دو آتشنشان...

حمیدرضا8

عضو جدید
دو آتش نشان وارد جنگلي مي شوند تا آتش كوچكي را خاموش كنند . آخر كار وقتي از جنگل بيرون مي آيند و ميروند كنار رودخانه ، صورت يكي شان كثيف و خاكستر است و صورت آن يكي به شكل معصومانه اي تميز .
سوال : كدامشان صورتش را مي شويد ؟
.
.
.
.
اشتباه كرديد ، آن كه صورتش كثيف است به آن يكي نگاه مي كند و فكر ميكند صورت خودش هم همان طور است .
اما آن كه صورتش تميز است مي بيند كه سرتاپاي رفيقش غبار گرفته است و به خودش مي گويد : حتما من هم كثيفم ، بايد خودم را تميز كنم .
از كتاب زهير پائولو كوئيلو
حالا فكر كنيم چندين بار اتفاق افتاده كه ديگران از رفتار بد ما و يا ما از رفتار بد ديگران به شستشو و پالايش روح خودمان پرداخته باشند و يا باشيم
وقتي فرد مقابل ما مهربان و خوب و دوست داشتني نيست
يه كمي بايد به خودمون شك كنيم

hasan_g2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو آتش نشان وارد جنگلي مي شوند تا آتش كوچكي را خاموش كنند . آخر كار وقتي از جنگل بيرون مي آيند و ميروند كنار رودخانه ، صورت يكي شان كثيف و خاكستر است و صورت آن يكي به شكل معصومانه اي تميز.
سوال : كدامشان صورتش را مي شويد ؟
.
.
.
.
اشتباه كرديد ، آن كه صورتش كثيف است به آن يكي نگاه مي كند و فكر ميكند صورت خودش هم همان طور است.
اما آن كه صورتش تميز است مي بيند كه سرتاپاي رفيقش غبار گرفته است و به خودشمي گويد : حتما من هم كثيفم ، بايد خودم را تميز كنم.
از كتاب زهير پائولو كوئيلو
حالا فكر كنيم چندين بار اتفاق افتاده كه ديگران از رفتار بد ما و يا ما از رفتار بد ديگران به شستشو و پالايش روح خودمان پرداخته باشند و يا باشيم
وقتي فرد مقابل ما مهربان و خوب و دوست داشتني نيست
يه كمي بايد به خودمون شك كنيم

جالب بود ...
ولی میشه به این داستان بصورت دیگری هم نگاه کرد ...
از نگاه منطق ، هر جوابی برای این سوال به همان اندازه که غلط است ، درست هم هست ...
به طور مثال : آن کس که صورتش تمیز است ، عادت به تمیزی دارد پس صورتش را میشوید و دیگری نه ...
در حالت دیگر آن کس که صورتش کثیف است ، صورتش را میشوید و صورت تمیز نیازی به شستن ندارد ...
در حالت سوم ، هردو میشویند ، چون صورت تمیز عادت به شستن دارد و دیگری نیاز به آن ...
و ...
همیشه زندگی ما تحت تاثیر نگاه ما ، شرایط فرهنگی و اخلاقی ، مدها و ... بودخ که راه گریزی نیز از آن وجود ندارد ...
همه چیز وابسته به تصمیم ماست ...

بالا