رابطه دختر و پسر در دانشگاه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای بابا یکی جوابمون رو بده

والا من که با این حساب با کله میرم جهنم چون مشکلات درسی جزوه ساعت کلاسا تاریخ امتحانا ازهمه مهمتر تقلب

همشو از خانما میگیرم
حاج اقا میشه راهنمایی بفرمایید

جون خودت فقط نگو اینا گناهه کبیرست.........
این چیزایی که نوشته میشه برای ترس عوام از خدا خوبه.
اما در مورد انسانهای باسواد و دانش پژوه اینجوری گفتن ها مثه باد هواست. چون منطقی نیست. روش ایشون مثه طلبه های تازه به منبر رفته هست که تو مسجد روستا جواب میده ولی در قرن 21 و برای این انسانها باید فکر دیگر و گفتمان بهتری رو تدارک دید. اینا از خدا یک موجود ترسناک ساخته اند که همش میسوزونه و جیز میکنه و چشم در میاره و ادامه ماجرا
در حالی که خدا اینجوریا نیست.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من جوابتو می دم دوستم..ما یه استادی داشتیم که به دخترا اصلا نگاه نمیکرد به خاطره اینکه به نامحرم نگاه نکنه برا همین هر دختری که ازش سوال می کرد به صندلی خالی نگاه می کرد و جواب میداد .ولی یه روز موقع درس دادن یه سوتی بدی داد به جای یه کلمه و تشابه اش به یه کلمه دیگه یه حرفه خیلی زشت زد که حالا بماند خلاصه که بعضی وقتا فکر آدم یه جاهایی میره و ربطی هم به چشم نداره .منظور از گناه شاید اینه که نباید فکر آلوده ای داشته باشیم ..
با شما موافقم دوست عزیز
هر گاه انسان با چشم و نیت و کردار باعث آزار دیگران بشه گناه کرده. حالا اینا اومدن این عبارت رو در قالب عوامانه و با استفاده مقطعی از سخنان بزرگان دینی بیان میکنند که بجای اینکه موثر باشه شک انسان رو هم افزایش میده.
بدبختی کنونی ما این هست که هر کس دو کلاس سواد یاد میگیره میاد برای همه موعظه میکنه. کسی که خودش نیازمند آموزش هست داره به دیگران درس میده. اینجاست که هم مطلب لوث میشه و هم نتیجه ای عاید نمیشه.

AVINA

عضو جدید
همه چیز به قصد و نیت تو از داشتن یه دوستی سالم برمیگرده
اگر کوچکترین فکر اشتباهی در تو باشه آخر این دوستی به ناکجا میره

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
7 صفحه اومده جلو این تاپیک اینا هنوز نفهمیدن
لیلی مرد بود یا زن؟؟!؟!!؟!؟

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با چندتا حرف حفظی که نمیدونن معنی واقعیش چیه مردمو میترسونن

من که تا ترم2 میترسیدم با یه دختر حرف بزنم

واقعا فک میکردم میرم جهنم اگه نگاشون کنم

eye to eye

عضو جدید
ما با بچه های دانشگامون خیلی خوبیم باهم مسافرت رفتیم هم علمی هم گردشی.خیلی خوبه همه چیز

وحید بلوچی

عضو جدید
یادش بخیر اون دوران ما بچه ها خیلی پایه بودن و با حال .

ماروبردی به 6 سال قبل بااین تاپیکت دوست عزیز

hamid_geo

عضو جدید
خیلی هم خوبه مطمئن باش هرکی آدم سالمی باشه با این رابطه ها خراب نمیشه
ولی طرز فکر وسطح بیشتر آدما پایینه...
متاسفانه...
عزيز دلي ولي از حرف تا عمل خيلي راه تو همون اورپاشم چون به چشم نمياد فكر مي كنيم نيست و جنبه و اين حرفاااااااااااااااااا

hamid_geo

عضو جدید
فکر نمی کنم جامعه ی ما در حال حاضر ظرفیت این نوع دوستی رو داشته باشه
اینو ازروی اتفاقاتی که با چشم خودم دیدم میگم.
جامعه ي ديگم نداره اما ما چيزي از ونا نميبينم براشون عاديه

hamid_geo

عضو جدید
من به شخصه مخالف رابطه با جنس مخالف نیستم البته در حدی که شخصیت هر کدوم زیر سوال نره با رفتارشون

ولی خوب !

بعضیا اصلا جنبه ندارن که کمی بیشتر از حد معمول باهاشون حرف بزنی ...
آفرين و درود

hamid_geo

عضو جدید
همه ملت که اهل قرآن نیستند. پس چکار باید کرد؟ کلید دین نمیتونه قفل بسته همه انسانها رو باز کنه. چون خیلی ها دیندار نیستند. برای این افراد چه روشی را پیشنهاد میکنید؟
قران بخونن

وضعیت
موضوع بسته شده است.