mehmari
عضو جدید
داداشی قربون مرامت منم فک کنم از آخر اول نباشم دوم یا سومم نا اوکامی؟ما مثل شماها درس خون نیستیم ((مهر اراک))![]()
داداشی قربون مرامت منم فک کنم از آخر اول نباشم دوم یا سومم نا اوکامی؟ما مثل شماها درس خون نیستیم ((مهر اراک))![]()
یعنی به من انداختن؟دمت گرم گفتم یه موقعه گرون بهم نندازن.![]()
این دکتر معماریان چرا پرینت نمیشه؟ از اینترنت پیداش کردم حال نمیده پشت شیشه بخونیش![]()
این دکتر معماریان چرا پرینت نمیشه؟ از اینترنت پیداش کردم حال نمیده پشت شیشه بخونیش![]()
من اتفاقا اینجا چندبار گفتم که میخوام بخونم . همه میدونن احتمالا تو ندیدی پستامو . مهماری هم داره میخونه . من معرفی کردم و میکنم کتابایی که دارم میخونمو![]()
خسیس خب بخر![]()
10 هزار تومنه . ارزششو داری بخریش
همه رفتن؟؟؟؟
خوب 504 تصویب شد...؟؟
بچه ها من دو درس خوندم! از هرجا بگین و از کی پایم!
×منتظر جواب دوستانم×
من دو ماهه دو دلس خوندم! زلنگمااااااااابچه ها یه پیشنهاد...
اونطور که فهمیدم زبان برا ارشد خیلی مهمه... همه مون رو 504 تاکید داریم ولی هیچکدوم عملا به صوروت جدی نمیخونیمش...
فکر میکنم حالا که مخصوصا ما بهمنیا وقتشو داریم یه برنامه بریزیم همه باهم بخونیمش اینجوری اگه باهم پیش بریم دیگه نمیندازیمش پشت گوش...
نظرتون چیه؟! لطفا هرکی اومد نظرشو راجب این پیشنهاد بگه که زودتر شروع کنیم![]()
![]()
خب ما 4 نفر که هستیم بذا بقیه هم بیان اعلام آمادگی کننتا بریم رو فاز برنامه ریزی... شماها که خوندین میتونین بگین مثلا برا یه درس چن روز لازمه؟
یا در مورد روش خوندنش چیزی هس که بگین؟
سلام بر و بچ!!! خوبين؟؟؟ چه خبره اينجا؟؟؟ منم زنبيل گذاشته بودما!!!!!!!!
سلام بر و بچ!!! خوبين؟؟؟ چه خبره اينجا؟؟؟ منم زنبيل گذاشته بودما!!!!!!!!
والا یاد نیست ولی میشه میل کرداز کجا پیداش کردی من نتونستم هیچکدومو پیدا کنم! لینک دانلودشونو میتونی بذاری؟
سلام اميد جون!!! چه خبراس اينجا؟؟؟ بوي درس مي ياد؟؟؟بچه ها جعممونم جور شد .
آفرین سام بالا گفت عزیزسلام اميد جون!!! چه خبراس اينجا؟؟؟ بوي درس مي ياد؟؟؟
خب من كه خوندم!!!!!!! انگلبسي به انگليسي!!! من 1100 رو اگه شد مي خونم!!!!!!!!! اون تو اين وقته طولاني بهتر جواب مي ده!!!!!!!!!سلام ... بحث راجب برنامه ریزی برا خوندن 504 هست تو هم که مث ما بیکاااااااااار
چی میگی هستی؟
خب ما 4 نفر که هستیم بذا بقیه هم بیان اعلام آمادگی کننتا بریم رو فاز برنامه ریزی... شماها که خوندین میتونین بگین مثلا برا یه درس چن روز لازمه؟
آفرین.سلام اميد جون!!! چه خبراس اينجا؟؟؟ بوي درس مي ياد؟؟؟
کلا 42 فصلهخب ما 4 نفر که هستیم بذا بقیه هم بیان اعلام آمادگی کننتا بریم رو فاز برنامه ریزی... شماها که خوندین میتونین بگین مثلا برا یه درس چن روز لازمه؟
((و همچنان منتظر تسویب برنامه ی خوندن))![]()
خوشم مي ياد هم تايپ مي كني هم صفحه رو رفرش مي كني!!!!!!!!!!آفرین سام بالا گفت عزیز
12 لغت نداره!!! اگه متن انگليسيشو بخوني، توش لغت هايي هست كه از لغت هاي اصلي درس هم سخت تره!!!کلا 42 فصله
هر فصل فکر کنم 12 لغت داره
با هر لغت سه تا جمله ساختن
البته سطحش زیاد هم پایین نیست و وقت میبره ولی یه روز واسه هر درس زیاده که کم نیست
هر روز ساعت چند بیام برای صحبت در مورد هر درس؟؟؟؟؟؟؟؟؟تصویب که شدهمنتظریم اونایی که خوندن بگن چقد وقت برا هر درسش لازمه و چه جوری بخونیمش بهتره
![]()
کلا 42 فصله
هر فصل فکر کنم 12 لغت داره
با هر لغت سه تا جمله ساختن
البته سطحش زیاد هم پایین نیست و وقت میبره ولی یه روز واسه هر درس زیاده که کم نیست
سلام داداشی جسارته رتبتو دیدم میشه بگی چیاخوندی؟؟؟(البته با اجازه ی دوستان)خب من كه خوندم!!!!!!! انگلبسي به انگليسي!!! من 1100 رو اگه شد مي خونم!!!!!!!!! اون تو اين وقته طولاني بهتر جواب مي ده!!!!!!!!!
12 لغت نداره!!! اگه متن انگليسيشو بخوني، توش لغت هايي هست كه از لغت هاي اصلي درس هم سخت تره!!!
سلام داداش، واسه كدوم درس؟؟؟سلام داداشی جسارته رتبتو دیدم میشه بگی چیاخوندی؟؟؟(البته با اجازه ی دوستان)
هر روز ساعت چند بیام برای صحبت در مورد هر درس؟؟؟؟؟؟؟؟؟