راهنمایی برای ساخت یک وسیله ساده

ABOLFAZL111

عضو جدید
سلام
من از برق سر در نمیارم ولی میخوام یک وسیله بسازم
ممنون میشم دوستان با اطلاع راهنمایی کنند
میخوام دمای یک محیط کوچک رو که ابعاد اون 30/30/30 سانتیمتر هست ثابت نگه دارم
مثلن بیشتر از 30 درجه نشه کمتر از 29 هم نشه
میخواستم بدونم چه چیزهایی لازم هست برا ساخت همچین چیزی
ممنون

Hossein Ghassab

عضو جدید
سلام، اول بايد يه بوووورد الكترونيك براش طراحي كنيد
مهمترين چيزايي كه توي اون ميخواين يه atmega8 و سنسور دما هست كه احتمالا خيلي گرونه
چيزاي ديگه بسته به سليقه خودتون ال سي دي و سويچ و ...هست
وقتي كيت رو كامل بستين بايد اي سي رو برنامه نويسي كنيد avr كه بعيد ميدونم بلد باشيد ولي اگه نياز داشته باشيد ميتونم يادتون بدم

yosoufe

متخصص خودرو
کاربر ممتاز
سلام، اول بايد يه بوووورد الكترونيك براش طراحي كنيد
مهمترين چيزايي كه توي اون ميخواين يه atmega8 و سنسور دما هست كه احتمالا خيلي گرونه
چيزاي ديگه بسته به سليقه خودتون ال سي دي و سويچ و ...هست
وقتي كيت رو كامل بستين بايد اي سي رو برنامه نويسي كنيد avr كه بعيد ميدونم بلد باشيد ولي اگه نياز داشته باشيد ميتونم يادتون بدم

سلام
من از برق سر در نمیارم ولی میخوام یک وسیله بسازم
ممنون میشم دوستان با اطلاع راهنمایی کنند
میخوام دمای یک محیط کوچک رو که ابعاد اون 30/30/30 سانتیمتر هست ثابت نگه دارم
مثلن بیشتر از 30 درجه نشه کمتر از 29 هم نشه
میخواستم بدونم چه چیزهایی لازم هست برا ساخت همچین چیزی
ممنون
برای دمای 30 درجه از سنسور PTC یا NTC ( این جوری تو بازار ایران معروفه و گرنه اسم اصلیش ترمیستور ه که خودش به دو گروه PTC و NTC تقسیم می شه ) که یه جور مقاومت ساده است که با تغییر دما مقدار مقاومت ش تغییر می کنه! ماکزیمم هم 3000 تومن ه هر کدومش! اگه با یه مقاومت ثابت سری ببندیش، با تغییر دما، مقاومتش تغییر می کنه و در نتیحه ولتاژ دو سرش تغییر می کنه! با یکی از پایه های ADC (آنالوگ به دیجیتال) میکروکنترلرت این ولتاژ رو می خونی که با فرمول های خودش تبدیل به دما می کنیش! P یعنی Positive یعنی با افزایش دما مقاومتش زیاد میشه و اون یکی هم یعنی با افزایش دما مقاومتش کم می شه!
برای این کار به لینک زیر سری بزن:
http://learn.adafruit.com/thermistor
البته ترمیستور هایی که تو ایران هست به شکل سایت بالا نیستن! درب و داغونن چون چینی اند!

منبع گرما و سرمات چیه؟ فک کنم کیت آمادش تو بازار باشه، بدونه میکرو کنترلر! این حرفا! پیدا کردی حتما به منم خبر بده! یه همچین چیزی نیاز دارم!

آخرین ویرایش:
بالا