توهم چقدر سنت زیادههههههههههههههههه.
من متولد سال 54 هستم زمان قلقلک میرزا میشناسیش؟عجب ادم خوبی بود
جدي 54 هستي ؟
پدربزرگ اينجايي ها....
ليسانس چندمت رو داري ميگيري ؟

توهم چقدر سنت زیادههههههههههههههههه.
شما اگه جزوه های پارسه و مدرسان دارید به همونا اکتفا کن.
چون اکثر مطالبی که در کتابای هنرستان هست رو شامل میشن.(میتونی مقایسه کنی)
یه سوال دیگه در مورد انتخاب رشته دانشگاه آزاد:
توی بخش انتخاب ها کلاً میتونیم که سه انتخاب داشته باشیم ولی من گزینه ای مبنی بر تمایل به "انتخاب دانشگاه" ندیدم ؟ نمیدونم آیا این گزینه رو حذف کردن یا اصلا احتیاجی به اون نیست و خودشون برای داوطلبان (در صورت عدم قبولی در سه انتخاب خودشون ) براساس نمره اکتسابی دانشگاهی انتخاب میکنن؟
دوره کاردانی که یادمه این گزینه بود ولی دوره کارشناسی ناپیوسته چیزی نداره.
راستی ما کاردانی پیوسته ها باید بند 25 (رشته مقطع کاردانی) رو خالی باید بزاریم؟(چون یکی از دوستان میگفت که وقتی رشته خودمو نوشتم ، سیستم قبول نمیکرد و برای حل این مشکل به اشتباه رفته بود بخش مدرک خودش رو کاردانی پیوسته زده بود(در حالی که باید همون کاردانی رو انتخاب میکرد)
نه منم نرفتم . دیروز با بیدلدیان کلاس برداشته بودیم. گفت تهران جنوب خیلی بالاست ریسک نکنید ورامین هم میگفت اکثرا میخوان بزنن ولی با قزوین زیاد مخاف نبود ولی بازم میگفت اگه این 50 روز رو بکوب بخونید. تو تصمیم گرفتی کجا بزنی؟؟ راستی بهش گفتم دخانیات رو میشناسید اول کلی خندید بهد گفت اون تو کلاس نمونه ای بود واسه خودشترم پيش كليه دروس بودم....
اكثر دروس رو ميرفتم ميرداماد....يكي دو تاشون رو هم مهمان گرفته بودم سيدخندان...
امروز جلسه انتخاب رشته رو رفتي ؟
من وقت نكردم برم....
راستی ندا رفیقتو دیدم بنده خدا وضع مالیش بیشتر از حد خوبه صبح با یه مانتو میاد عصر هم بایه مانتو.دلم واسه وضع مالیش سوخت
دكتر جان يه كم تحويل بگير.....
راستي از ديشب پلك سمته چپم ويبره ميزنه....
قرص بخورم خوب ميشم ؟
شايد هم الناز و سمانه چشمم زدن اينجوري شدم![]()
نه منم نرفتم . دیروز با بیدلدیان کلاس برداشته بودیم. گفت تهران جنوب خیلی بالاست ریسک نکنید ورامین هم میگفت اکثرا میخوان بزنن ولی با قزوین زیاد مخاف نبود ولی بازم میگفت اگه این 50 روز رو بکوب بخونید. تو تصمیم گرفتی کجا بزنی؟؟ راستی بهش گفتم دخانیات رو میشناسید اول کلی خندید بهد گفت اون تو کلاس نمونه ای بود واسه خودشگفت داره میخونه گفتم توپ با تیم ملی قراره همه با هم بریم سر کنکور
سلام رسوند بهت
پدربزرگ اینجا هیچ کس نیست جز خودت بابا بزرگ
سلم خوبی ؟؟؟؟
کم تیکه بندازی خوب میشی!!!!!!!
به سلیقه که تنها نیست من سلیقم تهران جنوب ولی وقتی قبول نشم فایدش چیه؟ آره راه که خیلی سخته اولش منم میگفتم دیگه حومه هم نمیزنم ولی الان ....من كه بخونم يا نخونم تهران جنوب ميزنم....
شايد هم رودهن....
آخه از خونمون تا رودهن نيم ساعت راهه ولي تا تهران جنوب 1 ساعت....!
تو هم به نظرم حرف كسي رو گوش نكن.....مهم خود آدمه كه سليقش كجا باشه...
من اگه قبول هم نشم .... ميگم چيزه بزرگي رو از دست ندادم چون حتما" سخت بود.....يا تهران يا تهران.....
من كارداني رو شمال بودم....همون موقع به خودم گفتم يا يه شهر بزرگ با هيچي....
ديگه هم پير شديم....حوصله جاده و رفت و آمد رو ندارم
شهر خوده آدم هيلي بهتره....به همه كارات ميرسي
ولي شهرستان كه بري از همه ي دنيا عقب ميفتي....
من 2-3 سالي كه شمال بودم نصف تهران يادم رفته بود....!!!
واقعا" تهران عوض شده بود برام.....
دوستامو سال به سال نميديدم...
تو هم بهش سلام برسون بگو يه جنسه توپ جديدا" دستم رسيده ..... چند كيلوشو براش گذاشتم كنار![]()
پس اگه میخوای تهران جنوب بزنی پس برو توپ بخون که ایشالا قبول شی.من كه بخونم يا نخونم تهران جنوب ميزنم....
شايد هم رودهن....
آخه از خونمون تا رودهن نيم ساعت راهه ولي تا تهران جنوب 1 ساعت....!
