omiiit
عضو جدید
با سلام خدمت دوستان
می دونم که گوشی افتضاح کشیده بالا ولی چون گوشی قبلیم خراب شده و قابل تعمیر نیست مجبور به خرید هستم. پس ممنون می شم کمکم کنین.
اول در مورد بودجه بگم که حدود 300 تومنه(حالا 10-20 تومن بالاتر هم اشکال نداره)
اما ویژگی خود گوشی:
مهمترین ویژگیاش راحتی کار با گوشی، یعنی تو منو هاش گم نشی، همه چی دم دست باشه. مثلاً من قبلاً 5310داشتم، منو و کلاً محیطش خیلی راحت بود، همه چی سر جاش بود. ولی مثلاً یک دوره ای که K800 داشتم اصلاً راحت نبودم با محیطش.
خوش دست باشه،مثلاً راحت با یک دست بگیری و کار کنی، راحت تایپ کنی(زیاد اس ام اس میزنم)
مسئله خیلی مهم با دوام بودنشه، من گوشی می خوام که 5 سالی ازش کار بکشم(مثه همون 5310) پس با دوام بودن خیلی مهمه
سرعت گوشی هم خیلی مهمه، از این که گوشی هنگ کنه یا کند باشه متنفرم.
کیفیت پخش موسیقی برام مهمه،
دوربینش یه چیز معمولی مثلاً 2 هم باشه کافیه.
تاچ بودن اصلاً برام مهم نیست. حتی ترجیح می دم تاچ نباشه، چون معمولاً تاچ زود خراب میشه. اگه تاچ هم باشه، ترجیح می دم کیبورد داشته باشه. چون زیاد اس ام اس میفرستم، کیبورد برام راحت تره. و اگه تاچشم خوب کار نکرد، می تونم از کیبورد استفاده کنم
دوسیمکارت باشه خوبه، ولی نبود هم اشکال نداره.
اهل نصب برنامه های زیاد تو گوشی نیستم، کلاً نهایتاً یک دیکشنری نصب می کنم و 3-4 تا بازی.
اگه فایل های افیس یا پی دی اف رو هم ساپورت کنه، عالی میشه.
کلاً چند تا گوشی در نظر دارم ولی هیچ کدوم کاملاً چیزی نیست که می خوام:
Corby 2 , Asha 305 , X3-02 , Asha 300 -
فک می کنم ویواز پرو هم انتخاب خوبیه، فقط خیلی نایابه،
باز هر گوشی به نظرتون رسید ممنون می شم بهم بگین.
می دونم که گوشی افتضاح کشیده بالا ولی چون گوشی قبلیم خراب شده و قابل تعمیر نیست مجبور به خرید هستم. پس ممنون می شم کمکم کنین.
اول در مورد بودجه بگم که حدود 300 تومنه(حالا 10-20 تومن بالاتر هم اشکال نداره)
اما ویژگی خود گوشی:
مهمترین ویژگیاش راحتی کار با گوشی، یعنی تو منو هاش گم نشی، همه چی دم دست باشه. مثلاً من قبلاً 5310داشتم، منو و کلاً محیطش خیلی راحت بود، همه چی سر جاش بود. ولی مثلاً یک دوره ای که K800 داشتم اصلاً راحت نبودم با محیطش.
خوش دست باشه،مثلاً راحت با یک دست بگیری و کار کنی، راحت تایپ کنی(زیاد اس ام اس میزنم)
مسئله خیلی مهم با دوام بودنشه، من گوشی می خوام که 5 سالی ازش کار بکشم(مثه همون 5310) پس با دوام بودن خیلی مهمه
سرعت گوشی هم خیلی مهمه، از این که گوشی هنگ کنه یا کند باشه متنفرم.
کیفیت پخش موسیقی برام مهمه،
دوربینش یه چیز معمولی مثلاً 2 هم باشه کافیه.
تاچ بودن اصلاً برام مهم نیست. حتی ترجیح می دم تاچ نباشه، چون معمولاً تاچ زود خراب میشه. اگه تاچ هم باشه، ترجیح می دم کیبورد داشته باشه. چون زیاد اس ام اس میفرستم، کیبورد برام راحت تره. و اگه تاچشم خوب کار نکرد، می تونم از کیبورد استفاده کنم
دوسیمکارت باشه خوبه، ولی نبود هم اشکال نداره.
اهل نصب برنامه های زیاد تو گوشی نیستم، کلاً نهایتاً یک دیکشنری نصب می کنم و 3-4 تا بازی.
اگه فایل های افیس یا پی دی اف رو هم ساپورت کنه، عالی میشه.
کلاً چند تا گوشی در نظر دارم ولی هیچ کدوم کاملاً چیزی نیست که می خوام:
Corby 2 , Asha 305 , X3-02 , Asha 300 -
فک می کنم ویواز پرو هم انتخاب خوبیه، فقط خیلی نایابه،
باز هر گوشی به نظرتون رسید ممنون می شم بهم بگین.