ذهن شگفت انگیز

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
ابر انسان ها: ذهن شگفت انگیز

شما، مغزی حدودا ۱۳۰۰ گرمی در سرتان دارید. که البته بیشتر آن تنها آب است. اما کاری که با باقی آن می توانید انجام دهید، شگفت انگیز است.

مغز شما....


حاوی ۱۰۰ میلیارد نورون است. این مغز، همچنین ۱ کوادریلیون سیناپس دارد که می تواند ۱۰ محرک غریزی را در هر ثانیه پردازش کند.
سریعترین کامپیوتر بر روی زمین توانایی پردازش ۱٫۷۵ پتافلاپ را با کمک ۷ میلیون وات انرژی دارد (ابر کامیپوتر جگوار ۲۲۴ هزار هسته ی پردازشگر دارد). تخمین زده می شود که توانایی پردازش مغز ۱۰۰ پتافلاپ با استفاده از انرژی معادل ۲۰ وات باشد.
خب! حالا با این مغز چه کارهایی می توان انجام داد؟

تمرین باعث عالی شدن می شود
Caho Lu؛ ذهن تمرکز یافته



در سال ۲۰۰۵، آقای Chao Lu توانست ۶۷۸۹۰ رقم از عدد پی را بدون هیچ گونه اشتباهی به خاطر سپرده و از بر بخواند. Chao Lu گفته است که به خاطر سپردن این تعداد رقم یک سال و برای بازگو کردنش هم ۲۴ ساعت و چهار دقیقه زمان صرف کرده است. به عبارت دیگر، بازگو کردن مداوم هر رقم برای ایشان ۱٫۲ ثانیه زمان برده است

Roman Campayo؛ ذهن سریع



این آقا می تواند ۱۷ عدد را در نصف ثانیه به خاطر بسپارد. همچنین او توانایی به خاطر سپردن ۴۶ عدد باینری در یک ثانیه را دارد. ۴۶ عدد باینری یک چیزی مثل ارقام زیر هستند: ۱۰۱۰۱۰۰۰۱۰۱۱۰۱۱۱۱۱۰۰۱۱۰۱۰۱۰۱۱۰۱۰۱۱۱۱۱۰۱۰۱۰۱۰۱۱


این اتفاق ها می افتد
Daniel Tammet؛ احساس متقارن



در سن ۴ سالگی با چندین حمله صرع مواجه می شود که گمان می رود همان حملات باعث ایجاد شرایط جدید برای او باشند. او اعداد را به شکل اشکال و رنگ ها می بیند و می تواند محاسبات را بدون تلاشی به سرانجام برساند. محاسباتی مانند، ریشه ی سوم صدها مرتبه ی اعشاری و بازگو کردن ۲۲۵۱۴ رقم از عدد پی در ۵ ساعت نمونه هایی از قابلیت های او هستند.
Daniel به ۱۰ زبان صحبت می کند. او توانست در زبان ایسلندی در تنها یک هفته بیانی سلیس داشته باشد


Orlando Serrell؛ قابلیت کسب شده



زمانی که او ۱۰ ساله بود، سمت چپ سرش مورد اصابت ضربه ی چوب بیسبال قرار می گیرد. او بر روی زمین می افتد اما ناگهان بلند شده و دوباره به بازی اش ادامه می دهد.
بر روی او هیچ درمان پزشکی صورت نمی گیرد چرا که او به والدینش در این باره چیزی نمی گوید. برای مدتی او سردرد را تحمل می کند. نهایتا این سر درد به انتها می رسد اما او متوجه می شود که دارای قابلیت هایی در زمینه ی محاسبات تقویمی با پیچیدگی حیرت انگیز است.
او قابلیت خارق العاده ی دیگری ندارد. Orlando هم اکنون در شعبه شرکت زنجیره ایی وال – مارت سرایدار است


با آن به دنیا می آیند
Derek Paravicini؛ نابغه ی موسیقی



او با وزن ۶۸۰ گرم، به شکل نابینا و مبتلا به اوتیسم به دنیا آمد. Derek نمی تواند چپ را از راست تشخیص دهد یا حتی تا ۱۰ بشمارد. اما او نابغه ی موسیقی است و می تواند هر آهنگی را به بهترین شکل ممکنش با پیانو اجرا کند


Kim Peek؛ حافظه تصویری



کیم پیک دارای حافظه ی تصویری یا فوتوگرافیک است. او را به عنوان “مگا نابغه” نیز می شناسند. او هر ناحیه و کد پستی در ایالات متحده شامل شهرهای بزرگ یا شهرهای بین آنها را می شناسد. می تواند دو صفحه را همزمان در ۸ ثانیه و با دقت ۹۸ درصد بخواند. در همین راستا او توانسته بیش از ۱۲ هزار کتاب را مطالعه کند.
او از نظر روانی مبتلا به کند ذهنی یا اوتیسم نبود، اما قسمت هایی از مغز او دچار نارسایی بودند.
در ۱۹۸۴، نویسنده ایی او را ملاقات می کند که نتیجه ی آن ساخت فیلم “مرد بارانی” توسط بری لوینسن می شود. کاراکتر Raymond Babbitt از کیم پیک الهام گرفته شد. داستین هافمن که بازی در این نقش را بر عهده داشت با پیک ملاقات می کند تا بتواند این نقش را با قاعده و به درستی انجام دهد. فیلم هم توانست، اسکار بهترین فیلم، اسکار بهترین کارگردانی، اسکار بهترین بازیگر مرد و اسکار بهترین فیلمنامه رادر آن سال از آن خود کند

 

مهسا006

عضو جدید
اینا فقط قابلیت حفظ کردنو محاسبات داشتن،به نظر من به درد نمیخوره!!!
 

mahyam68

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه جالب!!!!
و چه خوش شانس که با ضربه خوردن و حملات صرع اینجوری شدن!
مرسی...
 

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
قابل توجه که ما توی ایران یه شخص داریم به نام آقای دکتر علی بیات موحد که به عنوان سوپر مغز ایران شناخته شدن.....
از شاگردان دکتر حسابی بودن ....
ایشون توی محاسبات ذهنی رتبه ی جهانی دارن......
سه جلد کتابم تالیف کردن که روشهای محاسباتی سریع و ذهنی رو آموزش دادن.....

من پارسال ایشونو توی نمایشگاه کتاب ملاقات کردم......
بزرگترین اعداد بهش میدادی واسه ضرب یا تقسیم،در عرض چند ثانیه جوابش رو میداد.....
فرق نمیکرد عدد زیر رادیکال با ریشه های نجومی،محاسبات مثلثاتی خفن،محاسبات نمایی با توانهای نجومی......
خلاصه حسابی کولاک کرده بود......

 

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
گفتگو با علي بيات موحد

گفتگو با علي بيات موحد

شايد از آنچه كه در پرسش و پاسخ‌هاي ما با (علي بيات موحد)مي خوانيد چيزي دستگيرتان نشود؛ چرا كه گفتگو با چنين فردي كه يكي از سوپر مغزهاي دنياست، با آن واژه‌هاي علمي و رياضي، كمي آسان نباشد و احتياج به ذهني خلاق دارد كه مقابل او بنشيند و با او به گفتگو بپردازد... اما چه شد كه در گزارش ويژه اين شماره به سراغ او رفتيم يا بهتر بگويم اوبه سراغ ما آمد، اگر به ياد داشته باشيد چندي پيش از سايت (اشپيگل) مطلبي در سبزجهان به چاپ رسيد با عنوان (سوپر مغزهاي جهان)، البته يك گزارش كلي از آن مسابقات به چاپ رسيد، شايد به همين خاطر نام علي بيات موحد را جزء شركت‌كنندگان آن مسابقه نديديم. اما يك عكس دسته‌جمعي از اين سوپرمغزها به چاپ رسانديم كه وي در ميان آنان به چشم مي‌‌خورد، با چاپ اين مجله، موحد تصوير خود را ديد، با ما تماس گرفت و گفت كه در هر دو دوره اين مسابقات تحت عنوان سوپر مغزهاي جهان و يا به عبارتي (جام جهاني محاسبات ذهني) شركت كرده ، همين تماس سبب شد تا با وي گفتگويي انجام دهيم...

شخصيتي بسيار آرام و معقول دارد. روبه‌رويش كه مي‌‌نشيني انساني بسيار خاكي است و از غرور به دور... از هفت‌سالگي محاسبات ذهني با عمل جمع را فرا گرفت و پس از يادگيري هر عمل محاسباتي در دوران تحصيل، روش‌هايي براي محاسبات ذهني آنها ابداع كرد كه اين عمليات عبارتند از: جمع و تفريق، ضرب و تقسيم، جذر، ريشه، لگاريتم، نسبت‌هاي مثلثاتي، حد، مشتق، انتگرال، ضرب اعداد در مبناي دو و...
مي‌‌گويد: پيش از ورود به دانشگاه اين امر را مختص به خود مي‌‌دانستم، اما پس از قبول در دانشگاه و با راهنمايي اساتيدي چون پروفسور (محمود حسابي) تصميم به آموزش اين رشته به عموم گرفتم. در ابتدا اين كار را غير ممكن مي‌‌دانستم، اما با تلاش فراوان و تلفيق روش‌هاي ابداع شده، توانستم اين كار را انجام دهم. در حال حاضر مسئله (گلدباخ) را با راه‌حل‌هاي ويژه خود حل كرده‌ام و آماده مسابقه با (سريع‌ترين ابركامپيوترهاي جهان) در زمينه محاسبات ذهني رياضي هستم كه البته يك‌بار اين اتفاق برايم افتاد و پيروز شدم.
علي بيات موحد برگزيده ويژه جشنواره بين‌المللي خوارزمي در زمينه طراحي روش‌هاي جديد ذهني در عمليات رياضي در سال 1375 و كسب كننده تاييديه 15000 فرمول ابداعي از يونسكو در زمينه محاسبات رياضي و كاربرد آنهااست. وي موفق به كسب مدال برنز مخترعين نمايشگاه (باسل) سوريه به سال 2003، كسب رتبه ششم جهان در جام جهاني محاسبات ذهني آلمان به سال 2004، كسب رتبه اول تقسيم و تناسب در آلمان به سال 2004، كسب رتبه چهارم جذر در سال 2004، كسب رتبه هشتم جمع در سال 2004شده و در محاسبات لگاريتم اعداد و ريشه‌هاي اعداد بدون محدوديت رقم، ارايه رشته سرعت انتقالي و محاسبات ذهني كاربردي در آموزش ضمن خدمت در آموزش و پرورش و ثبت آن به صورت دو مرحله مصوب با كدهاي 91701934 و 91701933توفيق يافته است. او مي‌‌گويد: تمام جهان هستي، خود نشاني از نظم و روابط رياضي دارد... اگر به دقت در جهان تامل كنيم، مي‌‌بينيم كه همه ‌چيز براساس نظم خاصي چيده شده و اين نظم خود وابسته به روابط رياضي است. تعداد روزها، هفته‌ها، ماه‌ها، زمان، گردش زمين به دور خورشيد، ساعات شبانه‌روز، همه از يك نظام عددي پيروي مي‌‌كنند كه اگر ذره‌اي خلل در اين روابط وارد شود، همه نظام هستي به هم مي‌‌خورد. همه علوم نيز پايه در رياضي دارد، بدون وجود اعداد نمي‌توان محاسبات فيزيك و شيمي را انجام داد، حتي براي بررسي و مطالعه ساختار ژنتيكي، بايد محاسبات رياضي انجام داد.
اگر سفينه‌اي به هوا پرتاب مي‌‌شود تا در كره ماه و مريخ فرود آيد، بايد محاسبات رياضي صورت گيرد، اگر هواپيماهاي غول‌پيكر چند تني در هوا به پرواز درآيند، بايد محاسبات رياضي آنان به درستي انجام گيرد.انسان از نخستين روزهايي كه در روي كره خاكي، حيات خود را آغاز كرد، كم‌كم به اين روابط پي ‌‌برد و از همان روزهاي غارنشيني با استفاده از انگشتان خود و ابزار بسيار ساده شروع به شمردن و استفاده از اعداد و ارقام در زندگي روزمره خود كرد. امروز نيز كه عصر ارتباطات و فن‌آوري است و علم انسان با سرعت بسياري پيشرفت مي‌‌كنند، نقش و اهميت رياضيات هر چه بيشتر در زندگي او نمايان و ضرورت آشنايي با علم مادر رياضيات بيشتر آشكار مي‌‌شود.
زماني كه از او مي‌‌پرسم، شما كه از طريق شماره شناسنامه و نام من، تصوير برادران و خواهرانم را تشخيص داده‌ايد و سال‌هاست كه روز و شب، ذهنتان، اعداد و ارقام و جمع و تفريق و... است، كدام عدد را طلايي مي‌‌ناميد. بدون مكث مي‌‌گويد: عدد هفت، عدد طلايي است، چرا؟ به دلايل زيادي، تعدادي از اين دلايل به اين شرح است:
تعداد روزهاي هفته، (هفت ‌روز) است. رنگين كمان از هفت رنگ اصلي تشكيل شده است. آسمان هفت طبقه است. عجايب، هفتگانه هستند. شب عيد سفره هفت‌سين مي‌‌چينند. براي شخصي كه از دنيا مي‌‌رود شب هفت مي‌‌گريند. بچه در هفت‌سالگي به مدرسه مي‌‌رود. در هفت‌سالگي دندان‌هاي شيري شروع به ريختن مي‌‌كند. مراحل عرفان، هفت مرحله است كه گوييم:
(هفت شهر عشق را عطار گشت
ما هنوز اندر خم يك كوچه‌ايم)
اولين اسلحه گرم، هفت‌تير بود. اكثر آثار ادبي بزرگان كه عددي در اسم آن به كار رفته است مانند: هفت‌پيكر، هفت اورنگ و... مي‌‌باشد. براي انجام كاري مشكل مي‌‌گوييم از هفت‌خان رستم بايد گذشت...گفتگو با چنين مردي بايد خواندني باشد... او در مسابقات امسال سوپر مغزهاي جهان در رشته محاسبات لگاريتم و ريشه اعداد بدون محدوديت رقم، باز هم به مقام اول دست يافت.زماني كه روبه‌روي شما مي‌‌نشيند و عددي براي مثال ده رقمي را مي‌‌گوييد و او در كم‌تر از چند ثانيه پاسخ لگاريتم آن را به شما مي‌‌گويد و سپس در ماشين‌حساب‌ مي‌‌زنيد و مي‌‌بينيد كه درست از آب در آمده، تعجب مي‌‌كنيد... موحد مي‌‌گويد: در جهان امروز، ذهن انسان نه متكي به كامپيوتر، بلكه بايد همگام با كامپيوتر باشد. پيش از اين‌كه، گفتگو با اين (مرد اعداد) را بخوانيد، بدانيد كه اين (ايراني) مبتكر و بنيانگذار روش‌هاي نوين سرعت انتقال و محاسبات ذهني در جهان است.
_ _ _
_ در ابتدا كمي از خودتان برايمان بگوييد؟
موحد: من در بهمن‌ماه سال 1348 در زنجان به دنيا آمدم. در حال حاضر چهار خواهر و برادر هستيم كه همگي در تهران ساكن ميباشيم.

_ از چه زماني متوجه شديد كه اين استعداد در شما وجود دارد؟
موحد: از هفت سالگي با جمع اعداد دو رقمي شروع كردم. در مدرسه هر مطلبي را كه مي‌‌خواندم، براي آن فرمول مي‌‌ساختم. از همان زمان بچگي علاقه خاصي به رياضي داشتم، در حال حاضر هم در دنيا از جمله افرادي هستم كه مي‌‌توانم جمع و تفريق، ضرب و تقسيم، البته تقسيم تا سه هزار رقم اعشار را انجام دهم. همچنين جذر ريشه بالاي لگاريتم و تغيير مبنا و حل معادله، ضرب اعداد در مبناهاي مختلف و نسبت‌هاي مثلثاتي و حل آنها كه مي‌‌توانم بگويم، ركوردار اين معادلات در دنيا هستم.
_ در حال حاضر مشغول به چه كاري هستيد؟
موحد: بيشتر كارهاي تحقيقاتي برروي اعداد و اتفاقات اعداد و همچنين سمينارهاي آموزشي بهره‌وري ذهن و مديريت زمان و محاسبات برروي زلزله را انجام مي‌‌دهم.
_ مسابقاتي كه در آن شركت داشتيد،
چه نام داشت و چند دوره از آن مي‌‌گذرد؟
موحد: اين مسابقات به نام (جام‌جهاني محاسبات ذهني) است كه اولين دوره آن در سال 2004 در شهر آنابرگ آلمان برگزار شد و 17 نفر در آن شركت كردند و دوره دوم آن هم در سال 2006 در شهر گيسن آلمان برگزار شد كه 26 نفر در آن شركت جستند.
_ آيا دوره بعدي اين مسابقات نيز
مشخص شده است؟
موحد: اين مسابقات هر دو سال يك‌بار برگزار مي‌‌شود كه به احتمال قوي سال 2008 نيز در آلمان برگزار خواهد شد. چون آلمان از كشورهاي حامي برگزار كننده اين مسابقات است.
_ از چه كشورهايي در اين مسابقات حضور
يافتند؟
موحد: از كشورهاي مختلف دنيا بودند، آلمان، انگليس، پرو، هند، فرانسه و...
_ چرا از ايران فقط يك شركت‌كننده داشتيم؟
موحد: چون اين سيستم آموزشي در ايران وجود ندارد و تمام سعي و تلاش من در بين آن 26 نفر هم قابليت آموزشي كردن اين كار بود، چون اين سيستم حالت منطقي دارد.
_ در اين مسابقات چند رشته مورد
آزمايش قرار مي‌‌گيرد؟
موحد: در اين مسابقات شش رشته مورد امتحان است:
-1 آزمون تاريخ، كه سوالات از سال 1600 تا 2100 مورد سوال است: براي مثال مي‌‌گويند روز 27 فوريه سال 2080 چه روزي مي‌‌شود يا 21 اوت سال 1751 چه روزي بود!
-2 جمع ده تا عدد ده رقمي در يك دقيقه بايد انجام بشود.
-3 ضرب اعداد هشت رقمي در هشت رقمي، در مدت زمان يك دقيقه و نيم.
-4 جذر اعداد شش رقمي تا شش رقم اعشار در يك دقيقه و نيم.
و بالاخره دو سوپرايز هم وجود دارد كه مشخص نيست و بستگي به توانايي ذهني افراد دارد. مسئولان برگزاري، تنها نشانه‌اي مي‌‌دهند و شما بايد به آن عدد برسيد.
سوپرايز سال 2006 هم مخرج مشترك و پيدا كردن نزديك‌ترين عدد اول بود... و امكان اين وجود دارد، در سال‌هاي آينده لگاريتم و ريشه‌ها هم اضافه شود. در ضمن در هر كدام از اين شش رشته، ده سوال مطرح مي‌‌شود.
_ از چه طريقي از برگزاري آزمون اطلاع
پيدا مي‌‌كنيد؟
