AVINA
عضو جدید
در نوع خودت جالبی]چرا...شماراس میگی...ولی نمیدونم چرااین حسوکردم!!!شمابااینکارخودتوبه مرگ نزدیکترنمیبینی؟؟مخصوصاباداشتن کارتش!!؟؟هی بهش نگاه میکنی و ذره ذره آب میشیوچیزیت واسه هدیه نمیمونه!!آدم امیدشوازدست میده!!
![]()
در نوع خودت جالبی]چرا...شماراس میگی...ولی نمیدونم چرااین حسوکردم!!!شمابااینکارخودتوبه مرگ نزدیکترنمیبینی؟؟مخصوصاباداشتن کارتش!!؟؟هی بهش نگاه میکنی و ذره ذره آب میشیوچیزیت واسه هدیه نمیمونه!!آدم امیدشوازدست میده!!
![]()
شمادیگه خیلی زرنگی!!همه چیزوباهم داری...هر چیزی را که به درد کسی می خوره بهش بدن
ما بقی هم بره واسه تخقیقات و گسترش علم
چیزی اون وسط هم زیاد اومد که دیگه خواستن بریزن دور بدن کرکسی ، شیری چیزی بخوره بلکه سیرش بشه![]()
]چرا...شماراس میگی...ولی نمیدونم چرااین حسوکردم!!!شمابااینکارخودتوبه مرگ نزدیکترنمیبینی؟؟مخصوصاباداشتن کارتش!!؟؟هی بهش نگاه میکنی و ذره ذره آب میشیوچیزیت واسه هدیه نمیمونه!!آدم امیدشوازدست میده!!
![]()
بدجورتحت تاثیرقرارگرفتم...بهش فک میکنممن ازینکه این کارت رو همیشه همراهم دارم احساس غرور میکنم
دلیلی نداره به مرگ فکر کنم
چیزیه که بالاخره سراغ همه ماها میاد ولی این دلیل نمیشه که شادی نکنیم
زندگی زیباست و این حس خوب بخشیدن یکی از بهترین لذتهاشه
من که اهدا کردمش
باقیموندشم بسوزنن بریزن تو خاک باغچه خونمون
پای آن تاک بلند!
منم اهدا کردم :دی
باقیشم هرچی شد شد دیگه فرقی نمی کنه هر کاریش کنم آخر آخرش میخواد تجزیه بشه دیگه .
شاید با ایبنکار ابدیت پیدا کنیم:دی
آآآآرههههههه...........شایدددددددد.............اما من دلم می خواد هر کاری از دستم بر میاد برای کمک به همه آدما بکنم............. اینم یه راهشه ...............
من دوست دارم تو اهرام مصر دفنم کنن
من اولاش دوست داشتم یه جایی تنها و غریب بمیرم که کسی از رفتنم ناراحت نشه
ولی الان دوست دارم تا آخرین لحظه و آخرین ذره مفید باشم
ای طاغوت پرست:دی
اگه طاغوت مرگ با ابهت واحترامه باشه من طاغوتی هستم بهتر از اینکه که مثل تو تو غربت وتنهایی بمیرم جک وجونور بخوردم
میترسم زیادی بهتون خوشبگذره...!همون تو تابوت بزارن غذا هم باشه اگه زنده شدیم از گشنگی نمیریم موبایلم باشه بد نیست
آفرین.....بگم زلیخابیادسرخاک!!؟شاید یوسفش شمابودی؟؟!!!من دوست دارم تو اهرام مصر دفنم کنن
اینجا چقدهمه طرفداراهرام مصرن!!!فقط بگم اونجا مثل قبرای ایران نیسکه توقبرآپاتمان سازی کنن وهمه روبالای هم سوارکنن!من میخوام بسوزونن منو.
واقعا نمیخوام مامانم بیاد سر خاکم گریه کنه.
تازه با این وضع گرونی قبر.
البته مومیایی هم کنن پیش فراعنه مصر بزارن حال میده
تواین دنیا؟!یااون دنیا!!؟منو هر قبر ستونی که حوس کردند چال کنند اشکالی نداره فقط قبلش بازی رو سیو کرده باشن تا بتونم از همانجا بقیه بازی زندگیمو بازی کنم
تو هر دو ینایی که شما دستور بفرمایید !!( به واژه دوینا توجه داشته باشید)تواین دنیا؟!یااون دنیا!!؟
آفرین.....بگم زلیخابیادسرخاک!!؟شاید یوسفش شمابودی؟؟!!!![]()
چقققققققققققدجالب...تاحالادقت نکرده بودم!!مرسی...تو هر دو ینایی که شما دستور بفرمایید !!( به واژه دوینا توجه داشته باشید)
ببینم زلیخا مگه زندس ؟نه نمیخوام بیاد من گفتم اونجا دفنم کنید تا شاید از دست زلیخا یه مدت راحت باشم
نه نمیخوام بیاد من گفتم اونجا دفنم کنید تا شاید از دست زلیخا یه مدت راحت باشم
ببینم زلیخا مگه زندس ؟
بپا دارن گولت میزنن
انگارداره اغفال میشه...ببینم زلیخا مگه زندس ؟
بپا دارن گولت میزنن
نه ولی ماترجیح میدیم خدمتگذارنباشیم...خدمت به خلق خدا مگه ترس داره؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مردی که نه دست دارد نه پا | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
مردی که دنیا برایش بی ارزش است. | گفتگوی آزاد | 19 | |
![]() |
راهکارهایی برای تبدیل شدن به مردی خاص | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
مردی که همسرش را خورد! | گفتگوی آزاد | 31 | |
![]() |
مردی برای ازدواج با یک زن مطلقه، همسرباردارش را کشت | گفتگوی آزاد | 1 |