راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ایمان م

عضو جدید
اینو میگم ولی خدایی دعام کنید.
اعلام اسامی پذیرفته شدگان ساعت 20 میباشد
زمان[SIZE=+0] و ساعت[SIZE=+0] دقیق[SIZE=+0] اعلام[SIZE=+0] نتایج[SIZE=+0] کارشناسی[SIZE=+0] ناپیوسته[SIZE=+0] 88 [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

معاون سازمان سنجش آموزش كشور از اعلام نتايج آزمون كارشناسي ناپيوسته سال 88 در ساعت 20 امشب خبر داد.
ابراهيم خدايي در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي فارس با بيان اين‌كه ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان از شنبه 4 مهر آغاز مي‌شود، گفت: 106 هزار نفر در آزمون كارداني به كارشناسي سال 88 پذيرش شده‌اند.
وي با تأكيد بر اين‌كه نتايج آزمون كارداني به كارشناسي در سايت سازمان سنجش به نشاني www.sangesh.org قرار مي‌گيرد، گفت: پذيرفته‌شدگان آزمون كارداني به كارشناسي بايد به زمان دقيق ثبت‌نام دانشگاه‌هاي مختلف توجه داشته باشند.
معاون سازمان سنجش آموزش كشور اظهار داشت: عدم ثبت‌نام در زمان‌هاي مقرر دانشگاه‌ها به منزله انصراف تلقي مي‌شود و قبولي داوطلب "كان لم يكن " است.

آخه چرا ساعت 20 مگه یک نتیجه رو اعلام کردن چه قدر طول میکشه که اینا این قدر ور میرن .

فکر کنم سنجشیا میخوان همه چی رو با هم ست کنن..کنکورمون 1 مرداد بود ..نتایج اولیه 1 شهریور این نتایج نهایی رو هم 1 مهر میدن..

دیگه این ها شورش رو درآوردن . خسته شدیم با این کار ها .

:smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile:

mehdime007

عضو جدید
زمان[SIZE=+0] و ساعت[SIZE=+0] دقیق[SIZE=+0] اعلام[SIZE=+0] نتایج[SIZE=+0] کارشناسی[SIZE=+0] ناپیوسته[SIZE=+0] 88 [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

معاون سازمان سنجش آموزش كشور از اعلام نتايج آزمون كارشناسي ناپيوسته سال 88 در ساعت 20 امشب خبر داد.
ابراهيم خدايي در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي فارس با بيان اين‌كه ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان از شنبه 4 مهر آغاز مي‌شود، گفت: 106 هزار نفر در آزمون كارداني به كارشناسي سال 88 پذيرش شده‌اند.
وي با تأكيد بر اين‌كه نتايج آزمون كارداني به كارشناسي در سايت سازمان سنجش به نشاني www.sangesh.org قرار مي‌گيرد، گفت: پذيرفته‌شدگان آزمون كارداني به كارشناسي بايد به زمان دقيق ثبت‌نام دانشگاه‌هاي مختلف توجه داشته باشند.
معاون سازمان سنجش آموزش كشور اظهار داشت: عدم ثبت‌نام در زمان‌هاي مقرر دانشگاه‌ها به منزله انصراف تلقي مي‌شود و قبولي داوطلب "كان لم يكن " است.

سلام کجا این خبر رو زده ؟؟؟؟
پس چرا من پیداش نمی کنم ؟؟؟
در ضمن به اون لینکی که داخله پیامته توجه کن ، آدرس سایت سنجش رو غلط نوشته !!!!!:surprised:

mehdime007

عضو جدید
اگر دقت کرده باشی نوشته مصاحبه کرده.در ضمن هر مصاحبه رو تو سنجش نمیزنه که فکر کنم تا 6 بیاد چون همیشه دو ساعت زودتر سنجش بچه ها رو سورپرایز میکنه
دستت درد نکنه از بابت خبر اما فکر کنم که از اون جایی که این مطلب رو گرفتی اشتباه گفته باشه.
البته شایدا ... به نظر من .:razz:

moji_arch

عضو جدید

مرسی من که تشکر ندارم فعلا:gol:
ممنون که خبر دادی حداقل زیاد امیدوار نمیام چک کنم سنجش رو
دست خودم نیست استرسم که میزنه بالا میام چک میکنم بازم:w05:

به خدا خستمون کردن:wallbash:

یعنی چی ؟؟؟؟
شاید یکی مدارکش سریع حاضر نشه یا دیر تر برسه
راست میگه همراز همه ی حرکتها 2ساعت رو تاخیر داره به خصوص ازاینجا:w00:
تا من برم مشهدمدارکمو بگیرم بعد برم جایی که (اگه خدا بخواد)قبول شدم:w05:
.
.
.
حالا انگار قراره قبول بشم بیخود ازالان شوره این چیز ها رو میزنم

ولی نامردیه در حق همه
این همه خودشون برای اعلام نتایج تاخیر داشتن حالا اگه دانشجو یه روزدیر تر برسه به منزله ی انصراف میزارن:razz:

البته می خوان یکم بازارداغی کنن
و اینکه دانشجوها دستشون بیاد که باید طبق برنامه ی اون ها عمل کنن:razz:

ایمان م

عضو جدید
این اولین باره که ساعت 6 از خواب پا میشم، ولی هنوز هم جوابا نیمده.

