دوست داشتی یه ساعت داشتی که زمان رو برمیگردوند یا یکی که زمانو متوقف میکرد؟؟؟؟؟؟
smooth criminal کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 22, 2012 #1 دوست داشتی یه ساعت داشتی که زمان رو برمیگردوند یا یکی که زمانو متوقف میکرد؟؟؟؟؟؟
68686868 عضو جدید Feb 22, 2012 #3 اره یکی از ارزوهای محالم همینه. اما خدا بهم فرصت داد که دیگه حسرت این ساعت رو دلم نمونه.
Z zahra.71 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 22, 2012 #5 یکی از بزرگترین ارزوهام تو دوران مدرسه بود........موقع امتحانا........
mmm111kkk عضو جدید Feb 22, 2012 #6 یک ساعت که زمان رو متوقف کنه چون مطمئنم که اگر هزار بار هم به گذشته برگردم باز هم ازش راضی نخواهم بود.
یک ساعت که زمان رو متوقف کنه چون مطمئنم که اگر هزار بار هم به گذشته برگردم باز هم ازش راضی نخواهم بود.
**samira عضو جدید Feb 22, 2012 #7 mmm111kkk گفت: یک ساعت که زمان رو متوقف کنه چون مطمئنم که اگر هزار بار هم به گذشته برگردم باز هم ازش راضی نخواهم بود. کلیک کنید تا باز شود... اگه بود ضرری نداشت
mmm111kkk گفت: یک ساعت که زمان رو متوقف کنه چون مطمئنم که اگر هزار بار هم به گذشته برگردم باز هم ازش راضی نخواهم بود. کلیک کنید تا باز شود... اگه بود ضرری نداشت
S shila_kt عضو جدید کاربر ممتاز Feb 22, 2012 #8 68686868 گفت: اره یکی از ارزوهای محالم همینه. اما خدا بهم فرصت داد که دیگه حسرت این ساعت رو دلم نمونه. کلیک کنید تا باز شود... میشه بگی چجوری؟!آخه آرزوی منم هست!
68686868 گفت: اره یکی از ارزوهای محالم همینه. اما خدا بهم فرصت داد که دیگه حسرت این ساعت رو دلم نمونه. کلیک کنید تا باز شود... میشه بگی چجوری؟!آخه آرزوی منم هست!