راهنمایی*نقشه کشی

zarghami1

عضو جدید
کمک! :surprised:
1.باید تا اخر هفته یه اشنایی با atuo CAD پیدا کنم!

2.میخوام catia یاد بگیرم! کلاس خوب کجا هست؟

پارسا سرلک

عضو جدید
پاسخ

پاسخ

دوست عزیز برای آموزش اتو کد فقط یه کتاب آموزشی کافی ولی برای کتیا من به شما موسسه قالب سازان پیشنهاد میکنم

sh152s

عضو جدید
دوست عزیز همانطور که آقای پارسا سرلک به شما توضیح دادن شما می توانید با خواندن کتاب آموزش اتوکد طراحی در دو و سپس سه بعد با اتوکد را مسلط شوید ولی برای کار با کتیا پیشنهاد دارم پس از تسلط بر نقشه کشی صنعتی و فنی از راهنمای (Help ) خود نرم افزار کتیا که انگلیسی است حتما استفاده کنید . به نظر من مرجع خوبیه .

zarghami1

عضو جدید
سلام! مرسی از راهنمایی هاتون!

جناب sh15 بنده توان استفاده از helpe رو ندارم...! "زبانم خوب نیست". اگر شما هم اطلاعاتی از انجمن دارین، یا از خدماتش استفاده کردین، لطفا نظر خودتونو بگید! ;)

yarmohammadi

عضو جدید
سلام من مدرس دانشگاه هستم و ضمناً در شركتهاي خودرو سازي و جهاد دانشگاهي catiaوsolid worksدر دوره هاي مقدماتي،مياني و پيشرفته رو درس ميدم. ضمنا سه كلاس مقدماتي و يك كلاس دوره مياني و يك كلاس دوره پيشرفته از هفته بعد شروع ميشه. 09122248137

yousefiazar

عضو جدید
سلام
پیشنهاد من اینه که سعی کنی این نرم افزارها رو توی دانشگاه از دانشجوها یاد بگیری یک نقشه انتخاب کن و شروع به کشیدن بکن و مشکلات تو از بچه ها بپرس حتم داشته باش زود یاد میگیری. کد و کتیا هیچ کدوم مشکل نیستند.
موفق باشی

m.a.m

عضو جدید
سلام دوست خوبم
همینطور هم که دوستان گفتن کلاسهای مجتمع قالب سازان و حتی جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران این دو موسسه بهترین و معتبرترین مدارک را به شما ارائه می دند.اگر آدرس هر کدومشونم خواستی بهم بگو که برات بگذارم
موفق باشی