آره دیگه یک نتیجه رو که میخوان بگن همه رو الاف خودشون کردن

saat 7:48
hanoz khabari nist
:(
:cry:man daram mimiram az steres

ما هم داریم میمیریم از استرس . انشاا... هر کی هر جا دلش میخواد قبول بشه .

تا الان كه نيومده بنظر ميرسه تا ظهر نياد!!!پس دوباره لا لا!!!!

معلوم نیست این سازمان سنجش چی کار داره میکنه . فقط میتونم بگم متاسفم براشون .

:smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile::smile:

اريايي

عضو جدید
بچه ها ديگه مو به كلم نمونده همشون يا ريخت يا سفيد شد .. اگه من تا ساعت 8 اينجا نديدين اول حلال كنين بدونيد ديگه جوني هم نمونده بعد فاتحه يادتون نره............

dading

عضو جدید
مرسی من که تشکر ندارم فعلا:gol:
ممنون که خبر دادی حداقل زیاد امیدوار نمیام چک کنم سنجش رو
دست خودم نیست استرسم که میزنه بالا میام چک میکنم بازم:w05:

به خدا خستمون کردن:wallbash:

یعنی چی ؟؟؟؟
شاید یکی مدارکش سریع حاضر نشه یا دیر تر برسه
راست میگه همراز همه ی حرکتها 2ساعت رو تاخیر داره به خصوص ازاینجا:w00:
تا من برم مشهدمدارکمو بگیرم بعد برم جایی که (اگه خدا بخواد)قبول شدم:w05:
.
.
.
حالا انگار قراره قبول بشم بیخود ازالان شوره این چیز ها رو میزنم

ولی نامردیه در حق همه
این همه خودشون برای اعلام نتایج تاخیر داشتن حالا اگه دانشجو یه روزدیر تر برسه به منزله ی انصراف میزارن:razz:

البته می خوان یکم بازارداغی کنن
و اینکه دانشجوها دستشون بیاد که باید طبق برنامه ی اون ها عمل کنن:razz:

منم با شما موافقم یکم پیاز داغشو زیاد کردن.دانشگاه ها پول کم اوردن میخوان سریع دانشجوها بریزن حقوق کارمندان دیر نشه شرمندشون بشن

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه اتفاق بد افتاده..سیستم من به سایت سنجش ارور میده..همه سایتا رو باز میکنه جز سایت سنجش..
میگم بچه ها یونیک و سجاد اینا نیستن..کجان یعنی؟؟خوابن؟؟یا از استرس زیاد نمیان؟

• Like
واکنش ها: MEG

سمانه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از اهداف والای سازمان سنجش...کاهش جمعیت ...
اینا با این کاراشون جوونای مردمو دق میدن تا جمعیت تعدیل پیدا کنه !!:w19:
خدا ازشون نگذره ...

سمانه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
دفعه ی دیگه ملت خواستن بریزن سر صداوسیما یادم باشه بگم یه لطفی کنن سر راهشون این سازمان سنجشم زیر کنن:whistle:
من دلم میخواد مثل خشایار شا که آتن رو به آتش کشید ، سازمان سنجشو به آتیش بکشم...(اینا همش اثر کتاب تاریخی خوندنه:w16:)

mvmvm

عضو جدید
نفرمایید سازمان سنجش ، بفرمایید سازمان تبعیض و بی عدالتی . موقع اعلام نتایج کنکور سراسری که میشه مثلا اگه نتایج قراره 10 مرداد بیاد همون ساعت 6 عصر روز نهم اعلام میکنن . یا موقع اعلام نتایج نهاییشون گفتن صبح پنجشنبه 19 مرداد همون ساعت 9 شب چهارشنبه اعلام کردن
نوبت ما که میشه همون روز که اعلام میکنن انقده آدم رو دق میدن که دلت میخواد هر چی از دهنت میاد نثار روح امواتشون کنی
دیگه شورش رو درآوردن این بی شرفا

mehdicris

عضو جدید
زمان دقيق(ساعت) اعلام نتايج نهايي کارشناسي ناپيوسته

زمان دقيق(ساعت) اعلام نتايج نهايي کارشناسي ناپيوسته

متن پيام: با سلام
لطفا زمان دقيق(ساعت) اعلام نتايج نهايي کارشناسي ناپيوسته را اعلام کنيد
با تشکر
پاسخ: نتايج در تاريخ 88/06/31 و حداکثر تا ساعت 5 بعدازظهر اعلام خواهد شد.امضا کننده:نام واحد: کارشناس روابط عمومي

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی که یک احمق میشه رئیس جمهور این مملکت و یک احمق تر از خودش رو میزاره وزیر علوم نباید این اعمال دور از انتظار باشه .

