راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehdime007

عضو جدید
سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم سایت karshenasi.com ویژه دانشجویان کامپیوتر هستش.و احتمال قوی اینا هم رتبه های کامپیوتر کاردانی به کارشناسی هستش نه معماری:D
کاملا درسته ... منم موافقم ، اکثر اینا اصلا تو دفترچه در قسمت معماری نیستش ... فکر کنم اینا مال دانشجویان رشته ی کامپیوتر هستش .

mehdime007

عضو جدید
بنظرتوم بچه ها من با رتبه 231 کجا قبول می شم!
بنظرتون شبانه شهید رجایی با شبانه مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی!
بعد بنظرتون روزانه اردبیل بهتره یا شبانه دانشگاه زنجان!
از لطف دوستان ممنونم![:gol:
به نظر من اگه دانشگاه محقق اردبیل بخونی خیلی بهتره ... البته بازم باید به شرایط خودت نگاه کنی .;)

لکوربوزیه

عضو جدید
کسی از بچه ها از شرایط مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی و دانشگاه مححق اصلاع داره ؟
خواهشا توضیحات بیشتری در مورد شرایط و سطح دانشگاه و اساتید بدهید.

اريايي

عضو جدید
سلام
بچه ها نمي دونم ماها واقعا گيج شديم رتبه هاي بدي نيوورديم ولي نمي دونم چرا نمي شه تهران قبول شيم من رتبم 335 شده خوشحالم ..تهران مي خوام ولي نمي دونم ميشه يا نه ؟؟ نگرانم .. يكي ميگه ميشه .. يكي ميگه نمي شه .. گيجم واقعا.. اگر هم كسيو براي مشاور مي خواين من و دوستام مي ريم جهاد دانشگاهي پيش سعيدي پور فكر مي كنم تجربه خوبي داره ..

panteaa

عضو جدید
مرسی مرسی اما هنوز که دفترچه شماره 2 نیومده:w39:
مشخص نیست که هیچی
در مورد تکمیل ظرفیت نتایجش کی می یاد؟
سجاد جان مطمئن باش حتما دانشگاه علامه بحرالعلوم بروجرد قبولی.منم اونجا درس میخونم .حتما بروجرد بزن 100% قبولی.بحثاتون دنبال می کردم دیدم خیلی نگرانی گفتم یه کمکی کرده باشم.:w16::w11:

لکوربوزیه

عضو جدید
سلام
بچه ها نمي دونم ماها واقعا گيج شديم رتبه هاي بدي نيوورديم ولي نمي دونم چرا نمي شه تهران قبول شيم من رتبم 335 شده خوشحالم ..تهران مي خوام ولي نمي دونم ميشه يا نه ؟؟ نگرانم .. يكي ميگه ميشه .. يكي ميگه نمي شه .. گيجم واقعا.. اگر هم كسيو براي مشاور مي خواين من و دوستام مي ريم جهاد دانشگاهي پيش سعيدي پور فكر مي كنم تجربه خوبي داره ..
من که شدید می خوام؟ اگه می تونید به من بگید کدوم دانشگاه رو من برم خوبه ؟ اصلا با رتبه 231 کجا رو میشه آورد؟
1- شبانه شهید رجایی تهران
2- شبانه مرکز عالی میراث فرهنگی
3- روزانه محقق اردبیل
4- شبانه زنجان
اگه راهنمایتون با توضیح باشه ممنون میشم:gol:

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که شدید می خوام؟ اگه می تونید به من بگید کدوم دانشگاه رو من برم خوبه ؟ اصلا با رتبه 231 کجا رو میشه آورد؟
3- روزانه محقق اردبیل
4- شبانه زنجان
من تعریف محقق اردبیلی رو خیلی شنیدم
روزانه محقق رو میخوای ول کنی بری شبانه زنجان؟؟
چه کاریه
دوست من کاردانی اردبیل بود میگفت محقق خیلی توپه، البته اون محقق نبود اما خیلی تعریف میکرد

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما رتبه هاشو نمیدونم
فکر کنم محقق دو رقمیارو برمیداره
یه نگا به رتبه های بچه های پارسال تو دو سه صفحه قبل بنداز حتما به دردت میخوره

اريايي

عضو جدید
3- روزانه محقق اردبیل
4- شبانه زنجان

ميشه بپرسم چرا اردبيل و زنجان فكر كنم مي تونيد قزوين و شايدسوره قبول شين ...ساكن تهرانيد؟

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
ميشه بگين با 2500 كجا ميشه قبول شد؟

ميتونم ارم شيراز يا حافظ قبول بشم؟
سلام. شما می دونی حافظ شیراز بهتره یا ارم؟ می دونم محله ی ارم که قصرالدشته خوبه ولی سطحش چی ؟ بالاس؟

farnoosh-62

عضو جدید
روزانه +شبانه

روزانه +شبانه

بچه ها اگه ظرفیت دانشگاههایی که شبانه وروزانه رو جمع ببندیم حدود 670 میشه
پس کسایی که رتبه شون تا حدود700 باشه این دانشگاها رو قبول میشن نه؟

