چقدر سخته یکی رو بخوای ولی ندونی قسمتت هست یانه.....![]()
یه سئوال
اگر دوست داشتن دو طرفه باشه قسمت همن ؟؟؟؟؟؟؟
salam, esme man afshine, be nazaram bayad avalan be khodatavakol koni badeshamچقدر سخته یکی رو بخوای ولی ندونی قسمتت هست یانه.....![]()
salam, esme man afshine, be nazaram bayad avalan be khodatavakol koni badesham
be oon kasike to delet looneh karde begi?
javabamo nadadi?
javabamo nadadi?
سخته؟!اين طور كه بوش مياد از دوستم خواستگاري كرده. حالابايد چيكار كنم؟!دلم آرومه بهم ميگه ماله خودته ولي نيست..... .نميدونم! هميشه براش آرزوي خوشبختي كردم.اميدوارم خدا بهترين كسي كه لياقتش رو داره بهش بده.اون خيلي خوبه.خيلي..... .[/q
الهیییییییییی
نمی دونم.یه وقتهایی کم میارم.واقعا نمی دونم ....
آخه پسر خوب اگه رفت گفت دوست دارم ول یدید طرف دوستش نداره که ......برو بگو دوست دارم خلاص.....من معتقدم اصلا نباید در دل آدم حرفی بمون شده بنویسه ولی اونجا بایگانی نکنه که بشدت افسردگی میاره
دلم برا خودم میسوزه به خودم که نگاه میکنم میبینم که ای دل غافل ( بر لب جوی نشین و .......) احساس خوبی راستش من عاشق شدنو برا غمش هم دوست داشتم لذت بخش بود برام اما اونقدر روزگار برام سخت گرفت که دیگه عشق برام از مفهوم افتاده دیگه نمیخوام درد دلاموبه کسی بگم اما خیلی سخته![]()
سخت واقعی می دونی چیه؟این که به شدت عاشق کسی بشی و از ته د بخوای بهت محل بده.وقتی خود به خود پا پیش گذاشت و خواست باهات باشه تو نتونی بهش جواب مثبت بدی.درد اینه
دقيقا ميدونم چي ميگي.........چقدر سخته یکی رو بخوای ولی ندونی قسمتت هست یانه.....![]()
كمي با نظرت موافقم...من هم میدونم چی میگی ، خیلی سخته و لحظات غمگینی رو باید سپری کنی ، اما اگر مطمئن باشی که مال توئه حتما هست
گفتن اين حرف خيلي آسونه و عمل بهش خييييييييييييييييلي سخت...برو بگو دوست دارم خلاص.....من معتقدم اصلا نباید در دل آدم حرفی بمون شده بنویسه ولی اونجا بایگانی نکنه که بشدت افسردگی میاره
موافقم...يه چيز بدتري هم هست و اينه كه طرف نفهمه تو مغت و قلبت چي ميگذره و فقط باهات هست محض بودن و بدون توجه به احساست...سخت واقعی می دونی چیه؟این که به شدت عاشق کسی بشی و از ته د بخوای بهت محل بده.وقتی خود به خود پا پیش گذاشت و خواست باهات باشه تو نتونی بهش جواب مثبت بدی.درد اینه
سخته؟!اين طور كه بوش مياد از دوستم خواستگاري كرده. حالابايد چيكار كنم؟!دلم آرومه بهم ميگه ماله خودته ولي نيست..... .نميدونم! هميشه براش آرزوي خوشبختي كردم.اميدوارم خدا بهترين كسي كه لياقتش رو داره بهش بده.اون خيلي خوبه.خيلي..... .![]()