منم نمیتونم برم گلم.میدونم چی میگیدلم میخواد برم دانشگاه اما نمیتونم.
منم نمیتونم برم گلم.میدونم چی میگیدلم میخواد برم دانشگاه اما نمیتونم.
اینم از پایین کشیدن کرکره تاپیک امشب..........
اما من اينطور فك نمي كنم!!!!!!!!! مي شه تو اين زمان كلي كار كرد!!!!!!!!! من مي خوام يه برنامه ي مدون واسه خودم بچينم!!! چئن من از اونايي هستم كه اگه دلگير شه زود دق مي كنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها همش 3.5 بیکاریم ها.مدت زیادی نیس تو این مدت وقتم کم میاریم برا اسکیس 3dmax
زبانو که میخونیم.پس 2 قدم برا ارشد برمیدارم دو قدو مهم اسکیس و زبان
دي وي دي درايوش خيلي كنده!!!!! همشم هنگ مي كنه!!!!!!!!! مثلا XPS ها!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام صبتون بخیر..
منم دیروز ثبت نام کردم... اردبیل خیلی سرد بود حسابی سرما خوردم
راستی اونجا دختر کوهستان رو هم دیدم البته اون منو شناخت...
با محیا و فرزانه که هم کلاسی بودم تو کاردانی ... اونا پریروز رفته بودن ثبت نام من دیروز... دختر کوهستانم بیا خودم نشونت میدم
اصلا نمیدونستم شما با هم همکلاسی بودین !!
واقعا ؟!!! حالا عیب نداره الان دیگه فهمیدی
آره خب . آخه محل سکونتم نوشتی ایران . یکم عجیب بود . به به 3تا همکلاسی ارومیه ای . چقدر سوغاتی بخورم من
واقعا ؟!!! حالا عیب نداره الان دیگه فهمیدی
مگه ایران نیستم؟!!
البته من اهل ارومیه نیستم اهل خویم.
سلام خوبید بچه ها .... انگار شلوغی از این تاپیک رخت بر بسته؟؟!!
سلام... اره بچه ها درگیر تسویه و ثبت نامن واقعا ادمو خسته میکنه من این دو روز اندازه 2 ماه راه رفتم!!!
سلام... اره بچه ها درگیر تسویه و ثبت نامن واقعا ادمو خسته میکنه من این دو روز اندازه 2 ماه راه رفتم!!!
چند روز دیگه بسبرید اون وقت ببینید چی میشه.خسته نباشی........ آخه جالب اینه شبا هم نمیان به قول یکی از بچه ها همه زیر پوستی کار میکنن
چند روز دیگه بسبرید اون وقت ببینید چی میشه.
خسته نباشی........ آخه جالب اینه شبا هم نمیان به قول یکی از بچه ها همه زیر پوستی کار میکنن
سلام به همکلاسیسلام بچه ها همگی خسثه نباشین .
بابت ثبت نامم به همه تبریک میگم.
سلام آقا امید راستی من فامیلیتونو نمیدونما.شنبه میرین اراک؟سلام به همکلاسی