تو هم به نظرم حرف كسي رو گوش نكن.....مهم خود آدمه كه سليقش كجا باشه...
من اگه قبول هم نشم .... ميگم چيزه بزرگي رو از دست ندادم چون حتما" سخت بود.....يا تهران يا تهران.....
من كارداني رو شمال بودم....همون موقع به خودم گفتم يا يه شهر بزرگ با هيچي....
ديگه هم پير شديم....حوصله جاده و رفت و آمد رو ندارم
شهر خوده آدم هيلي بهتره....به همه كارات ميرسي
ولي شهرستان كه بري از همه ي دنيا عقب ميفتي....
من 2-3 سالي كه شمال بودم نصف تهران يادم رفته بود....!!!
واقعا" تهران عوض شده بود برام.....
دوستامو سال به سال نميديدم...
تو هم بهش سلام برسون بگو يه جنسه توپ جديدا" دستم رسيده ..... چند كيلوشو براش گذاشتم كنار![]()
اصلا قابل بخشش نیستبچه ها تنكس هام تَه كشيده....شرمنده
به سلیقه که تنها نیست من سلیقم تهران جنوب ولی وقتی قبول نشم فایدش چیه؟ آره راه که خیلی سخته اولش منم میگفتم دیگه حومه هم نمیزنم ولی الان ....
حتما بهش میگم ولی فکر میکنم پدرشو در اورده بودی![]()
پس اگه میخوای تهران جنوب بزنی پس برو توپ بخون که ایشالا قبول شی.
شبنم رو ميشناختي ؟اصلا قابل بخشش نیست![]()
سینا تو این پست منو جواب دادی یا یکی دیگه بود اخه بهت نمیخوره اینطوری حرف بزنیممنون دوست عزيز
منم براي شما آرزوي موفقيت دارم
سینا تو این پست منو جواب دادی یا یکی دیگه بود اخه بهت نمیخوره اینطوری حرف بزنی
سینا بنظرت من متولد چند هستم؟آقا بخدا منم آدم حسابي ام......چرا همتون درباره ي من اينجوري فكر ميكنين...!
فعلا" ما به هيچ كدوم از بازيكنانمون حق مصاحبه نميديم
قصد فروش هم نداريم
درو ببند شوژ مياد هوا شرده
پا مَنقل بودي پُست دادي ؟
http://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon10.gif
یه شبنم سر کلاسای خلیلی بود نمیدونم همونم میگی یا نه !اگه اونیکه من میشناختمو میگی نه قبول نشدهشبنم رو ميشناختي ؟
خبر داري چي كار كرد ؟
اون که به مساله هاش و بجه های معماری میگه گل و بلبلاز سحر كه ديگه كمتر نيستيم
‹شوخي› http://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon10.gif
به كلاس ما ميگفت كلاس گل و بلبل ....
بگو فصل شيرينه شيشه رو ندريس كنه بهتون![]()
مطمئنی؟؟؟اگه خاستی بفروشی به ما بگووو
اصلا نخاستیم اون بازیکنتون رو بازی بلد نیست
من که ویرایشش کردم سریع.
ارهپای منقل بودم.
مگه من گفتم ادم فیزیکی یا شیمی یا تربیت بدنی هستی؟واقعا ادم حسابی؟منظورم اینه که از ادمهای دکتر حسابی هستی یا از ادمهای درس حسابی؟منکه بالاخره نفهمیدم حسابی یا جبر و احتمالی ولی اینو میدونم کلا ادم حسابی یعنی میدونی چجوری خرج کنی.اگه فکر میکنی ادم حسابی سخت در اشتباهی چون حسابی مثل دکتر حسابی,حساب بلد نیستی پس دیدی گفتم ادم حسابی نیستی.این اثبات کردن که خودم نفهمیدم چی گفتم رو میگن فلسفه ولی چون تو ادم حسابی متوجه نمیشی چون از ادمهای دکتر حسابی.آقا بخدا منم آدم حسابي ام......چرا همتون درباره ي من اينجوري فكر ميكنين...!
زمان شما فرق ميكرد....اون موقع ها خيلي آسونتر بود....
4 تا دونه تست هم ميزدي تهران قبول ميشدي
99 درصد از چند درصد ؟
http://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon10.gif
حالا بهت یه چیز گفتم دیگه سعی کن احترام خودتو نگه دارینميشه...غير اراديه....اين دست خودم نيست
سُرُم بزنم خوب ميشم ؟
من که قسمت دوم سوالتو نفهمیدم.ولی قسمت اول سوالتو متوجه شدم که الان پاسخ میدم.پارسال هم گزینه ای به اسم انتخاب دانشگاه نداشت ولی مثلا چون من جایی تو انتخابای خودم قبول نشدم خود دانشگاه واسم یه جا رو قبول کرد که ای کاش نمیکرد چون وقتی واست یه جا رو قبول کنه دیگه تو تکمیل ظرفیت شرکتت نمیده.یعنی در واقع دانشگاه ازاد برای بعضیا رو خودش انتخاب میکنه
آره اينجا نداره....ولي دانشگاه آزاد زوركي اگه ترازت بخوره يه جا ميندازه.....بعد هم اگه نري ديگه تكميل ظرفيت اسمت رو رد نميكنن.......
تو كنكور سراسري از ديپلم.....تكميل ظرفيت دست خود آدم بود كه كجا بزنه ولي اينجا هم خودشون انتخاب ميكنن !!!
نه بابا شوخی کردم خواستم سینا رو اذیت کنم.تا یه سن الکی بالا گفتم شدم شما؟جدی ؟
من خیلی کوچیکم یا شما خیلی بزرگی ؟![]()