تو ديگه چرا بهمن؟؟؟ مگه بهمن ماله دخترا نيس؟؟؟؟یونی سلامتی . فعلا رو مود افسردگی هستیم که تا بهمن خبری از یونی نیست . مسئول انتخاب واحد انقدر باحال گفت برین بهمن بیایین
تو ديگه چرا بهمن؟؟؟ مگه بهمن ماله دخترا نيس؟؟؟؟یونی سلامتی . فعلا رو مود افسردگی هستیم که تا بهمن خبری از یونی نیست . مسئول انتخاب واحد انقدر باحال گفت برین بهمن بیایین
تو ديگه چرا بهمن؟؟؟ مگه بهمن ماله دخترا نيس؟؟؟؟
آخيش!!!!!!!!!!!!! همش نگران بودم نكنه از شما ها عقب بمونم!!!!!!!!!!!نه عمرانا مهرن معماریا کلّهم بهمنن![]()
فقط کلاسای معماریا اونجا تشکیل میشن؟
تو ديگه چرا بهمن؟؟؟ مگه بهمن ماله دخترا نيس؟؟؟؟
آخيش!!!!!!!!!!!!! همش نگران بودم نكنه از شما ها عقب بمونم!!!!!!!!!!!![]()
هه هه هه هه....... تا بهمن كلي كار مي توني بكن!!!!!! راستي تو ساز مي زني؟؟؟این آخیش که تو گفتی ارزش اینو داره که ما بهمن بریم![]()
هه هه هه هه....... تا بهمن كلي كار مي توني بكن!!!!!! راستي تو ساز مي زني؟؟؟
آره اینطور میگن که اونجا دانشکده معماریه ! دیگه نمیدونم چقدر حقیقت داره
داري بابا!!!!!!!!! يه گيتار بيس يخر تمرين كن!!!!!! ارشد اومدي تهران گروه مي زنيمنه متاسفانه !! فکر نکنم استعدادشم داشته باشم
داري بابا!!!!!!!!! يه گيتار بيس يخر تمرين كن!!!!!! ارشد اومدي تهران گروه مي زنيم![]()
مازیار چرا بچه هارو اخفال می کنی بزا بشینن درساشونو بخونن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اوکامی بی خیال شو مازیار داره رقیبای ارشد کمتر میکنه
سللام به همگی
مازیار چه عجب
سمی جان توام کم پیدایی
ارادت وار![]()
سلام محیا خوبی ؟ فعلا که من هستم ولی از شوماها خبری نیس
درگیر ثبت نام و تسویه بودم... دیگه اونجا انرژیمو تخلیه میکردن میفرستادن خونه نمیشد بیام اینجا ...![]()
سلام جونم فدات
من که عضو ثابتم 24h هستم![]()
خب پس خیالم راحت شد که شبا کسی توش هس مراقبش باشه
چه خبرا؟
يني واقعا بهم مي خوره بر و بچو اغفال كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته سلام!!!!!! دوباره اومدم!!!!!!!!!!!!مازیار چرا بچه هارو اخفال می کنی بزا بشینن درساشونو بخونن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اوکامی بی خیال شو مازیار داره رقیبای ارشد کمتر میکنه
سللام به همگی
مازیار چه عجب
سمی جان توام کم پیدایی
ارادت وار![]()
سمی جون بدجوری بیکارم وقتم پر نمی شهشنبه میایم شهرتون تسویه رو تموم کنیم
تو چیکارا میکنی؟
يني واقعا بهم مي خوره بر و بچو اغفال كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته سلام!!!!!! دوباره اومدم!!!!!!!!!!!!
منم همینجوری بیکار ... علاف ... میگردیم
اون برگه ی تسویه ای که از ارومیه دادنو میاری امضاش کنن؟
سلام و ارادت به بچه های گل......... مخصوصا اونایی که هیچ معلوم نیست دارن چی میکنن که نیستن![]()
سلام و ارادت به بچه های گل......... مخصوصا اونایی که هیچ معلوم نیست دارن چی میکنن که نیستن![]()
سلام ... لابد ورودی های مهر کلاساشون شروع شده رفتن سر درس و مشقشون و خوابگاه و شهر دیگه و ...
منم علافم!!!!!! هي مي رم بيرون كلي خيس ميشم!!! دوباره مي يام خونه!!!!!!!!سلام خوبی مازیار چه خبرا؟
مازیار کمکم کن از بیکاری پوسیدم
تو چیکارا میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به سلام دادافرید
خوب گفتی
سلام خوبی شما ...
ای بابا بعضیا اومدن یه وقتی بگذرونن و برن !!!!!
سلام داداش دادآفريد!!!!!! منم جز همونا هستم!!!سلام و ارادت به بچه های گل......... مخصوصا اونایی که هیچ معلوم نیست دارن چی میکنن که نیستن![]()