AutoQ
عضو جدید
اصلا فکر میکنید درصدا چطوریا باید باشن واسه تهران شرق؟
50% عمومی 70% تخصصی .
البته این فقط ی فرضیه است.

اصلا فکر میکنید درصدا چطوریا باید باشن واسه تهران شرق؟
یعنی فکر میکنید مثلا اگر زبان 100 و معارف 60...همین حدودا یا بیشتر و ادبیان 30-4050% عمومی 70% تخصصی .
البته این فقط ی فرضیه است.![]()
تعمیر کلا تحقیق داره!ولی منم مثل توام 24 واحد دارم.آخه هولم هم می خوام 4 ترمه تموم کنم هم حتما باید امسال قبول شم!!!دلم میخواد کله ی این استادارو بکنم فقط ! تازه ترم آخری یادشون افتاده کلی چیزارو یاد ندادن ! هرچیم التماسشون کنی بد تره !
همین الآن دارم دنبال تحقیق و مطلب میگردم ! ما حتی واسه تعمیر نگهداریم باید تحقیق بدیم !![]()
دلم میخواد کله ی این استادارو بکنم فقط ! تازه ترم آخری یادشون افتاده کلی چیزارو یاد ندادن ! هرچیم التماسشون کنی بد تره !
همین الآن دارم دنبال تحقیق و مطلب میگردم ! ما حتی واسه تعمیر نگهداریم باید تحقیق بدیم !![]()
چقدر بدبین...خیلی خوشحال میشدم واقعا فقط واسم همون قزوین میموند انتخاب کنم.
اگه اینقدر که دارم بکوب میخونم ادامه بدم احتمال داره این کوله بار علمی که
دارم رو بفرستم ورامین.
خبرشو میدم که کجا میزنم تا 4 وقت هست![]()
ی سوالی ؟
ما شین حساب کلاً ممنوع تو آزاد یا ی مدل های خاصی فقط میشه؟
تعمیر کلا تحقیق داره!ولی منم مثل توام 24 واحد دارم.آخه هولم هم می خوام 4 ترمه تموم کنم هم حتما باید امسال قبول شم!!!![]()
دلم میخواد کله ی این استادارو بکنم فقط ! تازه ترم آخری یادشون افتاده کلی چیزارو یاد ندادن ! هرچیم التماسشون کنی بد تره !
یعنی فکر میکنید مثلا اگر زبان 100 و معارف 60...همین حدودا یا بیشتر و ادبیان 30-40
مبانی طرفای 50-60 و فن 40 و ریاضی 10 -20 ... قبول نمیشم ؟
آخه من ترم چهارم ...اصلا وقت خوندن ندارم . همه وقتم میگذره به تحقیق و شیت درست کردن !![]()
کلا ماشین حساب برای سراسریه اونم تا 3600
ولی دانشگاه آزاد رو دیدم بردند هر چند ازش گرفتن... توی دفترچه هم نوشته که نمی شه![]()
منظورت اینه که اگه زودتر قرار بود شروع کنیم منابع رو میخوندیم؟؟؟
قطر منابع رو دیدی؟؟
هر وقت این پستاتو میخونم احساس میکنم هنوز وقت هست واسه شروع کردن
شوخی کردم شروع کردم به خوندن مثلا![]()
گفت مثلا"....هروقت که نهشب کنکور بخوای شروع کنی فایده نداره
اما اگه از الانا به طور جدی شروع کنی خوبه.
شما که شروع کردی خیلی خوبه دیگه.ادامه بده انشالله موفق باشی.
سینا یاد بگیر.نصف تو ا![]()
تو با ابن درس خوندنت اگرم نزنی تهران جنوب خودشون برات دعوت نامه میفرستن!!!
حالا بیا و خوبی کن. من راهنماییت کردم فقط.اگه میتونی با خودت کنار بیای که ممکنه 1 % (خدایی نکرده) قبول نشی بزن تهران. من که آدم ریسک پذیری نبودم و نیستم و حوصله 1 سال موندن پشت کنکورم نداشتم![]()
چه فایده ؟! این همه امید میدم تازه رسیده به 35 ؟؟؟؟؟؟
همینجوری بخواد بره بالا که کنکور تموم شده و جوابشم اومده و تو هنوز شروع نکردی!
تازه میخوای تهران جنوبم بزنی.
اميد اومد رو منفيه 24 درصد !هنوز پالام پولوم ننداختی؟؟؟
اختیار داری شما که اعتماد به نفس این هوا داری
تو تهران جنوب هم نزنی به زور قبولت میکنن اونجا![]()
من ادبيات،تربيت بدني،ايستايي 2 رو هر كدومش رو مجبورم كردن 2 بار پاس كنم....من فکر می کردم تنهام در این مورد...
من هم 22واحد دیگه دارم... جالب اینجاست که ریاضی من به دلایل نامعلومی دوباره باید پاس کنم؟واقعا اون لحظه اینجوری بودم
هیچ کس هم جواب این قضیه رو ندادند؟!!! آخه مگه میشه!!!