به قول دوستم به پشتوانه این دولت تو دهن ملت میزنیم .

این چه طرز حرف زدنه..!!

از یکی که خودشو مهندس میدونه واقعا بعیده..

چه ربطی داره..؟؟؟؟؟؟

سمانه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ کسی دقت نکرد
ولی تنها دلیل اینکه اینا این همه لفتش می دن به خاطر اینکه دانشگاهها دیر شروع بشه و واقعا که اینا از دانشجوها می ترسن!!!
وگرنه نتایج همون 28 ام آماده بود
بابا بچه های معماری مگه وقت سر خاروندن دارن که بخوان اصلا مشکلی واسه کسی درست کنن بنده خداها...

sahar-mir

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چه طرز حرف زدنه..!!

از یکی که خودشو مهندس میدونه واقعا بعیده..

چه ربطی داره..؟؟؟؟؟؟

با عرض معذرت. نميخوام بحث سياسي كنم.چون اينجا اصلا" حاي اين حرفا نيست اما
عزيزم ربطش به اينه كه كسي كه خودش كاراش برنامه ريزي نداره زير دستاشم
يه كسايي مثل خودشن :razz:

• Like
واکنش ها: MEG

goleyakh_ok

عضو جدید
هیچ کسی دقت نکرد
ولی تنها دلیل اینکه اینا این همه لفتش می دن به خاطر اینکه دانشگاهها دیر شروع بشه و واقعا که اینا از دانشجوها می ترسن!!!

آره ... اینم یه حرفیه!

Sajjad_Fashion

عضو جدید
;):)
سلام تبریک می گم ساعت 12:15 هستش هنوز نتایج رو ندادن
فقط یه سوال از این سازمان سنجش دارم
چطور دانشجو باید مدارکش رو در عرض خداکثر 4 روز برای ثبت نام تکمیل کنه درجا خونه بگیره و به موقع هم سر کلاس باشه اما بعد گذشت 2 ماه هنور 31 هنوز نتایج نمی یاد
:thumbsup2:چقدر ما توی کشور منظم و قانونمندی زندگی می کنم جدا که باید مشتی محکم بر دهن آمریکا زدیم(البته از اون ور)
به امید موفقیت همه

اريايي

عضو جدید
هیچ کسی دقت نکرد

منم موافقم اين كاراشون دليل ديگه اي نمي تونه داشته باشه....(من زنده ام):w17::w17::w17:

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با عرض معذرت. نميخوام بحث سياسي كنم.چون اينجا اصلا" حاي اين حرفا نيست اما
عزيزم ربطش به اينه كه كسي كه خودش كاراش برنامه ريزي نداره زير دستاشم
يه كسايي مثل خودشن
:razz:

سلام سحر جون پروفایلم خبری ازت نیست عزیز..

اینطوری نمیشه راجب افراد نظر داد..
افراد با زیر دستاشون سنجیده نمیشن..

mehdime007

عضو جدید
با سلام خدمت تمام منتظرینی که مدام چشم به این سایت نکبت بار سنجش دوختند !!!!
اولا خسته نباشین
دوما ایشالله که این دلهره و اظطرابه آخرتون نباشه !!!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek:
هول نکنید یعنی انشالله که 2 سال دیگه همینطوری برای نتیجه ی اشد مون استرس بکشیم :razz::razz::razz:
سوما ... فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه حالا تا بعد ... ;););)
موفق باشین همگی انشالله .

FCH

عضو جدید
من یکی که دیگه تا ساعت 5 نمیام اینجا.(البته هر 2 مین با موبایل چک می کنم!!!)اصلا میشینم یسره فیلم میبینم.خسته شدددددددددددددددددددددم

اريايي

عضو جدید
ووووووووووووواااااااااااااااااااي بچه ها يعني چي ميشه؟؟؟؟؟؟؟ :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:
دعا مي كنم به خدا يزنشون زمين كه جونشون در بياد .. دعا مي كنم آنفولانزاي خوكي و سگي و مرغي با هم بگيرن .. ايشالا همشون يه 24 ساعت باتوم برقي بخورن كه آدم شن..:weirdsmiley::weirdsmiley::weirdsmiley: دعا مي كنم ... ديگه نمي دونم چي بگم كم اوردم اندازه كل عمرم نفرين كردم:hate:

بارسلون

اخراجی موقت
سلام به همه عزیزان...
سال پیشم که کنکور داده بودم نتایجش همینقدر دیر اومده بود و از همه بدتر اینه که به همین اندازه که تو اومدن نتایج تاخیر دارن تو زمان ثبت نام بدتره من یادمه تقریبا 10 یا 15 مهر رفتم ثبت نام کردم ... پس باید عادت کنین...
اما نگران نباشید به امید خدا همتون قبولید و به جمع ما میپیوندید...
یا علی...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا