ذات بشر با ارتباطات خو گرفته است

majmaj

عضو جدید
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: نگاهي به وبلاگها

يکي از مهمترين عواملي که مي‌تواند کمک شاياني در موفقيت يک کارآفرين داشته باشد، قدرت او در خوش مشرب بودن و گرم گرفتن با ديگران و همچنين دايره ارتباطاتي هست که دارد.

به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نويسنده وبلاگي به نشاني http://cyberpejman.com در ادامه آورده است: ذات بشر با ارتباطات کاملا خو گرفته و ما مثل روبات نيستيم که فقط و فقط کار کنيم و با يه سويچ خاموش و روشن بشويم. نياز به گفت‌وگو و نياز به تفريح دورهم و گپ زدن و احوال‌پرسي از هم داريم. حتي عده‌اي که به عنوان استخدام‌کننده شرکت‌ها مشغول به‌كار هستند، به جاي اينکه پشت ميزهاشون بشينند و رزومه‌ها را بررسي کنند ترجيح مي‌دهند، بعضا راهي اينگونه گردهمايي‌ها ‌شوند تا بتوانند افراد باهوش يا با پيشينه خوب تحصيلي و کاري را پيدا کنند.

درست کردن دايره دوستان و همکاران و همچنين نگاهداري آن کار بسيار مشکلي است و واحدهاي دانشگاهي هم وجود دارند که پيرامون چگونگي صحبت کردن، چگونه در کنفرانس‌ها رفتار کردن و گپ زدن، به دانشجويان ارائه مي‌شود و اينکه چطور در کمترين زمان به بيشترين اهداف در زمان همايشها و کنفرانس‌ها رسيد، کارگاه‌هاي آموزشي نيز برگزار مي‌شود.

با ورود اينترنت و وب ‌٢.0، اين قضيه هم دست خوش تغييراتي شده و بحث‌هاي بسياري را به دنبال داشته که مثلا نقش سايتهاي ارتباطات جمعي براي شرکت‌ها چيست؟ چگونه مي‌توان از رسانه جديد براي پيدا کردن دوستان تجاري و يا ارتباطات تجاري استفاده کرد و اينکه آيا استفاده از اينترنت و وب در مقابل ارتباطات سنتي که همان حضور فيزيکي داشتن در يک محل براي خوش و بش و صحبت کردن هست، آيا کارآيي خواهد داشت يا خير.

ارتباطات براي يک کارآفرين مهم است و اينکه حتي اين مساله هم داراي قواعد و قوانيني است که به شما کمک مي‌کند اين کار را حرفه‌اي‌تر انجام بدهيد.
 
بالا