راهنمایی برای رسم دیاگرام تطبیق

ehsantomcat

عضو جدید
سلام
ما در حال طراحی یک بی سرنشین هستیم و حا لا می خوایم دیاگرام ها را برای بدست اوردن (w/s) و (w/p) از روی کتاب صدرایی بدست بیاریم ولی جواب ها مون خیلی پرته.
w/p=5.5
w /s=0.5
ایا راه دیگری به غیر از تلاقی این سه منحنی که در کتاب صدرایی اومده هست یا نه . وزن ما حدود 15 هست و طول باند 20متر . چه کار باید کرد.

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
سلام
ما در حال طراحی یک بی سرنشین هستیم و حا لا می خوایم دیاگرام ها را برای بدست اوردن (w/s) و (w/p) از روی کتاب صدرایی بدست بیاریم ولی جواب ها مون خیلی پرته.
w/p=5.5
w /s=0.5
ایا راه دیگری به غیر از تلاقی این سه منحنی که در کتاب صدرایی اومده هست یا نه . وزن ما حدود 15 هست و طول باند 20متر . چه کار باید کرد.

سلام،
برای دیاگرام تطبیق پیشنهاد من جمع بین روش راسکم و روش صدرایی هست.صدرایی فقط سه نمودار رو معرفی کرده اما راسکم پنج نمودار رو اما مثلاً در راسکم برای طول باند برخاستن رابطه ارائه نشده که صدرایی این رابطه رو آورده.یک بار دیگه دیاگرام تطبیق رو بر اساس راسکم و صدرایی رسم کنید با در نظر گرفتن مقادیر متفاوت برای (CL(max مثلاً برای 1.2 ، 1.4، 1.6 نمودارها رو رسم کنید و بهترین نقطه رو با توجه به جامعه آماری انتخاب کنید.فکر می کنم شما فقط به ازای یک مقدار برای (CL(max نمودار ها رو رسم کردید.

برای هواپیمایی با وزن 15 کیلو یا 33 پوند باید مقدار هاتون حدود مقادیر زیر باشه:
W/S = 4.267
W/P = 25.44
در مراحل طراحی به دیمانسیون ها توجه کنید.مثلاً در دیاگرام تطبیق واحد وزن،پوند، مساحت، فوت مربع و قدرت،اسب بخار است.

یا علی

ehsantomcat

عضو جدید
با تشکر از جوابهاتون
راستشو بخواید من برای چند تاcl این کار رو کردم بازم جوابها همون حدوده .
در فرمول0.009top23^2+4.9top23-STOG=0 مقدار STOGرو حدودی چقدر ه؟من حدودا 35فوت گذاشتم. جوابهام هم بخاطر همین کم میشه.
از چه فرمول هایی توی کتاب راسکم وچه فرمولهایی توی کتاب صدرایی باید استفاده کرد . اخه تو رسکام خیلی زیاده و مال نظامی و ...هم توش هست . بعضی ها هم نمودار داره و تجربیه؟
میتونید کمکم کنید متشکر از جواب هاتون. توی صدرایی یک فرمول بر اساس سرعت MAX توش هست از اون هم باید استفاده کرد؟ محدوده استفاده از این فرمول تا چنده اخه سرعت MAX ما حدوده 60 نات هست.جواب میده؟
:biggrin::):redface:

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
با تشکر از جوابهاتون
راستشو بخواید من برای چند تاcl این کار رو کردم بازم جوابها همون حدوده .
در فرمول0.009top23^2+4.9top23-STOG=0 مقدار STOGرو حدودی چقدر ه؟من حدودا 35فوت گذاشتم. جوابهام هم بخاطر همین کم میشه.
از چه فرمول هایی توی کتاب راسکم وچه فرمولهایی توی کتاب صدرایی باید استفاده کرد . اخه تو رسکام خیلی زیاده و مال نظامی و ...هم توش هست . بعضی ها هم نمودار داره و تجربیه؟
میتونید کمکم کنید متشکر از جواب هاتون. توی صدرایی یک فرمول بر اساس سرعت MAX توش هست از اون هم باید استفاده کرد؟ محدوده استفاده از این فرمول تا چنده اخه سرعت MAX ما حدوده 60 نات هست.جواب میده؟
:biggrin::):redface:

سلام،
اینها همگی به مشخصات پرنده ای که قصد طراحی اون رو دارید بستگی داره.مثلاً باند پرواز شما 20 متره پس باید (S(TO رو برابر 65.62 فوت بذارید نه (S(TOG رو.کتاب صدرایی یک جورایی مکمل کتاب راسکمه.خیلی جاها راسکم توضیح داده اما رابطه درست حسابی نذاشته مثل همین بحث باند پرواز و فرود اما صدرایی رابطه اون رو تو کتاب خودش قرار داده.
شما برای بدست آوردن بهترین عدد به حداقل رسم سه نوع نمودار احتیاج دارید:
سرعت استال یا ماکزیمم یا کروز
باند فرود یا برخاست
نرخ صعود ROC
روابطی هم که ارائه شده برای همه سرعت ها جواب میده.

یا علی

آخرین ویرایش:

pmehdiq

عضو جدید
کاربر ممتاز
نرم افزار براي رسم دياگرام تطبيق

نرم افزار براي رسم دياگرام تطبيق

آيا نرم افزاري براي رسم دياگرام تطبيق وجودداره
با نرم افزار advanced aircraft ميشه كاري كرد