چقدر اینجا بحث می شه، تو این چند سالی که من باشگاه عضو شدم همیشه سر اینکه استاد 1 بهتره یا استاد 2 بحثه، اگه بعد از این همه سال معلوم شده بود پرسپولیس بهتره یا استقلال جواب این سوالم پیدا می شهشیوه های یادگیری و الگوهای ذهنی افراد با هم فرق داره، بعضی ها از کل به جزء یاد می گیرن و بعضیا برعکس، بعضی ها با شنیدن خوب یاد می گیرن بعضیا با دیدن، بعضیا با مثالا و توضیحای زیاد متوجه می شن بعضیا این طوری تمرکزشونو از دست می دن بحث اصلی رو فراموش می کنن،... من کلاس هیچ کدوم از اساتیدی که اینجا در موردشون بحث می شه نبودم ولی زمان دبیرستان اختلافای مشابه زیاد دیدم، چون ما باید با بچه های کلاس به توافق می رسیدیم دبیرای سال بعدو انتخاب می کردیم و برای درسای مهم همیشه بین 2 یا 3 دبیر اختلاف بود، در واقع نوع بیان هر کدوم از دبیرا با شیوه ی یادگیری یه تعدادی سازگار بود و برا یه تعداد دیگه قابل فهم نبود (خوبه حالا شما مجبور نیستین همه تون با هم سر کلاس یه استاد بشینین اون وقت چه حرفایی در مورد استادی که موافق نیستین می زدین!!!
) پس با این حساب اصلا عجیب نیست که یه عده سر کلاس استاد سروش نیا راحت باشن و از استاد طباطبایی هیچی یاد نگیرن یا برعکس، از بچه های همین باشگاه کلاس استاد طباطبایی رفتن 60 زدن، همون سال یه نفر دیگه -تو باشگاه نیست- سر کلاس استاد سروش نیا می رفت و هی تعریف می کرد از کیفیت کلاسا آخرش حتی درصدشو نگفت ولی از رو میانگینش و درصدای دیگه ش که بالا بودن فهمیدم زیر 20 زده یعنی حتی کمتر از کسایی که هیچی بلد نبودن! یه دوست دیگه هم بود همینجا بیشتر درساشو زیر 10 زده بود فقط با کلاس استاد سروش نیا فنشو نزدیک 80 زده بود!! (و البته مطمئنا هستن کسایی هم که کلاس هیچ کدوم نرفتن بازم خوب شده درصداشون) ...
من فکر می کنم اگه دوستانی که میان اینجا و قصد کمک کردن به بقیه رو دارن -برا انتخاب کلاس و ... - بهتره در مورد شیوه ی تدریس هر استاد و برداشت هاشون در این مورد صحبت کنن نه اینکه کسی رو قضاوت کنن، یعنی صحبت ها صرفا توصیفی و واقعی باشه، از نحوه ی بیان، از نوع اداره ی کلاس، تعدادی که سر کلاس هستن، زمان بندی و مدیریت و مسائلی از این قبیل ... اینکه بگین کلاس خوبی بود چون من خوب یاد گرفتم یا کلاس بدی بود چون من هیچی یاد نگرفتم کمکی به حال کسی که در مرحله ی تصمیم گیری هست نمی کنه چون نصفش مربوط به کلاسه نصفش مربوط به شما ...
بحث تمام!