موحد: افرادي كه براي اولين‌بار شركت‌ مي‌‌كنند، از طريق سايت اينترنتي اين مسابقات متوجه برگزاري آن مي‌‌شوند، ولي كساني كه در دوره‌هاي گذشته نيز شركت كرده‌اند، از طريق دعوت‌نامه كه به وسيله ايميل به دست آنها مي‌‌رسد، مطلع شده و در اين آزمون حضور پيدا مي‌‌كنند.
_ حمايت موسسات دولتي از شما چگونه
است؟
موحد: متاسفانه دولت هيچ‌گونه كمكي در اين زمينه به من نكرد، دليل آنها هم اين بود كه چون من يك نفر هستم، نمي‌‌توانند كمكي بكنند و اظهار بي‌‌اطلاعي در مورد اين آزمون و برگزاري آن هم كردند.
چون در اصل متوجه ساختار اين موضوع نيستند. مثلا المپياد و المپيك كاملا شناخته شده، اما اين مسابقات هنوز در كشور ما جنبه رسمي پيدا نكرده است. در اين زمينه فقط مبلغ يك ميليون تومان، باشگاه پژوهشگران جوان به عنوان هزينه سفر در اختيارم گذاشت، در صورتي كه اين مسابقات تحت نام سوپرمغزهاي جهان برگزار مي‌‌شود و در خيلي از كشورها به مانند هند ابتدا آزموني برگزار مي‌‌شود و سپس نفرات برگزيده به اين مسابقات اعزام مي‌‌شوند.
_ در اين يادگيري، ذهن بايد چگونه به
خلاقيت برسد؟
موحد: در اين‌باره بايد بگوييم كه اول ساختار رياضي را بايد ياد گرفت، چون اين را خود فرد بايد پذيرا باشد. براي مثال شخصي در مسابقات شركت كرد كه در رشته زيست‌شناسي مشغول تحصيل بود، ولي اعداد (پي) را تا ده هزار عدد اعشار حفظ بود. به ذهن آوردن اعداد خيلي مهم است و سپس دسته‌بندي كردن آن، كه متاسفانه يكي از مشكلات آموزش و پرورش ما هم همين مي‌‌باشد كه ذهن‌ها خيلي به هم ريخته و شلوغ است... يكي از پروژه‌هاي من در آينده اين است كه سيستم‌ جا بيفتد و يك دست باشد البته بهتر است اين كار از پنجم يا اول راهنمايي آغاز شود كه در اين كار استفاده از دو نيم كره مغز بسيار مهم است...
_ مي‌‌توان به اين خلاقيت ذهن، نوعي
شعبده‌بازي لقب داد؟
موحد:رياضي، منطق بين اعداد است، نه شعبده‌بازي؛ ما بايد به نظم مطالب گرايش داشته باشيم، آن‌وقت روابط بين اعداد را خواهيم ديد. چون بعضي چيزها، براي انسان تعريف نشده است، از اين‌رو انسان فكر مي‌‌كند ابهام خاصي در آن موضوع وجود دارد...
_ آيا اين امكان وجود دارد در سال‌هاي
آينده از ايران تعداد بيشتري شركت كنند؟
موحد: من طرح آموزش معلم اين رشته را داده‌ام، اما متاسفانه هنوز به نتيجه نرسيده‌ام؛ تنها طي يك ماه مي‌‌توان اين كار را انجام داد و وسايل آموزشي خاصي هم نمي‌‌خواهد، فقط بايد اطلاع‌رساني دقيقي انجام گيرد و ديگر اين كه افرادي كه مورد آموزش قرار مي‌‌گيرند، از نظر حقوق و مزايا تامين شوند تا با ذهن آزاد تمرين كنند. دولت بايد همان‌طور كه از رشته‌هاي ورزشي حمايت مي‌‌كند از اين رشته هم حمايت نمايد.
_ افرادي كه در سال 2006 در رشته‌هاي
مختلف مقام اول را كسب كردند چه كساني
