آره فکر خوبیه.
من بعد عمری اومدم 1 رای دادم که نشد.
بیخیال.
از دفعه های دیگه فقط به خودم رای میدم.![]()
منم بهت رای میدم!!!
آره فکر خوبیه.
من بعد عمری اومدم 1 رای دادم که نشد.
بیخیال.
از دفعه های دیگه فقط به خودم رای میدم.![]()
آخه خوش میگذره بهنامقربون دهنت![]()
منم همينو ميگم ديگه....ملت راي ميدن اما شركت نميكنن..2 ساعت بعدش همونا به يه نفر ديگه راي ميدن
يه قانون بزار..هر كي راي داد بايد شركت كنه.وگرنه دستش رو ميزاريم تو دست پيرجو:دي
آقا پلمپ كن..پلمپ كن
ملسی پری جون...................just mahsa
مرسی................مهسا .مهسا
تو هم باید بیای تو تاپیک دانشگاه شهرقدس تا مثل من و حمید ازت غلط املایی بگیرنمنم به همه رای میدم...:دی
همید بیا این همه رو بذار رو صندلی داخ بشینه...
اتفاقا خودت خوب کیسی هستی واسه صندلی علیدکتر مهدیه هم بیاد بد نیس
پری خانومم خوبه
حالا بشین ببین چجوری میشونیمت رو صندلیتو هم باید بیای تو تاپیک دانشگاه شهرقدس تا مثل من و حمید ازت غلط املایی بگیرن
همید![]()
همه که جای خود اما منو کسی نمی تونه بشونه رو صندلی![]()
با اومدن دكتر مهديه مؤافقم منتها بايد يه كم منتظر بمونيم ايشون از خواب رمضاني بيدار بشندکتر مهدیه هم بیاد بد نیس
پری خانومم خوبه
اتفاقا خودت خوب کیسی هستی واسه صندلی علی
اسم منو بیاری نفر بعدی خودتی![]()
نه عزیزم دیگه.... شما که دختری باید هوای خانومارو داشته باشیسلام ... منم موافقم بوگاتی رنسانس خوبه ... البته پری خانمم خوبنا ... دی
چشم حتما مهسا جوندوستان گلی که بهم رای دادن بعد از اعلام تاریخ شروع صندلی داغ بنده حتما حضور داشته باشن مرسی
پری خانوم، pari khanoOm ، پری خانوم ، pari khanoOm ، pari khanoOmاتفاقا خودت خوب کیسی هستی واسه صندلی علی
اسم منو بیاری نفر بعدی خودتی![]()
منتظرم ببینمحالا بشین ببین چجوری میشونیمت رو صندلی![]()
پری خانومو موافقمسلام ... منم موافقم بوگاتی رنسانس خوبه ... البته پری خانمم خوبنا ... دی
هه ههنه عزیزم دیگه.... شما که دختری باید هوای خانومارو داشته باشی
جاست بوگاتی
هستم خدمتتوندوستان گلی که بهم رای دادن بعد از اعلام تاریخ شروع صندلی داغ بنده حتما حضور داشته باشن مرسی
میدم لولو بخورتاااااااپری خانوم، pari khanoOm ، پری خانوم ، pari khanoOm ، pari khanoOm
لولو ؟؟؟ همون که تو بچه گی دنبالش کردم از دستم فرار کردمیدم لولو بخورتااااااا
جاست بوگاتی...... دارم برات
آره بابا میدونم تو لولورم درس میدیلولو ؟؟؟ همون که تو بچه گی دنبالش کردم از دستم فرار کرد
آره بابا میدونم تو لولورم درس میدی![]()
به نظر من افشین بشینه خیلی خوبه
http://www.www.www.iran-eng.ir/member.php/53452-%D8%A7%D9%81%D8%B4%D9%80%DB%8C%D9%86
جووون ..جیگر قیافت مامانی:دیاگه یه دفه تو زندگیت حرف راس دُرُس زده باشیا ، الانه !![]()