شیلا نزن. کلت قر میشه.ای بابا![]()
شیلا نزن. کلت قر میشه.ای بابا![]()
باور مي كني بخاطر تو شيريني نمي دم تا يه موقع زبونم لال دندوناتو كرم نخوره!!!!؟؟؟مازیار از هر لحاظی که بخوایم حساب کنیم باید شیرینی بدی![]()
حالا چرا میزنی خودتو کوچکتر از تو هم پیدا شد سمای بابا![]()
خوب اومدیمازیار از هر لحاظی که بخوایم حساب کنیم باید شیرینی بدی![]()
آوريل جان شريني واسه صدات خوب نيستا!!!!!!!!!!!به نکته بسیار مهمی اشاره کرد دوست عزیزمون
اون مسواکشو به موقع میزنه نگران نباشباور مي كني بخاطر تو شيريني نمي دم تا يه موقع زبونم لال دندوناتو كرم نخوره!!!!؟؟؟
باور مي كني بخاطر تو شيريني نمي دم تا يه موقع زبونم لال دندوناتو كرم نخوره!!!!؟؟؟
تو جیبم. میخوای؟ فقط یکم مماخیهدسمال قدرت من کووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مي خواي درخت بكني، بزني تو سر آدم بدا!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دسمال قدرت من کووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هییییین؟ چشمه که میشه بلاغ!ما فقط یه جور داریم و تلقظ میکنیم اونم همون گوله!همون دریاچه دیه خووووووو!!!علی منظورت از گولی گله
یا چشمه؟
اخه دو جور تلفظ میشه
پس قول بده يه بار اومدم اصفهان منم با خودت ببري كوه تا شيريني بدم!!!!!!!!!!!!!! باشه؟؟؟؟نه بیخود منو بهونه نکن من شیرینی میخورم شوشولاتم میخورم اونم به مقدار زیاد![]()
هي واي من!!!!!!!!!!!!!!!!1تو جیبم. میخوای؟ فقط یکم مماخیه
بیا من تا آخر هفته اصفهانم بیا من میبرمتپس قول بده يه بار اومدم اصفهان منم با خودت ببري كوه تا شيريني بدم!!!!!!!!!!!!!! باشه؟؟؟؟
مي خواي درخت بكني، بزني تو سر آدم بدا!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس قول بده يه بار اومدم اصفهان منم با خودت ببري كوه تا شيريني بدم!!!!!!!!!!!!!! باشه؟؟؟؟
شما مگه قرار نبود اسباب كشي كنين خونه ي ما ما بريم تو پاركنيگ!!! چي شد؟؟؟بیا من تا آخر هفته اصفهانم بیا من میبرمت
تو فقط شیرینی بده!!!!
مرسی تشکر ندارمپسر كوچكي ، روزي هنگام راه رفتن در خيابان ، سكه اي يك سنتي پيدا كرد .او از پيدا كردن اين پول ، آن هم بدون هيچ زحمتي ، خيلي ذوق زده شد . اين تجربه باعث شد كه او بقيه روزها هم با چشمان باز سرش را به سمت پايين بگيرد و در جستجوي سكه هاي بيشتر باشد .او در مدت زندگيش ، 296 سكه 1 سنتي ، 48 سكه 5 سنتي ، 19 سكه 10 سنتي ، 16 سكه 25 سنتي ، 2 سكه نيم دلاري و يك اسكناس مچاله شده يك دلاري پيدا كرد . يعني در مجموع 13 دلار و 26 سنت .در برابر به دست آوردن اين 13 دلار و 26 سنت ، او زيبايي دل انگيز 31369 طلوع خورشيد ، درخشش 157 رنگين كمان و منظره درختان افرا در سرماي پاييز را از دست داد . او هيچ گاه حركت ابرهاي سفيد را بر فراز آسمان ها در حالي كه از شكلي به شكلي ديگر در مي آمدند ، نديد . پرندگان در حال پرواز ، درخشش خورشيد و لبخند هزاران رهگذر ، هرگز جزئي از خاطرات او نشد
واقعا گل نمکی ارومیه داره خشک میشه ها ما هم سل به سال بیشتر این خشک شدن احساس میکنیمهییییین؟ چشمه که میشه بلاغ!ما فقط یه جور داریم و تلقظ میکنیم اونم همون گوله!همون دریاچه دیه خووووووو!!!
ای جااااااان چه صورتکیتو از همون رشت شیرینی بده اومدی اصفهان من خودم بهت شیرینی میدم![]()
میایم ایشالا تا اخر هقته...فعلا یکم گیر گرفتاری افتاده تو کارمون.اما اصلا نگران نباش.حتما میایمشما مگه قرار نبود اسباب كشي كنين خونه ي ما ما بريم تو پاركنيگ!!! چي شد؟؟؟
اين كه يه متن ادبي و اغراق شده بود!!! اما يه سوال جدي دارم ازت!!! بدون پول آيا اين چيزايي كه گفتي قشنگن؟؟؟پسر كوچكي ، روزي هنگام راه رفتن در خيابان ، سكه اي يك سنتي پيدا كرد .او از پيدا كردن اين پول ، آن هم بدون هيچ زحمتي ، خيلي ذوق زده شد . اين تجربه باعث شد كه او بقيه روزها هم با چشمان باز سرش را به سمت پايين بگيرد و در جستجوي سكه هاي بيشتر باشد .او در مدت زندگيش ، 296 سكه 1 سنتي ، 48 سكه 5 سنتي ، 19 سكه 10 سنتي ، 16 سكه 25 سنتي ، 2 سكه نيم دلاري و يك اسكناس مچاله شده يك دلاري پيدا كرد . يعني در مجموع 13 دلار و 26 سنت .در برابر به دست آوردن اين 13 دلار و 26 سنت ، او زيبايي دل انگيز 31369 طلوع خورشيد ، درخشش 157 رنگين كمان و منظره درختان افرا در سرماي پاييز را از دست داد . او هيچ گاه حركت ابرهاي سفيد را بر فراز آسمان ها در حالي كه از شكلي به شكلي ديگر در مي آمدند ، نديد . پرندگان در حال پرواز ، درخشش خورشيد و لبخند هزاران رهگذر ، هرگز جزئي از خاطرات او نشد