یونیک
عضو جدید
رتبه 1 که منم اعتماد به نفس داشته باش مثل منمن دوست داشتم تهران بخونم
رتبه ام رو مثه شما محاسبه نکردم، به خاطر همینم از 12 تا 12000 پیش بینی میکنم. باور کنین اینو شوخی نکردم. این کاملا حس منه

رتبه 1 که منم اعتماد به نفس داشته باش مثل منمن دوست داشتم تهران بخونم
رتبه ام رو مثه شما محاسبه نکردم، به خاطر همینم از 12 تا 12000 پیش بینی میکنم. باور کنین اینو شوخی نکردم. این کاملا حس منه
نبی اکرم بین غیرانتفاعی ها خوبه ولی سوره که مسلما خیلی بهتره، من دقیقا نمیدونم سور چه رتبه ای میخواد اما در کل پذیرش اش کمتر از روزانه و شبانه اس، پارسال که پذیرش اش 25 نفر بود، یه دوست اصفهانی داشتم که با 2000 سوره قبول نشد...
سلام بچه ها خسته نباشین.ایشالا که فردا همتونو اینجا خوشحال میبینم
به نظر خودتون رتبتون تقریبا چند میشه؟و دوست دارین کدوم دانشگاه قبول بشین؟
لطفا به این سوال جواب بدین تا یکم سرگرم شده باشیم.![]()
بچه ها که میگفتن سال قبل تا 400 گرفته.
اگه بحث اعتماد به نفسه که قول میدم اعتماد به نفسم از همه بیشترهرتبه 1 که منم اعتماد به نفس داشته باش مثل منحالا تا 10 هم قبول می کنم.
![]()
تو برای من دعا کن منم دعا میکنم همکلاسی شیممنم نمیتونم حتی حدس بزنم رتبه ام چند بشه اما همیشه آرزوم بوده رجایی تهران بخونم، این مسئله برای من حیاتیه، لطفا برام دعا کنین.
تو برای من دعا کن منم دعا میکنم همکلاسی شیم![]()
منم اميدي ندارم احتمالا رتبم واسه هر غير انتفايي خوب باشه اما سوره رو نمي زنم چون مي ترسم تو گزينش رد شم آخه من آدم كم شانسيم مي ترسم من هرجور برم عكسش رو بخوانcry:
)و دوست ندارم برم يه دانشگاه گير.
احتمالا ياخيام (مشهد)يا شيراز يا اصفهان...اهواز هم دوس ندارم.
البته اميدوارمممممممممم
نخیر این دیگه خیلی کاذب بود، من اولم شما می تونی دوم باشیراستی فقط یادتون باشه
توو هر دانشگاهی و با هرکدومتون که همکلاسی شدم، بدونین که من شاگرد اول هستم. شک نکنید
اینم از همون نوع کاذب شه![]()
من پارسال نبی اکرمو با رتبه ی 5140 واسه تکمیل ظرفیت آوردم.[/quote
تبریک بتون میگم.چرا نرفتین؟
ریاضی 4 تا زدم یکیش غلط بود زبان نزدم...حتما، چرا که نه
تا جایی که یادم میاد ریاضی و زبان زده بودید، نه؟
اما من که یه سوال از هر کدوم زدم اونم اشتباه در اومد، من میترسم..........
اما برا تو حتما دعا میکنم
خدارو چه دیدی، شایدم همکلاس شدیم، فردا معلوم میشه![]()
با سلام
کسی میتونه حدس میزنه کل غیر انتفاعیا امسال تا رتبه چند می گیرن
البته تا قبل روز کنکور فکر نمی کردم اینقدرکنکور خراب کنم اینم نتیجه اعتماد به کنکورای آزمایشی دیگه![]()
مي دونين چيه؟
آدم وقتي منتظر واسه يه چيز حالا فرقي نمي كنه چي باشه يه كم بي منطق ميشه من كه شخصا وقتي انتظارم طولاني شه از زمين و زمان ايراد مي گيرم......
بزرگتريم ايراد و بي منطقيم واسه اين انتظار اين بود:
آخه چرا اسفند 29 روزه و مرداد 31 روز ،چرا ورداد 29 روزه نيست
نخنديننننننننننننننننن![]()
انشااللهریاضی 4 تا زدم یکیش غلط بود زبان نزدم...
ازت ندیده خوشم اومده انشالله که همکلاس شیم![]()
راستی فقط یادتون باشه
توو هر دانشگاهی و با هرکدومتون که همکلاسی شدم، بدونین که من شاگرد اول هستم. شک نکنید
اینم از همون نوع کاذب شه![]()
دعوا نکنین, من اولمنخیر این دیگه خیلی کاذب بود، من اولم شما می تونی دوم باشی![]()
عزیزم شما تب داری نه اعتماد به نفساگه شما اعتماد به نفس كاذب داريد من هم توهم و هم اعتماد به نفس كاذب رو با هم دارم (اين از تاثيرات استرس كنكوره)ببينيد:
همين الان نتايج رو از سايت سنجش گرفتم و شدم رتبه 1وفردا قرار با اولين پرواز به عنوان فرار مغزها ايران رو به قصد كشوري نا معلوم ترك كنم............![]()
اگه شما اعتماد به نفس كاذب داريد من هم توهم و هم اعتماد به نفس كاذب رو با هم دارم (اين از تاثيرات استرس كنكوره)ببينيد:
همين الان نتايج رو از سايت سنجش گرفتم و شدم رتبه 1وفردا قرار با اولين پرواز به عنوان فرار مغزها ايران رو به قصد كشوري نا معلوم ترك كنم............![]()
archi-archکجایی ببینی کی اعتماد به نفس کاذب داره !!!عزیزم شما تب داری نه اعتماد به نفسقرار مگه نشد پا تو کفش رتبه اولی(یعنی اینجانب) نکنی؟
اگه اشتباه نکنم تا 1200کسی میدونه خیام تا چه رتبه ای رو میگیره؟
فک کنم تا 1200کسی میدونه خیام تا چه رتبه ای رو میگیره؟
می گم بچه ها حالا که همه 24 ساعته online هستن, بیایم با مسنجر یه روم بسازیم این 2 روزو اونجا باشیم!بهتره. سرعتشم بالاتره. البته در حد پیشنهاده. اگه موافق بودین عملیش کنیم.
![]()
خواهش می کنم.من هستم با اين استرس تنها كاري كه مي شه كرد همينه
مرسييييييي![]()
می گم بچه ها حالا که همه 24 ساعته online هستن, بیایم با مسنجر یه روم بسازیم این 2 روزو اونجا باشیم!بهتره. سرعتشم بالاتره. البته در حد پیشنهاده. اگه موافق بودین عملیش کنیم.
![]()