maj5
عضو جدید
آقای ایروانیان بیشتر طرح درس میدن........ترم پیشم موضوع طرحشون خانه ی وحشت بوده...........
...........
![]()
ممنونم.توی سایتش کارهاشو دیدم.خوب بودن.

آقای ایروانیان بیشتر طرح درس میدن........ترم پیشم موضوع طرحشون خانه ی وحشت بوده...........
...........
![]()
ای کاش زودتر بیاد.دیگه طاقت ندارم.برام دعا کنید.نه. واسه پیش دانشگاهیا رتبه ها یه روز قبل اومد. طرفای ساعت 7 بعد از ظهر. واسه همین گفتم احتمالا واسه ما هم زودتر میاد.![]()
تاريخ نتايج اوليه و هم چنين نحوه تكميل فرم انتخاب رشتههاي تحصيلي اينترنتي براي آن دسته از داوطلباني كه مجاز به انتخاب رشته هاي تحصيلي درآزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1388 ميشوند
29/05/88 تاريخ درج خبر
سازمان سنجش آموزش كشور ضمن آرزوي موفقيت براي خواهران و برادران داوطلب شركتكننده در آزمون پذيرش دانشجو از دوره كارداني به دوره كارشناسي ناپيوسته سال 1388، بدينوسيله به اطلاع داوطلبان مذكور ميرساند كه نتيجة اوليه آزمون به صورت كارنامه تنظيم و كارنامه مذكور ، از ساعت 18 (شش بعد از ظهر) روز يكشنبه 1/6/88 بر روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org قرار داده ميشود. هر يك از داوطلبان شركتكننده در آزمون ميتوانند از ساعت 18 (6 بعد از ظهر) روز يكشنبه 1/6/88 به منظور اطلاع از نتيجه آزمون خود و مشاهده كارنامه نتايج اوليه و پرينت از آن به سايت سازمان سنجش آموزش كشور مراجعه و با وارد نمودن شماره پرونده و اطلاعات كارت اعتباري ثبت نام ، يا شماره پرونده ، كد رهگيري زمان ثبت نام و شماره شناسنامه و يا شماره داوطلبي ، نام خانوادگي ، نام ، شماره شناسنامه و تاريخ تولد اقدام نمايند.
واااااااااای اینا تا مارو نکشن ول کن نیستن حتما شنبه میان میگن ساعت 12 شب یکشنبه بعدم دوشنبه صبح لطف میکنن جوابارو میذارن نمیدونن واسه ما ثانیه اشم مهمه
من دارم دیوووووونه میشم از استررررررسسسس![]()
می گم بیاین تو این روزای باقی مونده یه کاری کنیم:
هرکی هر اطلاعاتی درباره هرکدوم از دانشگاهایی که کارشناسی معماری می گیرن داره بیاد اینجا بگه. اینجوری یه کار مفید کردیم که به درد انتخاب شهرمونم می خوره.
می تونین اگه دانشگاه خودتون کارشناسی می گیره از اون شروع کنین. اینکه جوش چجوریه, استاداش چجورین, چه رتبه هایی می گیره و از این چیزا. هرچیزی که به درد بخوره.
من خودم از جهاد دانشگاهی اهواز شروع می کنم:
جوش که عینهو دبیرستان می مونه با این تفاوت که مختلطه. 4 تا ساختمونه ولی کلا کوچیکه. رتبه های زیر 2500 می گیره. واسه بومیا تا 4500 م دیدم که قبولی داده! استاداش زیاد خوب نیستن و کلا به کسی پیشنهادش نمی کنم و واسه ی خودم گزینه ی آخره.
من که دیگه خسته شدم.............................![]()
![]()
همشوووون رو می کشم ..........................![]()
![]()
کی با من میاد بریم سازمان سنجش...........![]()
![]()
سلاممرسی از اطلاعات خوبی که میذارید من که دانشگاه آزاد رودهن خوندم هیچ اطلاعاتی درباره دانشگاههای دولتی وغیر انتفاعی ندارم
راستی کسی میدونه شهریه ی غیر انتفاعی و شبانه حدودا ترمی چقدر درمیاد؟![]()
خواهش می کنم. شهریه ی ثابت غیر انتفایی حدودا ترمی 125 تومنه ( با واحداش دیگه بین 350 تا 500 متغیره. یعنی کل پولش انقد می شه) شبانه رو دقیق نمی دونم.مرسی از اطلاعات خوبی که میذارید من که دانشگاه آزاد رودهن خوندم هیچ اطلاعاتی درباره دانشگاههای دولتی وغیر انتفاعی ندارم
راستی کسی میدونه شهریه ی غیر انتفاعی و شبانه حدودا ترمی چقدر درمیاد؟![]()
من که دیگه خسته شدم.............................![]()
![]()
همشوووون رو می کشم ..........................![]()
![]()
کی با من میاد بریم سازمان سنجش...........![]()
![]()
منم میام. با کمال میل.من آمادم
_شما هدفتون از خشونت چیه
هیچی,فقط دیوونه شدم![]()
شما دقیقا 6 ماه معافیت تحصیلی داشتی و قبل از پایان این فرصت حتما خودت رو می بایست به نظام وظیفه معرفی میکردی ، حالا چرا خودتو معرفی نکردی ؟!!!!بچه ها من 30 بهمن 87 فارغ التحصیل شذم
تا کی میتونم دفترچه خدمت رو نفرستم ؟
منم میام. با کمال میل.فقط می گم ازین مسلسلا هنوز داری؟
خواهش می کنم. شهریه ی ثابت غیر انتفایی حدودا ترمی 125 تومنه ( با واحداش دیگه بین 350 تا 500 متغیره. یعنی کل پولش انقد می شه) شبانه رو دقیق نمی دونم.
انباراموووون پر مسلسل فقط به سرباز احتیاج داریممنم میام. با کمال میل.فقط می گم ازین مسلسلا هنوز داری؟
اون رو تی عملیات دیشب کشتم......منم هستم ولی من میخوام کسی که سوالارو گرفته بودرو گیر بیارم آویزون کنم![]()
شما دقیقا 6 ماه معافیت تحصیلی داشتی و قبل از پایان این فرصت حتما خودت رو می بایست به نظام وظیفه معرفی میکردی ، حالا چرا خودتو معرفی نکردی ؟!!!!
اگه خودت رو معرفی کنی اعزامت میفته چند ماهه دیگه و اصلا جای نگرانی نیست ، اما اگه خودت رو معرفی نکنی 3 ماه ناقابل اضاف می خوری ، نوش جان البته هیچ عیبی نداره فوقش بیشتر به اسلام و کشورت خدمت میکنی و ثوابش رو هم میبری .![]()