سلام/شما رتبت اصلا به شبانه نمیخوره اما اول شهر خودتو برا غیر انتفاعی انتخاب کن بعد بر حسب علاقت مانند شیراز اولویت بندی کنو حتما یه جا خوب قبول میشی دیگه نگرانی نداره/موفق باشی/با سلام
تشکر از مدیر سایت
خواهشا هرکسی اطلاعاتی در مورد انتخاب شهر کاردانی به کارشناسی داره روه کنه.
من نمی خواستم سوال کنم ولی اگه میشه راهنماییم کنید موندم تو چند راهی ..
با رتبه 2012به نظرتون چه جوری انتخاب شهر کنم؟من ساکن یزد هستم
ایا شبانه قبول هستم؟
تو انتخاب موسسه چی از همه مهمتره؟
خواهشا راهنماییم کنید
خواهش می کنم .
یه بزرگواری کنید جواب بدید
سلام دوستان
كسي مي دونه اشرفي اصفهاني بهتره يا دانش پژوهان اصفهان
سلام به همه دوستای عزیزم
من اهل گرگانم
رتبم شده 5984
به نظر شما غیر انتفاعی چه شهرایی میتونم قبول شم
تو رو خدا اگه میدونین راهنماییم کنین
خودم که فکر کنم جایی قبول نشم
خیلی ازتون ممنونم![]()
آخه اگه بخوام شهرستان برم خوب آزاد شرکت میکنم همین تهران قبول میشم مدرکشم مثه اینکه از غیر انتفاعی معتبر ترهquote=artemiss;1086604]
بچه ها خيال نكنيد دانشگاه آزاد اونم تهران جنوب آسونه. دوست من رودهن با ترازه 6200 قبول نشد اما الان 269 شده.
امروز همين سوال رو من از مهندس سعيدي پور پرسيدم.اكيدا توصيه كردن هرجا شد بريد.
اگه قصدتون اينه كه ارشد سراسري شركت كنيد بدونيد كه با مدرك حتي غيرانتفاعي توي سراسري داراي سهميه هستيد اما آزاد به هيچ وجه.
من با 3000 تبریز قبول میشم؟؟امکان داره نبی اکرم تکمیل ظرفیت داشته باشه؟؟تکمیل ظرفیت سراج چی قبول میشم؟کسی نیست که با من هم درد باشه؟؟؟
سلااااااااااام من اگه الان انتخاب رشته نکنم بذارم برای تکمیل ظرفیت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا انتخاب کنم قبول نشم می تونم تکمیل ظرفیت شرکت کنم اگه میدونین جوااب بدین ممنون میشم
کسی میدونه تکمیل ظرفیت کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟حدودا
1.برای دروس عمومی به نظرتون خود منابع رو بخونم یا کتابهایی که درس و تست دارن کفایت میکنن؟
2.برای دروس عمومی کتابهای گسترش علوم پایه بهترن یا مدرسان شریف؟
رشت و نور امكان نداره. اما گرگان و بروجرد و خوزستان رو امروز ديدم مهندس سعيدي پور براي رتبه هاي نزديك شما انتخاب ميكرد.
سلام دوست عزیز
خوب به نظره خودت من ارم بزنم بهتره یا آپادانا
اصلا هنر نمی خوام بزنم
از جاش معلومه که چه جوریه!
ممنون میشم راهنماییم کنی
نظرت در مورد تبریز و یا همدان چیه
کاردانیمو ارومیه خوندم، از نظر راه اصلا برام مهم نیست
سلام مطمئنید که کمال الملک تا 4400 گرفته؟؟یعنی با 3000 هم اونجا میشه قبول شد؟؟؟سلام بچه ها.پارسال کمال الملک تا 4400 گرفته.تو تکمیل نه ها.به فرض برا مازندران بوده باشه.من که واسه گیلانم ممکنه با 4235 مر حله اول قبول نشم؟اگه آدم جایی قبول بشه نره می تونه تکمیل ظرفیت شرکت کنه؟
سلام مطمئنید که کمال الملک تا 4400 گرفته؟؟یعنی با 3000 هم اونجا میشه قبول شد؟؟؟
والا من جواب سوال شما رو نمیدونم باید از کسی که کاملا میدونه و مطمئنه بپرسید..اره لاهیجانم ..دیلمان هم نمیگیره از بد شانسی من..وگرنه 2سال دیگه هم راحت درس میخوندم
دوستان کسی از مصاحبه سوره چیزی میدونه؟؟؟؟!!!!!
چه سوالایی میپرسن؟؟؟؟؟؟؟؟
جابر رو می دونید احیا نا" تا چند می گیره؟میگن تا 3000.درسته؟
مال شما کاملا فرق دارهیعنی چییییییییییییی؟ یعنی من که همدانیم ،بومی تهران نیستم نمیتونم با 73 برم شبانه ی رجایی؟![]()
نه به خدا..اخه به نظرم این چیزا رو نمیشه از رو حدس و گمان گفت جابر هم سال اولشه که اورده معلوم نیست تا چه رتبه ای میگیره..شما چند اوردی؟؟
دوست عزیزممن با 3000 تبریز قبول میشم؟؟امکان داره نبی اکرم تکمیل ظرفیت داشته باشه؟؟تکمیل ظرفیت سراج چی قبول میشم؟کسی نیست که با من هم درد باشه؟؟؟
ممنون از راهمناییتون...سلام
به نظر من چون شما خودتون بومی استان زنجان هستید کاملا به نفعتون هستش که همون شبانه ی دانشگاه زنجان رو انتخاب کنید ، چون واقعا اگر بشینین و منطقی فکر کنید می بینید که این بیشتر به صلاح شماست :
روزانه و شبانه اصلا هیچ فرقی با هم نمی کنند و تنها فرقشون اینه که شبانه یه مقدار خیلی کم شهریه می گیره ولی روزانه نه . در ضمن اگه شما بخواین که در یک شهر دیگه ولو هر چه قدر نزدیک هم که باشه درس بخونین ، بازم هنوز جدا از دوری از خانواده و سایر مشکلاتش ، از لحاظ هزینه هم برای شما هیچ فرقی نمیکنه چون درس خوندن در یک شهر دیگه به مراتب بیشتر از خود شهریه ی دانشگاه برای آدم تموم میشه .
البته این نظر من بود ، باز خودتون بهتر شرایط خودتون رو می دونید .![]()