اگه خواستید بگید کلی عکس اماده از شیت و ماکت بچه های ترم بالایی و پایینی دانشگاه دارم براتون بگذارم!
archi-arch جان کارات برای یک ترم اولی عالیه خیلی خوب شده موفق باشی
ممنون معمار باشی عزیز ولی ایراداتشو نگفتی؟!!!!!!

راستی ممنون میشم اگه این کار رو بکنی خیلی خوبه هدفم همین بود که یه مجموعه ی تقریبآ کاملی از کارای دانشجویی تشکیل بدیم و رو کارها بحث کنیم و نکات و تکنیکاشو یاد بگیریم و این میسر نمیشه جز با دیدن کارهای زیاد پس لطف میکنی اگه این کار رو بکنی.منتظرم

منم کار چند تا از همکلاسیهامو دارم و میذارم

مرسی که کارتو گذاشتی ولی اگه دوباره اینجا بذاری فکر میکنم بهتر باشه چون دیگه این تاپیکه که داره رو این قضیه کار میکنه و اینجوری کارت جدا می افته

پس با اجازه ات منم همینجا نظرمو میگم!
کارت خوب بود معمار جون خودتو ناراحت نکن وضع منم همینه هر چی هست من دراوردیه!
منم تکنیک ماژیک و خوب بلد نیستم راستش به ما که تو دانشگاه تا حالا یه شیت درست و حسابی هم نشون ندادن که ببینیم یه شیت خوب چه جوریه و یاد بگیریم چه برسه به اینکه بیان تکنیکارو بهمون یاد بدن !به ما فقط تکنیکارو معرفی میکنن دیگه بقیه اش با خودمونه.

دلیل اینم که اینجا میخوایم این کارو بکنیم همینه که یاد بگیریم تا کارای بعدیمون بهتر از قبل باشه

نینو نکات خوبی رو گفته بود که با اجازتون منم یه چند تایی رو بهش اضافه میکنم.
ماتکتت خیلی خوب و تمیز شده و فقط به نظر من تنها مشکلش مصالحیه که توش به کار بردی.اگه اشتباه نکنم با فوم روکش دار درست کردی اره؟
میدونی ماکت هرچی ظریفتر باشه به چشم قشنگتر میاد و این ظرافت یه عاملش نوع مصالح مصرفیه.مثلآ اگه همین کارو تو با مقوا ماکت انجام میدادی یا چوب بالسا(البته این یه کم سخته!من خودمم هنوز باهاش کار نکردم!)کلی جلوه ی کارتو عوض میکرد به نظر من این فوم ها بیشتر برای همون توپوگرافی خوبه نه خود کار.
برای راندو با ماژیکم انتخاب رنگ خیلی مهمه که منم مثل نینو حتمآ شماره ی ماژیکهای خوبمو میذارم و اگه بقیه هم بذارن خیلی خوبه.
واسه رنگ کردنم دیدم که انتهای خطوط رو رها کردی.با ماژیک معمولا خطوط رو تا انتها یکدست میشکن تکنیک رها کردن بیشتر واسه ابرنگ یا اب مرکب و امثال اون که با قلمو استفاده میشه به کار میره.

فکر نکن منم همه ی اینها رو خوب اجرا میکنما نه منم بیشتر میدونم و در واقع سعی میکنم که اینجوری باشه ماژیکم مثل بقیه ی تکنیکا تمرین میخواد و البته دیدن کارهای خوب!

بازم ممنون.