alirad
عضو جدید
نترس باز پوستش خشک بشه میاد رو!مگه نه امیر؟؟؟؟؟بچه ها امیر داره زیر پوستی کار میکنه on ولی نمیدونم چیکار داره میکنه![]()

نترس باز پوستش خشک بشه میاد رو!مگه نه امیر؟؟؟؟؟بچه ها امیر داره زیر پوستی کار میکنه on ولی نمیدونم چیکار داره میکنه![]()
سر آن ندارد امشب كه برآرد آفتابيشور شراب عشق تو ان نفسم رود ز سر
کین سر پر هوس شود خاک در سرای تو
(فائقه خانوم مفهومی مشاعره کن.حروفاتی که چیزی نیس!!!!!!!)
خب فرزانه هم زیر پوستی میره دیگه!البته با من قهره جوابمو نمیده!فرزان چراغ تو چرا خاموشه؟؟؟؟؟؟؟ مشکوک میزنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
من پلیس نامحسوس خوب چرا لو دادی؟فرزان چراغ تو چرا خاموشه؟؟؟؟؟؟؟ مشکوک میزنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
گر رود از پی خوبان دل من معذور استسر آن ندارد امشب كه برآرد آفتابي
چه خيالها گذر كرد و گذر نكرد خوابي
(صب شد بابا....من گرفتارم...زن و زندگي دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
پیداش کردم تو یه سایت دیگه(fb)داره فعالیت میکه باید به نازی گزارش کردنترس باز پوستش خشک بشه میاد رو!مگه نه امیر؟؟؟؟؟![]()
ساقيا لطف نمودي قدحت پر مي باد!گر رود از پی خوبان دل من معذور است
درد دارد چه کند کز پی درمان نرود
حتما گزارش كن...چه تخلف ناجوريم داره ميكنه....پاركينگ رو شاخشه...پیداش کردم تو یه سایت دیگه(fb)داره فعالیت میکه باید به نازی گزارش کرد
به کی گزارش کنم نازی خودشم یه پاش گیره چون خودشم اونجاستحتما گزارش كن...چه تخلف ناجوريم داره ميكنه....پاركينگ رو شاخشه...
گر رود از پی خوبان دل من معذور است
بخشش از بزگان است من بخشیدمت.ولی از عکس اواتارت میترسمگر رود از پی خوبان دل من معذور است
آهااااااااااااااا....خب خودمون اعمال قانون ميكنيم....!!!!!!!!به کی گزارش کنم نازی خودشم یه پاش گیره چون خودشم اونجاست
توبه کردم که نبوسم لب ساقی و کنونساقيا لطف نمودي قدحت پر مي باد!
كه به تدبير تو تشويش خمار آخر شد...
علي جان:توبه کردم که نبوسم لب ساقی و کنون
می گزم لب که چرا گوش به نادان کردم...
شنيدم مورد منكراتي داشتي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راسته؟؟؟؟؟سلام بر برو بچ گرامی ... میبینم که ترکوندیدگیر دادید به من بدبخت
![]()
![]()
بله چه جووورم!!!شنيدم مورد منكراتي داشتي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راسته؟؟؟؟؟
تو هنوز فردا تنبیه میشی امروز دیگه دادگاه تعطیل شدسلام بر برو بچ گرامی ... میبینم که ترکوندیدگیر دادید به من بدبخت
![]()
![]()
هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرودعلي جان:
رو سر بنه به بالين،تنها مرا رها كن
ترك من خراب شبگرد مبتلا كن
(خيلي طولش ميديا...مشكوك ميزني)
نازی جان خودتم در سابت دیگری فعالیت داشتیم الان با تو چه کنیم؟بله چه جووورم!!!
راس ميگه مسئولين دادگاه لالا دارن.....!!!!!!!!تو هنوز فردا تنبیه میشی امروز دیگه دادگاه تعطیل شد
تو هنوز فردا تنبیه میشی امروز دیگه دادگاه تعطیل شد
بخشایش لازم نیست اعدامم کنیننازی جان خودتم در سابت دیگری فعالیت داشتیم الان با تو چه کنیم؟
البته ایشون (خانم دادستان!)خودشونم قراره مجازات بشن!1 ساعته رفته هرچی هم صداش میکنیم نیستش!بله چه جووورم!!!
فائقه ش بدهالبته ایشون (خانم دادستان!)خودشونم قراره مجازات بشن!1 ساعته رفته هرچی هم صداش میکنیم نیستش!