قربونت قابلتو نداشت. حالا چه كار فرهنگي اي از اين تاپيك بالا تر؟؟؟؟باااااااااااشه بابا اومدم چرا ميزني مازيار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نپيچونده بودم باور كن!!!!!!!!!!!!!!!!!!! داشتم كار فرهنگي ميكردم!!!!!!!
راستي ممنون از نورافكنت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قربونت قابلتو نداشت. حالا چه كار فرهنگي اي از اين تاپيك بالا تر؟؟؟؟باااااااااااشه بابا اومدم چرا ميزني مازيار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نپيچونده بودم باور كن!!!!!!!!!!!!!!!!!!! داشتم كار فرهنگي ميكردم!!!!!!!
راستي ممنون از نورافكنت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو سایت sanjesh.org دیگه درسته؟اوهوم واقعنیه واقعنی به گفته ی مسئولین
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
گفتن از صب
باشه حجت جون دارم مي رقصم!!!!!!!! شما قاطي نكن!!!!!!!!!! سلمان خان وارد مي شود!!!!!!!!!!!!!!يه لحظه همه وايسسسسسسسسسسسن
مازيار وامير مي خوان با هم هندي برقصند( مازيار در نقش سلمان خان)
مازي جون نرقصي با من طرفي![]()
بیا که مازیار دست به جیب شده کجا میری.اوه..اوه..اوه... اينجا كه هنوز مورد منكراتي داره!!!!!!!!!!!!!! فك كنم بايد برم به كار فرهنگيم ادامه بدم باز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آرهتو سایت sanjesh.org دیگه درسته؟
پس بيا اين تراول 100000 تومني رو بگير واسه شروع
فائقه جون حجاب اسلامي كاملا برقراره اينجا!!!!!!!!!! كار كاملا فرهنگيه!!!!!!!!!!!!!اوه..اوه..اوه... اينجا كه هنوز مورد منكراتي داره!!!!!!!!!!!!!! فك كنم بايد برم به كار فرهنگيم ادامه بدم باز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها این صدیق که میگین کیه؟:دیای مازیار نامرد اون همه واست رقصیدم یه 2تومنی بهم ندادی
الان اینجا تراول میدی
من اعتراض دارم
بزا به صدیق بگم اینجوری نمی شههههههه![]()
100$ هم واسه تو محيا جون!!!!!!!!!!!!ای مازیار نامرد اون همه واست رقصیدم یه 2تومنی بهم ندادی
الان اینجا تراول میدی
من اعتراض دارم
مدیر محترم بخش معماریبچه ها این صدیق که میگین کیه؟:دی
قرار نشد مارو از نون خوردن بندازیاای مازیار نامرد اون همه واست رقصیدم یه 2تومنی بهم ندادی
الان اینجا تراول میدی
من اعتراض دارم
تاریخ تولد توهم بزارای عددا چیه تو امضاتون؟
تاریخ تفلدامونه.توهم بینیویسای عددا چیه تو امضاتون؟
یاد یه ضرب المثلی افتادم توش کنتر و اینا داشت یادم نمیاد100$ هم واسه تو محيا جون!!!!!!!!!!!!
بيا اين 37$ هم ماله تو فقط نياين بشينين!!!!!!!!! بذارين مجلس برقرار باشه!!!!!!!!!!!!!!قرار نشد مارو از نون خوردن بندازیا
تو پایه گذارش بودی.همه هم شاهدن.پس به نفعته که دست از پا خطا نکنیالان زنگ ميزنم خواهران و برادران زحمتكش نيروي انتظامي بريزن اينجا!!!!!!!
جو اینجا اونارم میکشه وسطالان زنگ ميزنم خواهران و برادران زحمتكش نيروي انتظامي بريزن اينجا!!!!!!!
مگه تو بيسيم نداري؟؟؟الان زنگ ميزنم خواهران و برادران زحمتكش نيروي انتظامي بريزن اينجا!!!!!!!
100$ هم واسه تو محيا جون!!!!!!!!!!!!