ولی به هر حال باید درس بخونم و قبول بشم حتی الان که از 24ساعت 48ساعتش دانشگاه مزخرف ساری هستم.![]()
آره قبلا" چالوس میزدن اما نمیدنم چرا جدیدا" همه رفتن به سمت سواد کوه.البته دانشگاه
خیلی خوبیه.من الان چند تا از همکلاسیام کاردانیشون سوادکوه بودن واقعا" قوی هستن.
اگه میخوای ریاضی 0 بزنی باید بقیه رو خیلی خوب بزنی.آره اگه بقیه رو 50 بزنی قبولی.
ولی به نظر من سعی کن هیچ درسیو 0 نزنی.
اميد اومد رو منفيه 24 درصد !
من واقعا" زده شدم..ميخام آزاد رو بيخيال شم بخونم برا علمي كاربردي.....
تهران پارسال 50 نفر گرفت.....
اگه ورامین 200 بره رو ترازش که خوبه !چقدر بدبین...
به نظر نمی رسه با توجه به اینکه مدرسان هم شرکت کردی مشکلی داشته باشی.
به هر حال به خودت امیدوار باش.
در ضمن یک موضوع رو هم از مهندس سالاری(پارسه) شنیدم...
گفت: رودهن 25% بیشتر از دختران بر می داره... در ضمن ورامین رو هم گفتن با این حساب ترازش 200تا بالاتر می ره!
درست و غلطش با اونا ولی توی پارسه که اینجوری می گن!!!
پس رودهن برای خانم ها بهتر شده؟ شاید من هم با این اوصاف بزنم قزوین![]()
با منی؟؟؟منم دقيقا" همينجوريم...
هر موقع سحر درباره ي آبان ميگه...ميگم اي ول هنوز مونده تا اوايل آبان ....
اون 7605 شده از اوايل آبان شروع كرده خوندن...من 6000 هم بستمه.....آخر آبان هم شروع كنم ميرسم وقت هم زياد ميارم
گفت مثلا"....
چه زود باور شديا....
بچه درسخونا كلا" زود گول ميخورن
راستي چرا ميخاي به من تيكه بندازي اونو نصف ميكني ؟
كجا نصفه منه....2 تاي منو ميخوره![]()
قضیه دقیقا از همن جا سخت شد که ادامه بدمهروقت که نهشب کنکور بخوای شروع کنی فایده نداره
اما اگه از الانا به طور جدی شروع کنی خوبه.
شما که شروع کردی خیلی خوبه دیگه.ادامه بده انشالله موفق باشی.
سینا یاد بگیر.نصف تو ا![]()
این درصدایی که میگی رو بزنی شک نکن تو قبولیتیعنی فکر میکنید مثلا اگر زبان 100 و معارف 60...همین حدودا یا بیشتر و ادبیان 30-40
مبانی طرفای 50-60 و فن 40 و ریاضی 10 -20 ... قبول نمیشم ؟
آخه من ترم چهارم ...اصلا وقت خوندن ندارم . همه وقتم میگذره به تحقیق و شیت درست کردن !![]()
با منی؟؟؟
خودتم که تعجب کردی از حرف خودت
سینا علمی کاربردی داغونه واقعا به درد نمیخوره
چند تا از دوستای من رفتن 2 ترم رفتن ولش کردن میگن اعتبار داره ولی چرت میگن
سلام:به نظر شما چه مدت قبل از کنکور باید شروع کنم؟سلام
بعد یه خسته نباشین اساسی به همه دوستان
از همه دوستان میخوام که تو این تاپیک منابع مطالعاتی خودشونو با رتبشون تو کنکور بنویسن تا کمکی باشه برا دیگر دوستان .
چون منم این شرایط داشتم و به زور منابع مطالعاتی مختصر و مفیدی بدست آوردم.
کسانیم که آزاد میخونن لطف کنن بگن که چیا خوندن و در چه زمانی و کجا قبول شدن.
با آرزوی موفقیت برا همه دوستان![]()
والا واسه زبانم زیاد نگران نیستم چون تو دو تا آموزشگاه ملل و صالح advance تدریس می کنم. ولی واقعا درسای دیگم نگران کنندست ! 22 واحد دارم که حتما میخوام 4 ترم باشم ! معدلم هم 19 هست ولی بدون کنکورو گفتن سال دیگه ! کارشون هم که ماشاالله ماشاالله حساب کتاب نداره !چرا دوست عزیز من الان داشتم رتبه های دیگر دوستان رو می دیدم. اگه این طوری بزنی 90% قبولی.
ولی 100% زبانفک کنم یکم زیاد گفتین.
برای همه دوستان آرزو بهترین ها رو دارم.
موفق باشید.![]()
قیمت چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من می خوام همه ی کتابا و جزوه هامو بفروشم. هرکی مایله واسه م پیغام بذاره. لیستشم ایناس:
کل جزوات پارسه
عمومی های گسترش علوم پایه
کل کتابای فنی حرفه یی
چندتا جزوه ی دستی از کلاسای کنکور
چندتا جزوه ی مدرسان
و چندتا کتاب دیگه....
کلا هرچی که به نظرم واجبه رو دارم.![]()
بابا آخه میگن اولین سالشه ! زیاد میگیره کهیعنی ترازش از تهران جنوب و قزوین 1ذره پایین تره ؟
![]()
سلام.
اولین و دومین و اینا نداره که، تهرانه ها!!!!![]()