دوربین برای uav

Alien1766

عضو جدید
سلام کسی در رابطه با دوربین های که روی هواپیماهای بدون سرنشین نصب می شه اطلاعاتی داره مخصوصا وزن آنها
همچنین ccd camera &IR camera

amin2025

عضو جدید
سلام کسی در رابطه با وزن دوربین های که روی هواپیماهای بدون سرنشین نصب می شه اطلاعاتی داره

touran90

عضو جدید
سلام! این صوال خوب یه. چه نوع دوربین بهترین است روی چند تا چیز وابستگی دارد. مهمتیرین از همه: چقدر پول دارید؟ دوم - دوربین فیلم یا download link در نظار دارید؟ برای عکسهای - شما فقط دوربین و میگاپیکل (megapixel) شمره بلند (من خودم Sony CyberShot 10.0 رو استفاده میکنم) و سکو تثبین (stable platform) لازم دارید.

برای کمکوردر(camcorder) - هر کمکردرهای کوچک خوب هی - ولی باید یک سکو پن/تیلت (pan/tilt platform) داشته باشید.

اگر پولدار هاستی یک اسباب بازی که من توصیه میکنم MP-Nightview است.

آخرین ویرایش:

Alien1766

عضو جدید
سلام مرسی از اطاعاتتون اما مشکل من اینه که یه سری اطلاعات کلی در رابطه با چیزهای که گفتید دارم اما دنبال مدلهایی که در دسترسه هستم و مشخصات مخصوصا وزنش به عنوان pay load
کارم هم خیلی فوریه

touran90

عضو جدید
سلام دوستم. متاسفم که اطلاعاتم مفید نبود. اگر بتوانید مدلهایی که شما در نظار دارید - یا حد اقل مشخصات مخصوصا وزنش - به من بفرسید به شما اطلاعات ویژهتر تدارک بدهم.
هم میتوانید Cyber-Shot 13.6 megaixel بگیرید - وزش این دوربین رحدوده 115 گرام است