رئولوژی پلیمرها

F. Rezaie

عضو جدید
درخواست فوری
باسلام به دوستان عزیز

لطفا هر کدام از دوستان که درمورد رئولوژی پلیمرها( فارسی و انگلیسی) مطلبی به صورت فایل pdf دارند برای اینجانب ارسال نمایند بسیار از لطف دوستان عزیز سپاسگزارم
درضمن اگر کتابی در مورد رئولوژی پلیمرها بصورت مقدماتی نیز وجود دارد معرفی فرمایید
با ذکر نام، نویسنده و انتشارات و در صورت امکان مکان تهیه

آدرس ایمیل :
f.rezaie@mehrpetrochem.com
f_rezaie@yahoo.com

REZA.F

کاربر بیش فعال
درخواست فوری
باسلام به دوستان عزیز

لطفا هر کدام از دوستان که درمورد رئولوژی پلیمرها( فارسی و انگلیسی) مطلبی به صورت فایل pdf دارند برای اینجانب ارسال نمایند بسیار از لطف دوستان عزیز سپاسگزارم
درضمن اگر کتابی در مورد رئولوژی پلیمرها بصورت مقدماتی نیز وجود دارد معرفی فرمایید
با ذکر نام، نویسنده و انتشارات و در صورت امکان مکان ت

سلام. برو صفحات آخر تاپیک پلیمرستان در مورد رئولوژی LDPE مطلب PDF هست دانلود کن. تا یکی دو روز دیگه چند تا مقاله برات میزارم. در ضمن فضولیه ها! رشته های مهندسی پلیمر رئولوژی رو به زور میفهمن! شما معلوم پشتکار خوبی دارین که با رشته غیر مهندسی میخواین رئولوژی بخونین. شایدم با دستگاههای در این رابطه در محل کارتون ارتباط دارین. اگه اینطور هست خوشحال میشم توضیح بدین.

REZA.F

کاربر بیش فعال
دوست عزیز به آدرس زیر که مربوط به همین سایته برو:

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=19077&#post327262

3 تا فایل هست که اگه روی هر کدوم کلیک کنی برای دانلود باز میشه. بعد از باز شدن هر فایل سایت (rapidshare) باز میشه که قسمت free user رو کلیک میکنی. بعد صبر میکنی تا ثانیه شمار اون تموم بشه بعد گزینه دانلود رو میبینی که دانلود اون شروع میشه. یه نصیحت یا همون وصیت برادرانه بت میکنم از رئولوژی فاصله بگیر. به نظر من برای یادگیری اون باید یک سال وقت بزاری. 90% مهندسین پلیمر با رئولوژی درگیری دارن و تا سطح کارشناسی ارشد هنوز این درس رو درست یاد نگرفتن. هر چند که یکی از دروس پایه و به درد بخور این رشته هست.

F. Rezaie

عضو جدید
بینهایت از لطف و محبت شما سپاسگزارم

سعی میکنم که حتما مبحث رئولوژی رو یاد بگیرم( البته اگر خدا بخواد با کمک شما)- تقریبا یکسالی میشه که در مورد پلیمرها مطالعه دارم
یه پیغام براتون فرستادم نمی دونم به دستتون رسید یا نه !
با توجه به اینکه فارغ التحصیل رشته شیمی هستم فکر میکنم مبحث پلیمرها رو راحت تر از بچه های مهندسی پلیمر درک کنم البته نه در بخش مهندسی تکنولوژی و طراحی تولید، بیشتر در مورد اصول ساختار پلیمرها .
بهر حال خیلی وقته دارم کتابی( البته شاید نشه اسم کتاب روش گذاشت!) در مورد پلیمرها ، خواص فیزیکی و مکانیکی و افزودنیهای پلیمرها تهیه میکنم واسه بچه های محل کارمون .
برای قسمت فیزیکی و مکانیکی و افزودنیها سعی کردم از منابع انگلیسی استفاده کنم( ترجمه کردم) ولی همانطور هم که خودتون فرمودید چون مبحث رئولوژی یک مقدار فهمش مشکله متاسفانه من هم به راحتی نمیتونم ترجمه رو انجام بدم.
بهر حال از اینکه لطف کردید به من کمک کردید بینهایت ممنونم
و از اینکه بالاخره کسی رو پیدا کردم که میتونه کمکم کنه خداوند رو شاکر هستم .

