دوست داری اسم همسرت چی باشه؟

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسمش باشه سارا ساده ساده و بي شيله پيله مثل اسمش ....ممكنه از اسمش زياد باشه... ...ولي مهم اونه كه اون يكدونه است تو قلبم:redface:

Savalancivil

کاربر بیش فعال
اسمش باشه سارا ساده ساده و بي شيله پيله مثل اسمش ....ممكنه از اسمش زياد باشه... ...ولي مهم اونه كه اون يكدونه است تو قلبم:redface:
او مای قاد...
عزیز دلم ، خوشگل من
گشتم نبود نگرد نیست
انشالله بعد 100 سال که مردیم خدا یه حوری به همون اسمی که دوس داریم بهمون میده
زن زمینی شاگرد شیطونه اونیکه تو و من میخواهیم تو زمین پیدا نمیشه
قبلنا میگفتم دختر اردبیلی زن زندگیه ولی دیگه این ویروس به اینجا هم سرایت کرده......

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
او مای قاد...
عزیز دلم ، خوشگل من
گشتم نبود نگرد نیست
قبلنا میگفتم دختر اردبیلی زن زندگیه ولی دیگه این ویروس به اینجا هم سرایت کرده......

اوه مای کامپیوتر!

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
اوسا من که گرفتم :D مدل بالا باشه 2013 هم خوبه :D
دمت گرم
یعنی خوشم میاد فرزی تیزی

او مای قاد...
عزیز دلم ، خوشگل من
گشتم نبود نگرد نیست

خوب منم برا همین میگم اجرام آسمانی نمیخای به این برادرمون

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
او مای قاد...
عزیز دلم ، خوشگل من
گشتم نبود نگرد نیست

o_OPz
چه بچه محلاشم تبلیغ میکنه :biggrin:

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساراي من يك جايي منتظر منه..:)...بريد اونطرف ادمهاي منفي باف انرژي منفي ده.....من با فكرم دنيا را ميسازم...ولي شما عزيزان دنياتون را بر اساس خواسته ها و بود و نبود ديگران ميسازيد...من كه ميدونم سارايي هست ولي فرض محال محال نيست...اگرم پيدا نشد...من چيزي از دست ندادم..جز يك عمر كوتاه كه همين الان هم بهش دلبستگي خاصي ندارم.. ...ولي اگر باشه كه هست دنيايي بدست اوردم..پس سارا بيا حتي اگر منو بدل به شن كني..من امادم
sara says to me like this lyric: you wanna play with magic؟. Boy, you should know what you're falling for. Baby do you dare to do this? Cause I'm coming at you like a dark horseاي ام ردي تو پلي ويت مجيك سارا

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاغا من پریسا دوز دارم پریساهاش به صف شن :biggrin::w15::w15:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ساراي من يك جايي منتظر منه..:)...بريد اونطرف ادمهاي منفي باف انرژي منفي ده.....من با فكرم دنيا را ميسازم...ولي شما عزيزان دنياتون را بر اساس خواسته ها و بود و نبود ديگران ميسازيد...من كه ميدونم سارايي هست ولي فرض محال محال نيست...اگرم پيدا نشد...من چيزي از دست ندادم..جز يك عمر كوتاه كه همين الان هم بهش دلبستگي خاصي ندارم.. ...ولي اگر باشه كه هست دنيايي بدست اوردم..پس سارا بيا حتي اگر منو بدل به شن كني..من امادم
sara says to me like this lyric: you wanna play with magic؟. Boy, you should know what you're falling for. Baby do you dare to do this? Cause I'm coming at you like a dark horseاي ام ردي تو پلي ويت مجيك سارا

این بود قسمتی از سخنان گهربار شیخ بابک میل مدظله

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
وای ازین تا پیکا ازدواجو شادمانییی;)

می گم این جمله های عشقولانه و عارفانه و... تو کدوم تاپیک؟؟؟

تو زنگ تفریحه؟؟

راستی سلام:redface:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز