضیا خیلی وفادارن مثل vania جان
راستی اونایی که مثل من قبول نشدن به فکر کلاس کنکور رفتن هستن یا نه؟؟؟؟؟اگه بگین نه خودم میکشمتون

سلام...سلام به همه بی معرفتهایی که رفتن و ما رو فراموش کردنالبته شامل همه نمیشه چون بعضیا خیلی وفادارن مثل vania جان
راستی اونایی که مثل من قبول نشدن به فکر کلاس کنکور رفتن هستن یا نه؟؟؟؟؟اگه بگین نه خودم میکشمتون
ااااا من فکر کردن فقط من قبول نشدمسلام به همه بی معرفتهایی که رفتن و ما رو فراموش کردنالبته شامل همه نمیشه چون بعضیا خیلی وفادارن مثل vania جان
مبارکه مگه عروس شدی؟؟ااااا من فکر کردن فقط من قبول نشدم
کلاس که نه اما خودم دارم میخونم
البته بعضیااااام قبول شدن اما نمیگن که شیرینی ندن
نمیگم کیه که خودش بگه![]()
اما اگر خواستین در گوشتون میگم
آخه تهدیدم کرده که اگر بگک میگه عروس شدم![]()
من تله گذاشتممبارکه مگه عروس شدی؟؟
چی میگی تو..من تله گذاشتم![]()
خودش افتاد تو تله![]()
دیدیین
بچه ها عماد بوووووود اون دانشجوی فردین فروتن
بچه ها صدام می کنن عماد بی معرفتسلام تو مگه جزو بی معرفتها هستی؟؟؟؟؟
راستی اسم تو چیه؟ e_y![]()
آره عزیزم از همه بیمعرفت ترهسلام تو مگه جزو بی معرفتها هستی؟؟؟؟؟
راستی اسم تو چیه؟ e_y![]()
ااااااا عماد حواست کجاست؟اینقدر ناراحت شدی که من به بچه ها گفتم قبول شدیچی میگی تو..
مگه دوباره از سینا جنس گرفتی..
یا اینکه مواد گیرت نیومده هذیوون میگی
نمی دونم کودوم ابلهی به تو گفته که من قبوول شدم.آره عزیزم از همه بیمعرفت تره
اسمش عماده
فکرکن حتی نگفت که حافظ شیراز قبول شده
ااااااا عماد حواست کجاست؟اینقدر ناراحت شدی که من به بچه ها گفتم قبول شدی
بخاطر شیرینی ندادن ببینین چه تهمتایی میزنه
تازشم حالا مجبورم بگک من توزیع کننده اصلیم![]()
اگه وقت داری و هنوز 2 ترم از درست مونده سعی کن خودت با مطالعه کتابهای مختلف پیش ببری این درسها رو ....
3 تا 4 ماه مونده به کنکور اگه واقعا نیاز بود به کلاس ثبت نام کن
زیادم فرقی نمیکنه که کجا بری به نظر من
کلاً هر جور راحتن تاریخ اعلام میکننبچه ها کنکور 88.9.13 یعنی چیییییییییییییییییی؟؟؟
دو هفته از پارسال افتاده جلو تررررررررررر خیلی نامردننننننننننننننننن
بعد این ثبت نام با ازمون و بی ازمون چیه؟؟ دانشگاه ازااد که فقط معدل بالاهای خودشو قبول میکنه؟
سلام مژي
غلط كرده اون مرده...
اگه كه عملي بشه چه قانون مسخره اي ميشه.
من حدود 10 روز پيش رفتم بجنورد براي ثبت نام(100 نفر شبانه گرفت بجنورد امسال)يكي از مسعولين گفت كه ما نا آخر هفته از كسايي كه قبول شدن ثبت نام ميكنيم.به تعداد نفري كه ثبت نام نكردن تعدادشو ميفرستيم سنجش تا تو تكميل ظرفيت بگيريم.
از اين بابت خيالت راحت.
الان كجايي؟كلاسات شروع شده؟
موفق باشي
از اين سجاد.يونيك.ادرويت كسي خبر نداره.؟
سلام
سايت يكم مشكل داره . كوكي مرورگر رو پاك كن . دوباره برو توي سايت اطلاعات رو وارد كن. منم مثل تو شدم. چند بار زدم تا قبول كرد . موفق باشي![]()
اطلاعيه
كارنامه نهايي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته منتشر شد.
برای مشاهده کارنامه نهايي داوطلبان آزمون کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی )1388 اینجا را کلیک نمایید
ااااا من فکر کردن فقط من قبول نشدم
کلاس که نه اما خودم دارم میخونم
البته بعضیااااام قبول شدن اما نمیگن که شیرینی ندن
نمیگم کیه که خودش بگه![]()
اما اگر خواستین در گوشتون میگم
آخه تهدیدم کرده که اگر بگک میگه عروس شدم![]()
من تله گذاشتم![]()
خودش افتاد تو تله![]()
دیدیین
بچه ها عماد بوووووود اون دانشجوی فردین فروتن
یه سوال پرسیدم هیشکی جواب نداد...سلام. چرا مگه چی شده ؟![]()
سلام بروبچ...من یه مسئله ای واسم پیش اومده که می خوام باهاتون مشورت کنم
پلیز کمک کنید...
موضوع اینه که من ترم 5 مهندسی هستم و حدود 90 واحد پاس کردم..ولی الان یه مشکلی دارم که دیگه نمی تونم برگردم شهری که دانشگام اونجاست و مجبورم تهران بمونم..
حالا 2 تا راه دارم..
یکی اینکه انصراف بدم و بخونم واسه کنکور سال بعد(تصورشو بکن...فیزیک و ریاضی و عربی و ادبیات دبیرستان!!)
و راه دوم اینکه درخواست مدرک کاردانی بکنم و شروع کنم به خوندن واسه کنکور کاردانی به کارشناسی..
اما چند تا سوال تو ذهنمه:
1.واقعا مدرک کارشناسی با مهندسی از نظر بازار کار فرق داره؟؟اگه طرف ارشد قبول بشه چی؟؟بالاخره که مهندس میشه..نمیشه؟!!
2.دانشگا های دولتی تهران (بهشتی و دانشگاه تهران و علم و صنعت و...) همشون کارشناسی نا پیوسته دارن؟؟و اگه دارن قبول شدنش خیلی سخته؟؟
اگه کسی اطلاعاتی داره پلییییییییییییییییییییز کمکم کنه...حسابی گیج شدم![]()
برات ميل كردم دوست گلم ميلتو چك كندوست عزیز ممنون میشم/راستش درس طراحی معماری 2 پروژه های متفاوتی گذاشتن که من هتل انتخاب کردم حالا برا نمنونه به یه پلان نیاز دارم/ اینم ای دی hoseinrajabzadeh@yahoo.com
اگر تونستی تو خود سایت بزاری ممنون میشم