ضمنا یک presentation در مورد Additive ها تهیه کردم البته به زبان انگلیسی اگر خواستید براتون ارسالش کنم .
میخواستم اگر اجازه بدید از مطالبی که در قسمت پلیمرستان گذاشتید در تکمیل کتابی که عرض کردم استفاده کنم .

منتظر مطالب ارسالیتون در مورد رئولوژی هستم( ترجیحا به فارسی ) اگر امکان ایمیل کردن باشه که بر من منت میگذارید.

با احترام

در پناه حق باشید

برخیز و بیا بتا برای دل ما
حل کن به جمال خویش مشکل ما
یک کوزه شراب تا بهم نوش کنیم
زان پیش که کوزه ها کنند از گل ما

آخرین ویرایش:

REZA.F

کاربر بیش فعال
خیلی خوشحالم اقتخار آشنایی با شما رو دارم. راستش همینطور که گفتم من خورم هم از رئولوژی سر در نیاوردم و متاسفانه با نمره 10 !!! پاس کردم و بس. خیلی خوب هست که این مطالبو دنبال میکنید. اگه اون مبحث addetive قخ بزارید لطف کردید. هم من و هم بچه ه ای دیگه استفاده میکنیم. من تقریباً در تمام زمینه های پلیمر (به جز رئولوژِی!!) کتاب دارم. بیشتر لاتین هست. 2 تا کتاب فارسی بتون معرفی میکنم حتماً بخونید به کارتون میاد.
تکنولوژی پلیمرها نوشته دکتر وحید حدادی اصل (جلد آبی رنگ. انتشار دانشگاه امیرکبیر) و آمیزه کاری در صنایع پلیمر که اصول اولیه پلیمریزاسیون و آشنایی با انواع پلیمرها و.... رو گفته. در ضمن به امید خدا فرصت کنم کتاب هم در مورد خواص فیزیکی مکانیکی پلیمرها دارم میزارم تو سایت.

F. Rezaie

عضو جدید
درود بر شما دوست عزیز

بسیار ممنونم از لطف شما . من هم به نوبه خودم از آشنایی با شما بسیار خوشحالم و امیدوارم بتونم از دانش شما بهره بگیرم .
کتابهایی رو که فرمودید قبلا تهیه کردم ( مطالعه کردم) و از یکسری مطالب اون در تهیه جزوه ام استفاده کردم ولی :( ... من هنوز هم دنبال توضیح روشن و جامع به زبان فارسی در مورد رئولوژی هستم.

در لینک زیر میتونید فایل Additive knowledge رو ببینید
نکته: چون احتمال میدادم ممکن به هم ریختگی در ویرایش فایل بوجود بیاد pdf فایل رو گذاشتم.

یا علی
موفق و پیروز باشید

http://rapidshare.com/files/136950595/Additive_Knowledge.pdf.html

REZA.F

کاربر بیش فعال
سلام برادر.
بهترین مرجع فارسی رئولوژِی کتاب آبی رنگ از دانشگاه امیرکبیر ترجمه نادر شیخی هست. اگه پیداش نکردی آدرس بده باری چند ماه میدم دستت استفاده کنی. در ضمن ممنون از لطف بیشمارت. سرعتم کمه هنوز موفق به ئانلود لینکت نشودم!

REZA.F

کاربر بیش فعال
در ضمن سوالات خفن رئولوژیتون رو از جناب دکتر رضا فودازی (دکترای رئولوژی) بپرسید. الان آفریقای جنوبی تشریف دارن ولی تا 2 ماه دیگه میان.
R_fudazi@yahoo.com

بچه خوبیه. متینه. جواب رو حتماً میده.

mjsh3254

عضو جدید
سلام
1 كتاب خوب براي رئولوژي دارم فقط بايد بگم كه زبان اصليه
اگه ebook اين كتاب رو خواستيد به tikaal@gmail.com ايميل بزنيد تا براتون بفرستم

Non-Newtonian Flow and Applied Rheology (Second Edition)

من این رو آپلود کردم، پس کو؟:دی