راهنمایی در مورد نرم اولی ها

maysam_n2005

کاربر فعال
من تازه مهنسي مكانيك قبول شده(جامدات) يه نفر كمك كنه و بگه كه من چه برنامه هايي رو بايد ياد بگيرم از اول يكي يكي لطف كنيد اگه بگيد ممنون مي شم از سال اول شروع كنيد تا آخر

no_one

عضو جدید
سلام اول از اتوکد شروع کن
بعد کاتیا بعدش هم انسیس یا آباکوس
البته گفتنش خیلی راحته ولی عمل خیلی سخته .
همه تلاشتو بکن.

aidin_kolka

عضو جدید
با سلام
شما باید سعی کنی زبان انگلیسی خودتو تقویت کنی
من با گفته این دوستمون موافق نیستم که همه چی رو یاد بگیری و مخصوصا یاد گرفتن اتو کد رو...چون الان اتوکد و مکانیکال منسوخ شدن....البته هنور بعضی جاها استفاده میکنن.
من کارمند شرکت سایپا هستم....بهت پیشنهاد میکنم اول سالید ورک رو یاد بگیری....چون محیطش خیلی از لحاظ گرافیک عالیه و میتونی باهاش رابطه خوبی برقرار کنی
بعد برو سراغ کتیا....در این صورت راحتتر میتونی اینو یاد بگیری....کتیا محیز های طراحیش زیاد هست و اگر ما اصولی ازش استفاده کنیم از شروع طراحی یک کارخونه تا راه اندازیش و تولید و کلیه فرآیندهاش بدرد میهوره...بنظر من یک نرم افزار سازمانیه...
بعد هم پنوماتیک...الکترو پنوماتیک و هیدرولیک رو یاد بگیر.... حتی با استفاده از نرم افزار
که این قسمت بستگی به خودت داره که بهای تا چه حد اطلاعاتتو بخوای اضافه کنی...
حالا از نرم افزار های تحلیلی مثل ansys و یا nastran , ...در کارات میتونی استفاده کنی و یاد بگیری

mech764

عضو جدید
ببين از الان سعي كن زبان انگليسيتو خيلي خيلي تقويت كني كه واقعا به دردت ميخوره!
به نظر من امسال اتوكد و متلب رو ياد بگير!از تابستون سال بعد برو سراغ Solid و Catia و Mechanical!؛
Ansys هم حداقل قبل از ترم 4 و 5 به دردت نميخوره!چون يه نرم افزار تحليليه كه يه سري پيش نيازهاي درسي لازم داره!!
موفق باشي هميشه...

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته من با فرمایشات no-one موافقم ولی نه با همش.
تا وقتی که حداقل اجزا 1 رو پاس نکردی عملا انسیس و اباکوس وکلا تمام نرم افزار های المان محدود بدردت نمی خوره چون اصلا نمیفهمی موضوع چیه.
اما برای اشنایی و شروع بهتره با نرم افزارهای درفتینگ مانند کتیا شروع کنی .باید اینو بدونی یاد گرفتن و کلاس رفتن به قسمت کاره چون برای مسلط شدن و به خاطر داشتن کارکرد رم افزار ها باید مداوم کار کنی.
مثلا برای انسیس حداقل روزی 6 ساعت بطور مداوم کار کنی.
پس از حالا شروع کن.

h_1347

عضو جدید
سلام هم رشته اي
رشته خوبي قبول شديد چون گستره كاري آن خيلي وسيع است اميدوارم دانشگاهش نيز خوب باشد
1- تقويت زبان انگليسي
2- استفاده از كتابهاي با متون اصلي
3-آشنائي با استاندارد هاي مهندسي مكانيك نظير ASME,ASTM,ANSI,AWS,API
3- مراجعه به كتابخانه دانشكده ودانشگاه جهت مطالعه آخرين مقالات راجع به درسها(بستگي به دانشگاه دارد كه كتابخانه اش چقدر غني باشد)
4-بازديد ازكارخانجات جهت ارتباط مطالب تئوري وعملي
موفق باشيد

بالا