راهنمایی انتخاب یک رشته فنی مهندسی

apadana34

عضو جدید
من رشته دبیرستانم ریاضی وفیزیک است و به ریاضی وفیزیک علاقه خاصی دارم. بنا به دلایلی دانشگاه رشته
مدیریت قبول شدم. اما می خواستم مسیرم را به سمت علاقم کج کنم . می خواستم بدانم به فرض که من
دروس پایه برق را بخوانم و در ارشد ان هم قبول بشم می تونم کارشناسی ارشد برق را بخوانم . این تونستن
یعنی اینکه مشکلی به هم نمی زنه ؟

behnaz68

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من رشته دبیرستانم ریاضی وفیزیک است و به ریاضی وفیزیک علاقه خاصی دارم. بنا به دلایلی دانشگاه رشته
مدیریت قبول شدم. اما می خواستم مسیرم را به سمت علاقم کج کنم . می خواستم بدانم به فرض که من
دروس پایه برق را بخوانم و در ارشد ان هم قبول بشم می تونم کارشناسی ارشد برق را بخوانم . این تونستن
فکر کنم بتونی البته باید بگم برق با ریاضی خیلی سر کار داره اگه بری توی قسمت تالار گفتگو بچه برق بپرسی بهتر می تونند کمکت کنند چون درس هاشو خوندند

apadana34

عضو جدید
جواب نمی دن . انجا تایپیک زدم انداختنم توی یک تایپیک دیگه انجا هم جواب ندادن. نمی دانم از ادمهایی که
این راه را رفتن چطوری جواب بگیرم

behnaz68

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جواب نمی دن . انجا تایپیک زدم انداختنم توی یک تایپیک دیگه انجا هم جواب ندادن. نمی دانم از ادمهایی که
این راه را رفتن چطوری جواب بگیرم
می تونم بپرسم مدیرت چه گرایشی هستی؟ برق با ریاضیات سر وکار داره در ضمینه ارشدش بازار کارش می تونم بگم دیر کار گیرت میاد و مخصوصا اینکه کارشنسی یه رشته دیگه بودی که اگه اشتباه نکنم با آمار سر وکار داشتی وبا توجه به این اگه مهندسی صنایع امتحان بدی بهتره بازار کار ودرسهاشم آسون تر وبهتره در ضمن مهنسی پزشکی هم می تونند ارشی برق شرکت کند شاید بتونند کمک کنند وفکر کنم مهندسی کامپیوتر گرایش سخت افزار البته این یکی زید مطمئن نیستم

apadana34

عضو جدید
من با ریاضی فیزیک مشکلی ندارم در کنکورم اینها را بالا زدم ولی چون دروس دیگه را نزدم این طوری شد.با کامپیوتر و برنامه نویسی اشنام واگه رشته ای در فنی باشه که با خیال راحت برای خواندش برم همینه ولی بازار کار ارشد یا لیسانسش فکر کنم تعریفی نداشته باشه من همزمان با خواندن مدیریت تحقیق در مورد بازار کار کامپیوتر کردم ولی دلیل قانع کننده ای پیدا نکردم تا بتونم به ان رشته کوچ کنم

FREE DOOM

عضو جدید

در مورد اينكه ميتوني برق بخوني يا نه اطلاعاتي ندارم .ميخواستم بگم برق رشته خوب وخيلي سختي هست .درس هايي كه مستقيما" به رياضي مربوط ميشه حدود 40تا50 واحده پس بايد به رياضي علاقه داشته باشي( كه داري)
كلا" اگه بخواي تو اين رشته موفق بشي اول بايد درك رياضيتو بالا ببري.
اميدوارم كه بتوني رشته مورد علاقتو بخوني .من اينارو گفتم كه بدوني رشته برق خيلي سخته وخدا نكرده بعدا"پشيمون نشي آخه ريسك تغيير رشته خيلي بالاس .

