سلام
سلام
سال نو همه مبارک..................
سلام
سال نو همه مبارک..................
نمیدونم دوست عزیز.من خودم شرکت نکردم.ولی فکر نمیکنم بی تاثیر باشه .اگه میخاهی شرکت کنی ازمونای یه موسسه درست درمون رو شرکت کن(اول خوب تحقیق کن)دوست عزیز به نظر شما لازم تو آزمونای آزمایشی شرکت کنیم؟
آخه من جایی زندگی می کنم که فعلا به کسی دسترسی ندارمنمیدونم دوست عزیز.من خودم شرکت نکردم.ولی فکر نمیکنم بی تاثیر باشه .اگه میخاهی شرکت کنی ازمونای یه موسسه درست درمون رو شرکت کن(اول خوب تحقیق کن)
چه کتابایی میخونی؟
نمیدونم دوست عزیز.من خودم شرکت نکردم.ولی فکر نمیکنم بی تاثیر باشه .اگه میخاهی شرکت کنی ازمونای یه موسسه درست درمون رو شرکت کن(اول خوب تحقیق کن)
چه کتابایی میخونی؟
سلام بچها یه خبر خوب براتون دارم.مهندس سعیدی پور کلی از رتبه های پارسال رو جمع کرده کنار هم تو آکادمی تخصصی معماری. رتبه های 2 -3 -4 -6 -21 -33 -42 -64 و... و مشاوره میدند درباره منابع .روش درس خوندن و... هر هفته یه روز هست و رایگان هم هست. شهر ستانی ها هم میتونند تلفنی مشاوره بگیرند. تلفنش 88202033 و 88202034 سایتشون هم www.memarico.com موفق باشید.خوب میشه خواهش کنم بگین این کتابای سعیدی پور از کجا میشه گیر آورد؟
ممنونم
سلام
شما چطوری سرچ می کنی؟
کافیه بنویسی architecture department البته در گوگل
کلی براتون دانشکده معماری رو می آره
اگه جای خاصی هم مد نظر شما باشه می تونین یک+ بعد اسم شهر یا کشور
اگه مایل بودین بگین تا براتون سرچ کنم.خواستین ایمیل بزنین یا همین جا:
hakimi@iranmath.ir
از لینک زیر می توانید کلیه دانشگاه های ارائه دهنده معماری در دنیا از جمله در فرانسه رو پیدا کنین البته شاید این لیست تکمیل نباشه چون در مورد ایران خیلی ناقص بود.امیدوارم به کارتون بیاد:سلام دوست عزیز ممنون...
نمیدونم چرا من الان این نقل قوله شمارو دیدم این چند روز کلی دنبالش بودم
مدرسه بوزار فرانسه مد نظرم بود زدم نداد .کلی تو گوگلم سرچ کردم...
از لینک زیر می توانید کلیه دانشگاه های ارائه دهنده معماری در دنیا از جمله در فرانسه رو پیدا کنین البته شاید این لیست تکمیل نباشه چون در مورد ایران خیلی ناقص بود.امیدوارم به کارتون بیاد:
خیلی ممنون از لطفتون..
دوست عزیز من به این سایت رفتم اما چیزی پیدا نکردم؟سلام بچها یه خبر خوب براتون دارم.مهندس سعیدی پور کلی از رتبه های پارسال رو جمع کرده کنار هم تو آکادمی تخصصی معماری. رتبه های 2 -3 -4 -6 -21 -33 -42 -64 و... و مشاوره میدند درباره منابع .روش درس خوندن و... هر هفته یه روز هست و رایگان هم هست. شهر ستانی ها هم میتونند تلفنی مشاوره بگیرند. تلفنش 88202033 و 88202034 سایتشون هم www.memarico.com موفق باشید.
مگه اردبیل چشه،؛ما که کلی حال میکنیمیه توصیه به اونایی که امسال میخوان کنکور بده ...
به هیچ وجه اردبیل رو نزنید ... مگه اینکه اردبیلی باشی یا واسه این حوالی ...
به ما که خیلی سخت میگذره اینجا .....به غلط کردن افتادیم.![]()
پیشنهاد میکنم یه سری به سایت www.etoood.comبزنید.
یه سایت تخصصی معماری که سال 86 تو شیراز راه اندازی شده.