yekta69
عضو جدید
شما بگو یه میلیون نفر!!! سوال اینه که چرا که نه؟!!
........

شما بگو یه میلیون نفر!!! سوال اینه که چرا که نه؟!!
خدا ازشون نگذره.کافرای بی دین.!!!!!!!!
![]()
متاسفانه همیشه اقلیت مورد ظلم واقع میشه و این همه جای دنیا وجود داره حالا به نسبت کمتر یا بیشتر مثلا تو فرانسه میگن با حجاب نمی تونی بیای دانشگاه ولی تو میانمار و چین میکشنشون !
ایرانم که قربونش برم دست همه کشور ها رو از پشت بسته تو قضاوت به نفع خودش !
تو لیبی و بحرین و مصر و ... بهار عربیه ولی تو سوریه حمله تروریست ها !!! میگن کرد ها حمله کردن !!! انگار یادمون رفته که قضایای سوریه از کجا شروع شد و چرا همه گیر شد ...
............واقعاً شما اينطوري فكر ميكنيد ؟؟؟؟!!!!!!![]()
جون افراد وقتی مهمه که اون افراد ایرانی باشن...در غیر این صورت، چه یه گوسفند بمیره چه یه امریکایی یا المانی یا میانماری یا چینی یا هر جای دیگه!
من برام انسان بودن کافیه ... من برام این مهمه که اونا خدا رو قبول داشتن ... من برام مهمه که اونا مسلمون بودن ... شاید خیلی کم انسانهایی مثل شما پیدا بشن که این جور چیزا براشون مهم نباشه ... ببخشید ها ولی فکر میکنم شما قلبتون یه خورده سفت شده ....بازم شرمندهجون افراد وقتی مهمه که اون افراد ایرانی باشن...در غیر این صورت، چه یه گوسفند بمیره چه یه امریکایی یا المانی یا میانماری یا چینی یا هر جای دیگه!
جون ایرانی ها برای کی مهمه ؟ دولت ؟
می دونستین طبق آمار جامعه ی جهانی حدود 23000 نفر از ابتدای درگیری ها تا کنون در سوریه کشته شده اند؟؟؟ به نظر شما چرا خبری در مورد اونها پخش نمیشه؟
جون افراد وقتی مهمه که اون افراد ایرانی باشن...در غیر این صورت، چه یه گوسفند بمیره چه یه امریکایی یا المانی یا میانماری یا چینی یا هر جای دیگه!
من برام انسان بودن کافیه ... من برام این مهمه که اونا خدا رو قبول داشتن ... من برام مهمه که اونا مسلمون بودن ... شاید خیلی کم انسانهایی مثل شما پیدا بشن که این جور چیزا براشون مهم نباشه ... ببخشید ها ولی فکر میکنم شما قلبتون یه خورده سفت شده ....بازم شرمنده
با سلام
فیلم وعكسهاي پيوست دلخراش ميباشد اما چاره ي نيست حالا كه جامعه جهانی! سکوت كرده ما اطلاع رسانی ازطريق ايمیل انجام میدهیم
بهتره برامون این مهم باشه که اونها انسانهای بیگناه و بی دفاع هستند فارغ ازدین و آیینشون ...
ممنون دوست عزیز که اومدیموضوع چی........
سلام دوست عزیزسلام دوست دارم مطلب منم بخونید. نظر یادتون نره... (( http://bardashte-azad.mihanblog.com/post/83 ))
انسانیت مقام بالای است که خدا به منو تو احدا کرده و هیچ کس حق دست درازی رو به منو تو نباید داشته باشه بخاطر رنگ ونزاد و دینو نوع پوششو وخیلی چیز های دیگه وگرنه منوتوهم از انسانیت خارجیم
اشتباهات هنگام وقوع دردناکند ولی بعدها اشتباهات خود تجربه اند وراهنمای موفقعیت.
امید وارم اشتباهی نکنی که جبرانش تجربه سختی باشه برات..........
از نظراتت مشخصه که شما alborz_2000 هستی ... باز شما اومدی با این نظراته منفیت؟؟؟!!!!من نمیدونم مرگ و میر 1 مشت ادمی که ایرانی نیستن، از نزاد برتر هم نیستن
چه ارتباطی به ما داره؟
من نمیدونم مرگ و میر 1 مشت ادمی که ایرانی نیستن، از نزاد برتر هم نیستن
چه ارتباطی به ما داره؟
بله نام کاربریت همیشه اسمته + عدد ... هر بارم اخراج میشی یه یوزر جدید میسازی عددشو عوض میکنی ...از نظراتم مشخصه؟ نام کاربریم که مشخص تره
من احساس ندارم؟ تکذیب میکنم. من از این نراد های پست متنفرم
نعوذبالله شما خدا نیستی که تعیین کنی کی پسته .... احترام هم جزئی از انسانیت هست ... فراموش نکن دوست من[QفUOTE=arc.farzad;5383158]
فعلا که ما برتر از سایرین شما، که متوجه این مسائل نمیشید از زندگی اون نژاد های پست ننگین تره
اونا حداقل دست خودشون نبوده و جهاندار اونها رو پست و فرومایه افریده
شما که خودت با دست خودت
فعلا که ما برتر از سایرین شما، که متوجه این مسائل نمیشید از زندگی اون نژاد های پست ننگین تره[QفUOTE=arc.farzad;5383158]هیچ نژادی برتر نیست دوست عزیز