apadana34

عضو جدید
من به سختی کار کاری ندارم به اینکه باید تحقیق کنم ویکسری از دروس را برسونم تا 4سال عقب ماندگی را جبران کنم کاری ندارم من مشکلم اینه که کار غیر منطقی نکنم کسی بوده که مثل من بخواد انجام بده.همانطور که گفتم من رشتم ریاضی بوده .حرف سر اینه که به هرحال باید از تحصیلاتت کار بکشی اصلا کسی به من با لیسانس مدیریت و ارشد برق کار میده یا من دارم تخیلی فکر میکنم و فقط به علاقم فکر میکنم

زر خانیم

عضو جدید
من به سختی کار کاری ندارم به اینکه باید تحقیق کنم ویکسری از دروس را برسونم تا 4سال عقب ماندگی را جبران کنم کاری ندارم من مشکلم اینه که کار غیر منطقی نکنم کسی بوده که مثل من بخواد انجام بده.همانطور که گفتم من رشتم ریاضی بوده .حرف سر اینه که به هرحال باید از تحصیلاتت کار بکشی اصلا کسی به من با لیسانس مدیریت و ارشد برق کار میده یا من دارم تخیلی فکر میکنم و فقط به علاقم فکر میکنم
اگه برا تدریس دانشگاه و استخدام بخوای فکر نکنم کسی بهت کار بده چون باید رشته دو تا مقطع پشت سر هم یکی باشه

apadana34

عضو جدید
پس به نظرتون باید چه کار کنم.رشته ای که علاقه بش دارم را چطور انتخاب کنم که بتونم ازشم استفاده کنم .واقعا دوساله اسیرشم.اگه بخوام ادامه بدم دررشته مدیریت که خیلی دوست ندارم اگه
بخوام بیام سمت رشته دبیرستانم و فنی مهندسی در ارشد بخوانم نمی دانم چه کار کنم.

hasan6666

عضو جدید
پس به نظرتون باید چه کار کنم.رشته ای که علاقه بش دارم را چطور انتخاب کنم که بتونم ازشم استفاده کنم .واقعا دوساله اسیرشم.اگه بخوام ادامه بدم دررشته مدیریت که خیلی دوست ندارم اگه
بخوام بیام سمت رشته دبیرستانم و فنی مهندسی در ارشد بخوانم نمی دانم چه کار کنم.

ببين عزيز برعكس كار شما رو خوب كار براش پيدا ميشه(يعني ليسانس برق يا مكانيك داشته باشي وبخواي ارشد مديريت بخوني) ولي اينكه ليسانس مدريت داشته باشي بخواي ارشد برق بخوني بسيار بسيار بسيار كار مشكلي هستش چون حرف كتاب فيزيك سال سوم دبيرستان نيستش كه بحث سر اينه كه تو بايد يه تعداد كتاب قطور برق كه پر از معادلات پيچيده ديفرانسيل هستش رو كه اصلا هيچ آشنايي باهاش نداري تو مدت كوتاهي بخوني--اين چيزايي كه گفتم نمي خوام شما رو نا اميد كنم ولي كاري مي خواي بكني اشتباه هستش(نظر شخصي)
به نظرم شما تو رشته كاري خودت با رزومه خيلي خوب سر كار بري بهتر از ارشد برقي هستش كه بخواي بدون هيچ زمينه اي بخوني;)

gerami.p

عضو جدید
منم فک می کنم hasan6666 جواب کاملی رو دادن و ناگفته ای باقی نذاشتن. به هر حال باید واقع بین باشید. البته شما میتونی از اول کنکور کارشناسی بدی و بقیه عمرت رو بری دنبال علاقه ت.

apadana34

عضو جدید
خوب من هدف اینه که تا انجا که بتونم سعی کنم به سمت یک رشته فنی انهم بخاطر علاقه ام به ریاضی یا
فیزیک برم. اره برق غیر منطقی است دنبالش برم. به نظرتون رشته دیگه ای است که بشه. یا اصلا رشته هایی
که صرفا در ارشد هستش و معرفی می شه.
من خودم درکنار مدیریت برنامه نویسی کامپیوتر کارمی کردم . ویکی از برنامه هام تغییر رشته به کامپیوتر بود
می تونم ارشد کامپیوتر شرکت کنم و همراهش پیام نور کارشناسی کامپیوتر شرکت کنم که در زمینه پایه هم
مشکلی نداشته باشم (کاری که در برق نمیشه بکنی) ؟ یا یااینکه رشته دیگه ای را باید دنبالش باشم؟

hasan6666

عضو جدید
خوب من هدف اینه که تا انجا که بتونم سعی کنم به سمت یک رشته فنی انهم بخاطر علاقه ام به ریاضی یا
فیزیک برم. اره برق غیر منطقی است دنبالش برم. به نظرتون رشته دیگه ای است که بشه. یا اصلا رشته هایی
که صرفا در ارشد هستش و معرفی می شه.
من خودم درکنار مدیریت برنامه نویسی کامپیوتر کارمی کردم . ویکی از برنامه هام تغییر رشته به کامپیوتر بود
می تونم ارشد کامپیوتر شرکت کنم و همراهش پیام نور کارشناسی کامپیوتر شرکت کنم که در زمینه پایه هم
مشکلی نداشته باشم (کاری که در برق نمیشه بکنی) ؟ یا یااینکه رشته دیگه ای را باید دنبالش باشم؟

اتفاقا كامپيوتر بهتر جفت و جور ميشه با مديريت كه خوندي در عوضش برنامه نويسي هم فول ميشي حالا خود داني

apadana34

عضو جدید
لامذهب یه مشکلی هست وگرنه جلوتر می رفتم . ان بازار کار مهندس کامپیوتر هست تازه بگذریم که فرض را بر این می گذاریم که شما فقط به دانشگا ه متکی نیستید. خیلی تحقیق کردم در مورد بازار کار کامپیوتر ولی چیز امیدوار کننده ای به من نرسید.

hasan6666

عضو جدید
لامذهب یه مشکلی هست وگرنه جلوتر می رفتم . ان بازار کار مهندس کامپیوتر هست تازه بگذریم که فرض را بر این می گذاریم که شما فقط به دانشگا ه متکی نیستید. خیلی تحقیق کردم در مورد بازار کار کامپیوتر ولی چیز امیدوار کننده ای به من نرسید.

بله حق با شماست بازار كار كامپيوتر زياد خوب نيست خوب هست ولي همه جا نمي خوان ((البته اگه اشتباه مي كنم كامپيوتريا به دل نگيرن:gol:))
ببينم شما نمي توني بري كار آزاد تو شهر خودت يا اينكه كار پدرت ادامه بدي((جدي دارم ميگم)) ؟؟؟؟:warn:

apadana34

عضو جدید
من الان دارم توی یه شرکت تجارت الکترونیک یکی از بانکها کار می کنم. اما چون خصوصی است می خواستم با مدرکم بتونم کار بهتری پیدا کنم.

apadana34

عضو جدید
من کارشناسی برق کنترل قبول شدم . اما دنبال رشته ای هستم که به ویژگی و علاقه ام بخوره حال یا همین رشته یا چیزه دیگه. من دوست دارم رشتم توش تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم داشته باشه و دران خلاقیت و ساخت چیزی وجو داشته باشه . درست است اکثر رشته های مهندسی بر این اساس هستش ولی من دنبال رشته ای هستم که نتیجه کارش اصلا بر این اساس باشه. اثر و نتیجش در ماهواره و موشک و سیستم های صنعتی و ابداعات و اختراعات بشری باشه . حالا توی این قضیه و انتخاب ماندم ونمی دونم چطور رشته ایی که به علاقم بخوره را ب اطمینان پیدا کنم

منزه

عضو جدید
به ترتیب مکانیک . هوش مصنوعی . برق . هوافضا البته اولش همه شون تئوریه بعد اگه ذهن ایده پروری داشته باشی به هدفت میرسی انشاالله...

بالا