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
من سوره درس می خوانم
مصاحبه آن در مورد مباحث زیر می باشد:
-مباحث اعتقادی(احکام، قرآن، نماز و ...)
-نظرتان در مورد آسیبهای اجتماعی و اخلاقی(ماهواره،تلویزیون،اینترنت و ...)
-راه حلتان در مورد برخورد با این آسیبها.
-نظرتان در مورد خانواده و مباحث اجتماعی.
سعی کنید خودتان باشید و فیلم بازی نکنید!;)
آزمون عملی سوره چجوریه؟ چه کارایی باید انجام بدیم؟ کلا چجوریه؟ بیشتر توضیح بدین.

panteaa

عضو جدید
بچه ها میشه یه کم راجع به دانشگاه میراث من و راهنمایی کنید؟تا چه رتبه ای میگیره؟:w05::w27:

farnoosh-62

عضو جدید
مشاوره

مشاوره

در مورد مشاوره برای کسایی که اهواز هستن :
دانشکده علوم پزشکی 13000تومن وموسسه ماهان7000تومان مشاوره انجام میده امیدوارم بدردتون بخوره.
از شهرای دیگه هرکس اطلاعی داره واسه بچه ها بذاره.ممنون

moya_memar

عضو جدید
بچه ها آخه چرا كسي جواب منو نمي ده ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بي معرفتها:cry::cry::cry::cry:

لکوربوزیه

عضو جدید
بچه ها میشه یه کم راجع به دانشگاه میراث من و راهنمایی کنید؟تا چه رتبه ای میگیره؟:w05::w27:
دانشگاه میراث در سال 68 تاسیس شده و برای تربیت نیرو برای مرمت آثار باستانی دانشجو می پزید و فکر کنم دو سالی می شد که دانشجو نمی پزیرفت اگه اشتباه نکنم. به نظر من که باید جای جالبی باشه!

arezoo_am

عضو جدید
سلام دووستاي گلم.همه خسته نباشيد.مهم نيست ديگه چي شد. مهم اينه كه تموم شد. البته اينارو با خودمم ها!سوره فقط مصاحبه عقيدتي داره و اين دوره مطمئنا سياسي هم داره. فقط زيادي تظاهر نكنيدكه به مهندس موسوي راي نداديد! اگه ببينن مهر دوره پيش نيست و اين دوره هست خودشون مي فهمن!! بچه ها من 1500 شدم.ايوانكي قبول ميشم.اما دوستم 2700 شده به نظرتون گرمسار يا قزوين قبوله؟ همه ميگن تو تكميل ظرفيت قبول ميشه قزوين.اگه واقعا اينطوريه منم بزنم قزوين.والا حاظرم به خاطرش آمل هم بزنم! فقط با هم باشيم.راستي بچه ها به نظرتون سعيدي پور خوب انتخاب رشته مي كنه؟ قيمت كه خيلي خوبه(5000)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Sajjad_Fashion

عضو جدید
سلام

سلام دوست گلم ششما اگه فردا می یرین پیش سعیدی پور می شه خواهشن ازشون بپرسی کسی با شرایط من بهتر انتخابش چه جوری باشه.
شرایط من(رتبه من 7128؛سرباز هستم؛هردانشگاهی می رم ،شنانسی برای قبولی دارم؟بچه ها می گن بروجرد ،این انتخاب خوبه یا بد ((رشت----->اصفهان-------->شیراز----------->مازندران------->مشهد------>هر دانشگاهی که باقی بمونه ))
من نمی تونم شرایطش رو ندام ازش سوال بپرسم اگه این لطف رو در حق من بکنی ازت ممنون می شم.:love:

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
تعریف سعیدی پور رو که خیلی میکنن
بعدم آره گرمسار تکمیل ظرفیت قبول میشی قزوینو نمیدونم احتمالا اونم قبول میشی
تازه دوستتم احتمال قبولیش گرمسار زیاده
بچه ها میگفتن تو تکمیل ظرفیت تا 3500 هم برمیداره

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Sajjad_Fashion

عضو جدید
بچه ها اگه به فرض من بروجرد قبول بشم اینکه بروجرد رو انتخاب آخر بذارم یا اولم تاثیری توی قبولی داره؟

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اگه به فرض من بروجرد قبول بشم اینکه بروجرد رو انتخاب آخر بذارم یا اولم تاثیری توی قبولی داره؟
اگه آخر بزاری ممکنه یه دانشگاه که قبل اون انتخاب کردی مثلا گرگان اگه تا 7000 برداره قبول شی
اگه هم اول بزاری خوب وقتی رتبه 7000 رو بر میداره برت میداره دیگه:w01:
البته این نظر شخصی منه ها:D

artemiss

عضو جدید
کاربر ممتاز
سجاد حالا که قبول میشی:D
خوب این آواتارتو عوض کن میبینمش یجوری میشم:cry:
دانشگا اینقد ارزش نداره که بخاطرش رگتو بزنی:D:w29:

سلام دوستان. من رتبه 7200 آوردم. خیلی ناراحتم چون میتونستم کمتر بیارم ولی بی دقتی کردم. حالا با این رتبه میتونم قبول بشم؟ اگه آره کدوم دانشگاه؟
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا