دکترای مکانیک - تبدیل انرژی

alim199318

عضو جدید
سلام دوستان:
برای دکترای مکانیک-تبدیل انرژی چه جزوه ها و یا کتابایی باید بخونم؟ چه مؤسساتی ارزش پول دادن دارن که برم ثبت نام کنم؟
کلاً گیج گیجم کمکم کنید...ممنون.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان:
برای دکترای مکانیک-تبدیل انرژی چه جزوه ها و یا کتابایی باید بخونم؟ چه مؤسساتی ارزش پول دادن دارن که برم ثبت نام کنم؟
هیچ کدوم، فقط خودتی و خودت.

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان:

دوستان که دکترا امتحان دادن میگن فقط رو زبان باید دقت زیاد داشته باشی و خیلی واسه امتحان دکترا لازمت میشه.....
بقیه درسها میگن کتاب تستم وجود نداره اگرم وجود داشته باشه بدرد نمیخوره.....
به نظرم باید فقط در طول ترم دانشگاه باید خوب بخونی......
ولی این طور که من فهمیدم از درسهای کارشناسی هم سوال میدن....شاید خوندن و تست زدن دروس کارشناسی هم خالی از لطف نباشه.....حداقل ضعفهای کارشناسی رو جبران کن.....
البته بیشتر برو تحقیق کن این حرفام صرفا برای این بود که بیشتر حواستو جمع کنی-یاعلی

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والا این نظر منه:
کسی که بخواد دکترای فنی بگیره اصلا نیازی به تست و کتابای کارشناسی و ... نداره

دکترا مرحله آخره
مثه لیسانس نیست که بشه درسارو شب امتحانی خوند و وقتیم ترم تموم شد همه چیز یادت بره

باید ذهنی داشته باشی که درسایی رو که خوندی با جون و دلت فهمیده باشی و درک کرده باشی
دیگه نیازی به حفظ کردن نداشته باشی
خودت با ذهنت بتونی تجزیه تحلیل کنی

و نظر دیگم:
دکترا واسه کسی خوبه که الان توی دانشگاه تدریس میکنه و بعد چن سال تجربه و مرور و درک دروس میره واسه دکترا و به کارای تدریس و تحقیقش ادامه میده

قرار نیست که با سیاست آموزشی الان همه که الان مهندسیم خداروشکر
طبق مد , ارشدم که میخوایم بگیریم

یدفه بریم دکترا

بازار کار الان ارشدم قبول نداره و با لیسانس بهتر میری سر کار
با کاردانی که خیلی راحت تر

درس خوندنی ارزش داره که به خاطر علاقه باشه
نه صرف اینکه همه رفتن ارشد منم برم
دانشگاه شهرمون دکترا اوورد منم برم

آخرش چی؟

هدف از زندگی یه چیز دیگس!

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا این نظر منه:

دکترا مرحله آخره
مثه لیسانس نیست که بشه درسارو شب امتحانی خوند و وقتیم ترم تموم شد همه چیز یادت بره

باید ذهنی داشته باشی که درسایی رو که خوندی با جون و دلت فهمیده باشی و درک کرده باشی

و نظر دیگم:
دکترا واسه کسی خوبه که الان توی دانشگاه تدریس میکنه و بعد چن سال تجربه و مرور و درک دروس میره واسه دکترا و به کارای تدریس و تحقیقش ادامه میده

یدفه بریم دکترا

آخرش چی؟

شما نظرت محترم ولی اشتباهه.

alim199318

عضو جدید
اگه یه نفر هم که دکترای تبدیل انرژی قبول شده بیاد اینجا نظر بده خیلی خوب میشه....
ولی به هر حال غیر از زبان درسای دیگه هم هست که باید خونده بشه.....حالا همون تخصصیها رو از کجا باید بخونیم؟ از جزوه های در طول ترم خودمون یا جزوه های اساتید طراح سؤال یا کتب و جزوات مکاتبه ای مؤسسات؟
یعنی یه نفر تبدیل اینجا نیس؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه یه نفر هم که دکترای تبدیل انرژی قبول شده بیاد اینجا نظر بده خیلی خوب میشه....
ولی به هر حال غیر از زبان درسای دیگه هم هست که باید خونده بشه.....حالا همون تخصصیها رو از کجا باید بخونیم؟ از جزوه های در طول ترم خودمون یا جزوه های اساتید طراح سؤال یا کتب و جزوات مکاتبه ای مؤسسات؟
یعنی یه نفر تبدیل اینجا نیس؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

راستشو بخوای اینجا لیسانس سیالات و جامدات زیاد هستن و دکترا طراحی کاربردی و ارشد ساخت،البته من تاحالا اینطور دیدم...
فقط یکی دو تا ارشد تبدیل دیدم که آنام هنوز تو ارشد هستن و به دکترا فک نمیکنن.....دکترای تبدیل ندیدم....ولی فرقی نمیکنه،الان خود آقای محمود پور فک کنم واسه دکترای طراحی کاربردی امتحان دادن....و ایشون وارد هستن....چند روز اینجا بگردی میتونی این طور افراد رو پیدا کنی.....
راستشو بخوای سوال خودم هم هست ولی همه میگن منابع آنچنانی نداره.....البته من اگه کارم جور شد دیگه دنبال دکترا نمیرم......الان فقط به خاطر علاقه و افزایش بار علمیم دارم پیش میرم

آخرین ویرایش:

امین فتحی

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا این نظر منه:

دکترا مرحله آخره

و نظر دیگم:

یدفه بریم دکترا

آخرش چی؟

عزیزم این که جو تو جامعه ایجاد شده که ارشد بگیرن درسته اما برای دکترا خیر چون حساب چند سال عمره مثلا برای صنعتی اصفهان6تا 7سال
اینم که شهرتون دکترا اورده کسی که دکترا رو یه جایی میخونه تو بهترین حات تو همون جا یا همسطحش وارد کار میشه و اکثرا پایین تر

امین فتحی

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستشو بخوای اینجا لیسانس سیالات و جامدات زیاد هستن و دکترا طراحی کاربردی و ارشد ساخت،البته من تاحالا اینطور دیدم...
فقط یکی دو تا ارشد تبدیل دیدم که آنام هنوز تو ارشد هستن و به دکترا فک نمیکنن.....دکترای تبدیل ندیدم....ولی فرقی نمیکنه،الان خود آقای محمود پور فک کنم واسه دکترای طراحی کاربردی امتحان دادن....و ایشون وارد هستن....چند روز اینجا بگردی میتونی این طور افراد رو پیدا کنی.....
راستشو بخوای سوال خودم هم هست ولی همه میگن منابع آنچنانی نداره.....البته من اگه کارم جور شد دیگه دنبال دکترا نمیرم......الان فقط به خاطر علاقه و افزایش بار علمیم دارم پیش میرم

امیر روزی چند ساعت نت هستی؟خسته نمیشی داداش؟

امین فتحی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان:
کافیه به دوره های موسسات نگاه کنی تا دستت بیاد--مثلا زبان و ریاضی مهندسی در حد لیسانس میاد
راجع دروس تخصصی هم برای تبدیل اکثرا اساتید امیرکبیر طراح سوالن اینو من از تایپیک سال پیش کاملا یادمه
اسم یه استادو میگفتن که عین جزوه ش رو دکترا طرح میکنه
مهمتر از قبولی تو کنکور قبولی تو مصاحبه است
ارشد رو کجا خوندید؟

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما نظرت محترم ولی اشتباهه.

شما استاد مایی
هرکسی یه نظری داره و با توجه به خصوصیات و نوع زندگی هدفایی واسه خودش تعیین میکنه
حرف من اصلا بی ارزش کردن دوره ارشد و دکترا نبوده و نیست
کاری رو که هرکسی نتونه انجام بده با ارزشه و قابل احترام

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم این که جو تو جامعه ایجاد شده که ارشد بگیرن درسته اما برای دکترا خیر چون حساب چند سال عمره مثلا برای صنعتی اصفهان6تا 7سال
اینم که شهرتون دکترا اورده کسی که دکترا رو یه جایی میخونه تو بهترین حات تو همون جا یا همسطحش وارد کار میشه و اکثرا پایین تر

بله کاملا حق با شماست و موافقم

چیزی که آدمو(خودمو میگم) خیلی ناراحت میکنه بی ارزش کردن مدارک بالای دانشگاهیه

اینکه همه پیشرفت کنن و به جای خوبی برسن نه تنها بد نیست بلکه خیلیم خوبه

اما وقتی میبینی از کلاس 30 نفره ی هم دوره ایات کسایی که فرق دروس جبرانی و اصلیو نمیدونن واسه ارشد قبول میشنو الانم در حال تحصیلن خیلی احساس بدی میکنی

اوایل همین ترم یکی از هم رشته ای ها واسه فارغ التحصیلی اومده بوده متوجه میشه که دروس جبرانی ور پاس نکرده

ازم پرسید مگه جبرانیم داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خداییش این یعنی مهندس مکانیک؟

هرکسی به دکترا فکر نمیکنه

مگه کسانی که زندگیشون هدف دار باشه و عاشق درس خوندن باشن

معلومه که دکترای مکانیک بیکار نمیمونه

شکی توش نیست

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خودم هم طراحی جامدات خوندم و الانم ترم آخر ساخت بودم

