برای دیدن اسم عشق تان, کمی با انگشتان دست تان گوشه های چشم تان را بکشید! (مثل ژاپنی ها)
baran256016 عضو جدید کاربر ممتاز Nov 27, 2013 #1 برای دیدن اسم عشق تان, کمی با انگشتان دست تان گوشه های چشم تان را بکشید! (مثل ژاپنی ها)
MEHRNOOSH.D کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 29, 2013 #3 melodi88 گفت: آره نوشته مادر دقت کنین کلیک کنید تا باز شود... من ک ندیدم...البته تقصیر خودمه انتظار ی اسم دیگه رو داشتم الان هرچی دقت میکنم مامانم گم شده تو این نقطه ها...بهش برخورده خودشو مخفی کرده...
melodi88 گفت: آره نوشته مادر دقت کنین کلیک کنید تا باز شود... من ک ندیدم...البته تقصیر خودمه انتظار ی اسم دیگه رو داشتم الان هرچی دقت میکنم مامانم گم شده تو این نقطه ها...بهش برخورده خودشو مخفی کرده...
ز زهره ه عضو جدید کاربر ممتاز Dec 2, 2013 #6 بی ازار گفت: نوشته بود مامان و بابا کلیک کنید تا باز شود... تو بابا رو کجا دیدی!!!!!!! میسی عزیزم، جالب بود...
بی ازار گفت: نوشته بود مامان و بابا کلیک کنید تا باز شود... تو بابا رو کجا دیدی!!!!!!! میسی عزیزم، جالب بود...
|PlaNeT| کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Dec 23, 2013 #8 z_davari گفت: مشاهده پیوست 186286 کلیک کنید تا باز شود... دیدم ... دیدم... بالاخره دیدم
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Feb 23, 2025 #10 تاپیک های همنام ادغام شدند من کلمه "مادر" رو دیدم