محبت
محبت
از یه چیزی که تو این به اصطلاح کلوپ خوشم می آد اینه که اگه تشکر کنی و یا اگه ازت تشکر کنن امتیاز داره. حالا خیلی دقیق نمی دونم کدوم امتیاز بیشتری داره احتمالا اگه ازت تشکر کنن امتیازش بیشتره البته به نظر من خیلی فرق هم توش نیست .مهم نفس عمل هستش که خیلی خوب.حالا این امتیازها به چه درد می خورن !خوب احتمالا مدیزیت سایت مدیون شما می شه و یه سری امکانات بیشتر در اختیارتون می زاره.
حالا برگردیم به موضوع بحث خودمون یعنی مصاحبه استخدامی و کلا مسئله استخدام .ما چقدر از این تکنیک تو روند زندگی مون استفاده کردیم .چه طور مارو تو جامعه می شناسن.یه آدمی که از کوچکترین لطفی که تو زندگی اش میشه تقدیر و تشکر می کنه و همینطور آدمی که باعث میشه به واسطه قدم خیری که برای دیگران بر می داره ازش تشکر کنن. یا اینکه خوب هر کاری براش بکنن فقط قرقر کردن رو بلده و همش توقعات بی مورد از اطرافیانش داره یه قدم کوچیک برای دیگران بر نمی داره و فقط خودش رو می بینه و بس
اگه جزء گروه اول هستید خوش به سعادتتون چونکه مطمئن باشید راههای زیادی جلوی پاتون باز میشه از همسایه و بقال محل تا فامیل و استاذ ذانشگاه دنبال اینن که برای شما کار پیدا کنن و به قول معروف به شما کمک کنن.
اما اگه جزء گروه دوم هستید همش میگید پارتی بازیه ، کار نیست و از این حرفا
اگه می خواید تو این جامعه موفق باشید یادتون باشه باید خیر بدید تا بتونید خیر بگیرید.
یادمه یه هم خدمتی داشتیم که پایه خدمتش از ما پائین تر بود یادمه درجش هم فکر کنم پائین تر بود اما یه آدم استثنائی بود تو این زمینه.
همه سربازا واسه غذا دعوا داشتن یه دور میدیدی این یه لقمه گرفته برات اورده .از بس این بچه محبت داشت از سرباز صفر تا فرمانده پادگان باهاش رفیق بودن .استعداد عجیبی تو ایجاد محبت داشت.البته اون رو خوب پرورش داده بود. ای کاش ما هم یاد بگیریم بدون توقع به دیگران محبت کنیم .
برخورد محبت آمیز در حلسه مصاحبه تاثیر بی نظیری داره .بد نبست گاهی وقتا جلوی آینه وایستیم و تمرین کنیم استیلهای محبت آمیز رو .مثلا حالت چهره یا حالت دست دادن یا حالت نشستن
خوب فکر کنید به اطرافیانتون دور و بر تون کی از همه با محبت تر هستش حرکاتشو تمرین کنید .
یادمه خیلی که کوچیک بودم یه آقایی که الان هم با ما نسبت داره اومد خواستگاری برای یکی از بستگان ما من خیلی یادم نیست اما اینطور که میگن این خانم خواستگار دکتر ومهندس زیاد داشته اما من از خواستگاری این آقا که به ازدواج هم ختم شد دسته گلش یادمه که از در تو نمی وامد از بس بزرگ و خوشگل بود. اونقدر خوب بود که هنوز من یادمه
این آقا اون موقع یه ژیان داشت الان اسم نمی آرم اما یه کارخونه داره که سه هزارتا کارگر داره
این آقا با محبت کردن به دیگران به اینجا رسیده.
حتی اگه تو خونه خودتون هم نگاه کنید می بینید مادر و پدر هر چند می گن بین بچه هاشون فرق نمی زارن اما اینو بدونید که دیده شده که به یکی بیشتر توجه میکنن .این در اثر ایجاد محبتی هستش که اون بچه بوجود آورده.
اینم یادمون باشه ایجاد محبت هرچند دراثر فعالیت های ظاهری بوجود می آد اما یه چیز درونی هستش.مردم خیلی زود تزویر رو درک می کنن مثل بعضی از کاسبهایی که فقط برای فروختن جنس و کالاشون به شما احترام ریاکارانه میزارن و بعد از فروش رفتارشون 180 درجه عوض می شه.
با تشکر