بهمن هم تکمیل ظرفیت آزاد واسه تبدیل قبول شدم اما چون قانون معافیتای سربازی عوض شده بود(بهتر بگم برداشته شد) با اوضاع کاری الان گفتم اول برم سربازی

دوستای عزیز من قصد بی ارزش کردن ادامه تحصیل رو نداشتم

چون خودم عاشق درس خوندنم

واسه همینم طراحی جامداتو که تموم کردم اومدم ساخت خوندم

چون عاشقشم

ایشالا همه موفق باشید:gol:

sadeghforghani

کاربر فعال

سلام
منابع دکترا که توسط سازمان سنجش اعلام میشه
فرضا برای تبدیل؛ ترمو، سیالات، ریاضی مهندسی، زبان
در خصوص زبان هم باید تا قبل از امتحان جامع، مدرک زبان ارائه بدین که البته اصلا سخت نیست و زبان در سطح متوسط قابل قبوله
در مصاحبه هم باید خودت رو خوب پرزنت کنی
اصولا در تمامی مصاحبه ها باید سعی کنی بحث رو به سمتی ببری که تسلط داری و بعدش روی موضوع مانور بدی
سئوال دیگه ای نبود؟

hasan_w

اخراجی موقت
سلام
منابع دکترا که توسط سازمان سنجش اعلام میشه
فرضا برای تبدیل؛ ترمو، سیالات، ریاضی مهندسی، زبان
در خصوص زبان هم باید تا قبل از امتحان جامع، مدرک زبان ارائه بدین که البته اصلا سخت نیست و زبان در سطح متوسط قابل قبوله
در مصاحبه هم باید خودت رو خوب پرزنت کنی
اصولا در تمامی مصاحبه ها باید سعی کنی بحث رو به سمتی ببری که تسلط داری و بعدش روی موضوع مانور بدی
سئوال دیگه ای نبود؟

سلام،تو چه تاریخی منابع رو معلوم میکنن؟
برای دروس تخصصی از دروس کارشناسی هم میاد؟
منظورتون اینه که برای مصاحبه باید مدرک زبان حتما ارایه بدیم؟
برای کسی که کلاس زبان نرفته و تافل و آیلتس نداره چی پیشنهاد میدین؟من زبانم بد نیست تو چهار سال دانشگاه برای کارشناسی ول کردم ولی دارم این تابستون دارم رو زبان کار میکنم.....فعلا حفظ لغات 504 و....،برای فردی مثل من چی پیشنهاد میدین؟آخه میگن برای دکترا باید رو زبان دقت کرد و خیلیم کاربرد داره...
من میخوام زبان تخصصیم خوب بشه و تا حدودی زبان عمومیم،میخوام برای ارشد رو مقاله کار کنم،تا حالا مقاله ای ندادم،ممنون میشم توضیح بدین

sadeghforghani

کاربر فعال
سلام،تو چه تاریخی منابع رو معلوم میکنن؟
برای دروس تخصصی از دروس کارشناسی هم میاد؟
منظورتون اینه که برای مصاحبه باید مدرک زبان حتما ارایه بدیم؟
برای کسی که کلاس زبان نرفته و تافل و آیلتس نداره چی پیشنهاد میدین؟من زبانم بد نیست تو چهار سال دانشگاه برای کارشناسی ول کردم ولی دارم این تابستون دارم رو زبان کار میکنم.....فعلا حفظ لغات 504 و....،برای فردی مثل من چی پیشنهاد میدین؟آخه میگن برای دکترا باید رو زبان دقت کرد و خیلیم کاربرد داره...
من میخوام زبان تخصصیم خوب بشه و تا حدودی زبان عمومیم،میخوام برای ارشد رو مقاله کار کنم،تا حالا مقاله ای ندادم،ممنون میشم توضیح بدین

سلام
منابع در دو سال گذشته ثابت بوده و همونیه که در پست قبلی نوشتم
منابع رو هر سال موقع ثبت نام که معمولاً آذرماه هستش معلوم میکنن
برای دروس تخصصی از دروس کارشناسی هم سئوال میاد
فرضا مکانیک سیالات 1 و 2 لیسانس رو هم باید بخونی
اگر مدرک زبان در مصاحبه ارائه بدین، یک پوین مثبته. البته لازم نیست.
باید تا قبل از امتحان جامع مدک زبان MCHE یا معادلش TOLIMO یا TOEFL ارائه بدین
زبانش سخت نیست
اگر اشتباه نکنم نمره 50 برای MCHE میخواد
مقاله داشته باشی امتیازه مثبته
موفق باشید
یا علی