amir6969
عضو جدید
ولی من این دفعه میخوام ویندوز 32 bitنصب کنم اخه از بد شانسی تو خونه هرچی برنامه هس برا 32 بیت
اکثر 32 بیتی ها روی 64 جواب میده ، 64 بیتی ها روی 32 جواب نمیده، تازه الان بیشتر نرم افزارهای تحصصی ورژن 64 بیت هم ارائه کردن
ولی من این دفعه میخوام ویندوز 32 bitنصب کنم اخه از بد شانسی تو خونه هرچی برنامه هس برا 32 بیت
وای من چقد شوتم![]()
وای چه قشنگ کار جالب منم میخواممشاهده پیوست 65965
دوستم کشیده . با قلم نوری. منم میخوام یاد بگیرم کسی نیس راهنماییم کنه
مشاهده پیوست 65965
ريهانا هستش؟؟؟ بابا ايول دوستت!!! من نمي دونم چه جورياس!!!؟؟؟مشاهده پیوست 65965
اگه میخوای سیستم بخری مخصوصا این سیستمای حرفه ای رو ، با یکی که وارد باشه مشورت کن و موقع خرید هم حتما همراهت باشه مخصوصا خرید لپ تاپ
اولین زن ایرانی متخصص نقاشی دیجیتال کمکش کرده. اگه یاد گرفتم میام باشگاه آموزش میدموای چه قشنگ کار جالب منم میخوام
سلام دوستای خوبم
کسی از شرایط میهمان شدن که امروز سنجش اعلام کرده و توی سایت هم گذاشته خبر داره.
میخوام بدونم
1- میشه از غیرانتفاعی گرمسار به سوره میهمان دائم شد؟( آخه نوشته از موسسه غیرانتفاعی به غیرانتفاعی شنیدم سوره دانشگاه شدهو توی جدولی هم که کشیده سوره رو توی ستون 8 گذاشته و بقیه غیرانتفاعی ها رو توی ستون 1)
2- اینکه گفتن باید 95 درصد نمره آخرین فرد قبولی اونجا رو داشته باشی. من از کجا میتونم این آخرین نمره رو برای سوره پیدا کنم؟ ( من نمره ام 2684 بوده)
نه بابا یه CPU core i7 Extreme Edition next generation2 3.7 میشه حدود 1230000 تومن کی از این چیزا داره!!!!!!!!!!!!!11
با قلم نوری میکشن البته با ماوس و اسکنر هم میشه کشید. باید طراحیت خوب باشه و بتونی سایه و نرپردازیو کار کنیريهانا هستش؟؟؟ بابا ايول دوستت!!! من نمي دونم چه جورياس!!!؟؟؟
من فک کردم این اطلاعیه برا به ها کنور سراسری(دبیرستانی ها)اطلاعی ندارم متاسفانهسلام دوستای خوبم
کسی از شرایط میهمان شدن که امروز سنجش اعلام کرده و توی سایت هم گذاشته خبر داره.
میخوام بدونم
1- میشه از غیرانتفاعی گرمسار به سوره میهمان دائم شد؟( آخه نوشته از موسسه غیرانتفاعی به غیرانتفاعی شنیدم سوره دانشگاه شدهو توی جدولی هم که کشیده سوره رو توی ستون 8 گذاشته و بقیه غیرانتفاعی ها رو توی ستون 1)
2- اینکه گفتن باید 95 درصد نمره آخرین فرد قبولی اونجا رو داشته باشی. من از کجا میتونم این آخرین نمره رو برای سوره پیدا کنم؟ ( من نمره ام 2684 بوده)
نه بابا یه CPU core i7 Extreme Edition next generation2 3.7 میشه حدود 1230000 تومن کی از این چیزا داره!!!!!!!!!!!!!11
کسی نگفت این مدل رو بگیرید، این قیمت رو از کجا آوردید !؟؟
415 هزار Intel Core i7-2600K Sandy Bridge 3.4GHz
کسی نگفت این مدل رو بگیرید، این قیمت رو از کجا آوردید !؟؟
415 هزار Intel Core i7-2600K Sandy Bridge 3.4GHz
سلام
تلاش بی خوده میدونی چرا چون تا اخرین مرحله هم برسی دانشگاهی که اول قبول شدی چنان سنگ میندازه جلو پات که نگو ونپرس ... چون پول میدی...
عزیز این چیزی که تو گفتی نسخه منوالشه سری اکستریم قیمتش وحشتناکه
های ول کام:دیسلام بر دوستان عزیز.من اومدم.![]()
شما این اطلاعیه جدیدو خوندید؟ آخه این جدیده ها. با قبلی ها شرایطش هم فرق داره؟؟ از کجا میتونم اطلاعات کسب کنم تا دوشنبه وقت داره
خب کی گفته Extreme باید گرفت من خودم i7 >920 2.66 GHz دارم
بله جیگر![]()
سلام علی خوبی؟ثبت نام کردی؟اینترنتی؟سلام بر دوستان عزیز.من اومدم.![]()
اختیار داری عزیز شرکت اینتل که اکستریم رو برا بازی نساخته............... برای کارای معماری و انیمیشن ساخته......