بودند؟
موحد: در رشته (تاريخ) ماتياس از كشور آلمان رتبه نخست را كسب كرد. در (ريشه) جورج آرتور مندوزا پرويي به مقام اول رسيد. در رشته (جذر) روبرت فونتاين از انگليس برنده اول شدند. در رشته مخرج مشترك هم نماينده انگليسي و در اعداد اول هم بومان از كشور هلند به مقام نخست دست يافت.
_ و مقام خود شما در اين مسابقات؟
موحد: رتبه اول لگاريتم، رتبه دوم اعداد اول جهان، رتبه چهارم در جذر، رتبه پنجم در مخرج مشترك، در مجموع نفر يازدهم در جهان و در سال 2004 در اين مسابقات ششم جهان شدم.
_ براي سال 2008 چه برنامه‌اي داريد؟
موحد: اگر امكانات در اختيارم قرار گيرد، در دو ماه آخر، سرعت كارم را بيشتر مي‌‌كنم؛ اگر يك دهم هزينه يك ورزشكار در اختيار ما باشد، مطمئنا بازدهي بيشتري براي كشور خواهد داشت.
_ تا به حال در اين زمينه با نهاد يا
سازمان خاصي صحبت كرده‌ايد؟
موحد: من با بنياد نخبگان و نهاد رياست جمهوري دو ماه قبل از سفر صحبت كردم، اما خيلي جالب بود كه بعد از اين همه مدت آنها گفتند كه بايد ابراز نخبگي مشخص شود.
_ كمي در مورد كتابي كه به چاپ
رسانديد، توضيح دهيد؟
موحد: من براي نوشتن اين كتاب از سال 68 كارم را آغاز كردم. ابتدا با كامپيوتر يك مسابقه دادم كه توانستم آن را شكست بدهم، بعد به من توصيه شد اين روش‌ها را قابل آموزش كنم، ابتدا فكر مي‌‌كردم غيرممكن باشد، چون اين يك توانمندي فردي بود. اين كتاب مدت ده سال طول كشيد تا نوشته شد، چون فقط نوشتن كتاب نبود، بايد كاري انجام مي‌‌گرفت تا براي همه قابل فهم باشد. همه بايد از اين كتاب بهره‌مند مي‌شدند، مثلا بازي با اعداد را در اين كتاب به كار بردم تا قابل درك باشد.
_ معمولا سوپرمغزهاي جهان چه
مليتي دارند؟
موحد: در حال حاضر كشورهاي آلمان، هند، هلند، اسپانيا، انگلستان و فرانسه، بهترين سوپرمغزهاي جهان را دارند تا جايي كه نمايندگان هندوستان، دو بچه ده ساله بودند...
البته بايد اين را هم اضافه كنم چون اطلاع‌رساني دقيقي در مورد اين مسابقات نشده، امكان اين وجود دارد سال‌هاي آتي كشورهاي ديگري هم شركت كنند.
_ شما كلاس خاصي هم در اين زمينه
داير كرده‌ايد؟
موحد: كلاس نه، اما اگر كسي خواست در اين زمينه يادگيري داشته باشد، مي‌‌تواند با نشاني WWW.Movahhed.org تماس برقرار كند، چون اين كار را به صورت تك نفره نمي‌‌شود انجام داد، بايد به صورت گروهي برگزار شود، تا افرادي كه احساس مي‌‌كنند چنين آمادگي دارند با يكديگر به رقابت بپردازند.
_ آيا از اين روش در جاهاي ديگر هم
مي‌‌توان استفاده كرد؟
موحد: بله، در حال حاضر در مشخص كردن تاريخ تولد، طلاق، جرم و... كاربرد دارد و اگر آمار دقيق‌تري در اختيار باشد كاربرد زيادي هم خواهد

منبع:
http://levels.blogfa.com/post-108.aspx
 

Similar threads

بالا