amir6969
عضو جدید
سلام. اگه درست يادم باشه همون موقع ها بود!!!
سلام مازیار ، رشتو آب برد ؟
سلام. اگه درست يادم باشه همون موقع ها بود!!!
سلام، نه دیگه کنکورش از آذر ماه اومد شهریور ماه... 18 شهریور امسال برگزار شد
بچه ها همش 3.5 بیکاریم ها.مدت زیادی نیس تو این مدت وقتم کم میاریم برا اسکیس 3dmaxنه بابا تا این حدم نیست
برو همین الان بذار جلوت فقط 2تا لغت بخون
بعد یواش یواش خر زدنا شروع میشه
من با درسیدن مشکل ندارم
کلا احساس میکنم دوران دلگیری باشه
باید جوری برنامه بریزیم که تمامی وقتمون پر شه وگرنه من یکی دق میکنم
سلام
پس اونهایی که این ترم درسشون رو تموم میکنن باید چیکار کنن؟
میتونن رزرو کنن واسه بهمن، فعلا که هنوز نتایج نیومده
خوشم مي ياد اخبار رودنبال مي كني!!!!!! الان بيرون بودم!!!!!!!!! كلي شنا كردم تا رسيدم خونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سلام مازیار ، رشتو آب برد ؟
پس کلی خسته شدی تا رسیدی خونه.اینجا عصر بارون میبارد هوا خیلی خوب بودخوشم مي ياد اخبار رودنبال مي كني!!!!!! الان بيرون بودم!!!!!!!!! كلي شنا كردم تا رسيدم خونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من الان این ترم تموم میکنم شهریور هم امتحان ندادم ،یعنی باید تا شهریور سال بعد صبر کنم؟
شایدم یه بار تو اذر ازمون برگزار بشهمن الان این ترم تموم میکنم شهریور هم امتحان ندادم ،یعنی باید تا شهریور سال بعد صبر کنم؟
لب تاپ جونم هم باهام بود!!!!!!!!!!! اون بيشتر از من خسته شد!!!!!!!!!!!!!!!پس کلی خسته شدی تا رسیدی خونه.اینجا عصر بارون میبارد هوا خیلی خوب بود
برا ازاد پول مهمه و ازش هیچی بعید نیست.به طور کامل کامل مطمئن نیستم ولی نمیان 1 کنکورو توی 1 سال دو بار برگزار کنن! به احتمال زیاد رفت واسه سال بعد، به نظر من با شماره های سازمان مرکزی دانشگاه آزاد تماس بگیرید مطمئن بشید
لب تاپ جونم هم باهام بود!!!!!!!!!!! اون بيشتر از من خسته شد!!!!!!!!!!!!!!!
برا ازاد پول مهمه و ازش هیچی بعید نیست.
اااااااااااا پس لب تاپ خریدی؟مبارکهلب تاپ جونم هم باهام بود!!!!!!!!!!! اون بيشتر از من خسته شد!!!!!!!!!!!!!!!
ونيز نيس كه اينجا!!!!!!!! رشته!!!!!!!!!!!خب یه قایق موتوری دربست میگرفتی تا خونه
آره منم مي خوام زبان هم بخونم (در واقع فقط مي خوام!!!!!!!!!!) سلام فرزانه، امير، امير!، محيا و ساير دوستان!!!!!!!!!!!!!!!
لب تاپ جونم هم باهام بود!!!!!!!!!!! اون بيشتر از من خسته شد!!!!!!!!!!!!!!!
فرزانه گفته بودم كه خريدم!!!!!!!!!! يادت نيس؟؟؟؟؟دله ولي كم كم داره تو زرد از آب در مي ياد!!!!!!اااااااااااا پس لب تاپ خریدی؟مبارکه
ونيز نيس كه اينجا!!!!!!!! رشته!!!!!!!!!!!
از پستم معلوم بود تازه خريدم و لب تاپ نديده ام!!!!مبارکهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه مهندس
چرا توزرد از اب در میاد.مال منم دله ولی راضیمفرزانه گفته بودم كه خريدم!!!!!!!!!! يادت نيس؟؟؟؟؟دله ولي كم كم داره تو زرد از آب در مي ياد!!!!!!
از پستم معلوم بود تازه خريدم و لب تاپ نديده ام!!!!
دي وي دي درايوش خيلي كنده!!!!! همشم هنگ مي كنه!!!!!!!!! مثلا XPS ها!!!!!!!!!!!!!!!!!چرا توزرد از اب در میاد.مال منم دله ولی راضیم
من نزدیک 1 ساله دارم ولی خوشبختانه تا حالا مشکل ندارمدي وي دي درايوش خيلي كنده!!!!! همشم هنگ مي كنه!!!!!!!!! مثلا XPS ها!!!!!!!!!!!!!!!!!
من نزدیک 1 ساله دارم ولی خوشبختانه تا حالا مشکل ندارم
بچه ها جواب اين همدانشگاهي (سابق) ما رو خوب بديد!!!!!!! (انسان)من نزدیک 1 ساله دارم ولی خوشبختانه تا حالا مشکل ندارم
راس مي گي!!! مال من نداره!!!!!!!!!!!! گول كانفيگ بالاشو خوردم!!!!!!!!!!!!!چرا یه لپ تاپی نگرفتید که کیبورد ماشین حساب هم داشته باشه ؟ واسه کار با نرم افزارهای معماری خیلی نیازه...
مال من داره اتفاقاچرا یه لپ تاپی نگرفتید که کیبورد ماشین حساب هم داشته باشه ؟ واسه کار با نرم افزارهای معماری خیلی نیازه...
بچه ها جواب اين همدانشگاهي (سابق) ما رو خوب بديد!!!!!!! (انسان)
اخه اطلاعات دقبقی نداریمبچه ها جواب اين همدانشگاهي (سابق) ما رو خوب بديد!!!!!!! (انسان)
همينطوري مي خواستم بگم همدانشگاهيه منه!!!!!!! آخه خودم تازه فهميدم!!!!!!!!!!!وا ! جواب دادیم که