ده قدرت بزرگ اقتصادی جهان

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
صندوق بین المللی پول لیست ابرقدرتهای اقتصادی جهان را منتشر کرد.

در این لیست شش کشور از هفت کشور عضو گروه هفت کشور صنعتی و هر چهار کشور عضو گروه بریچ حضور دارند.

ایالات متحده آمریکا در این لیست با وجود کاهش درآمد ملی با 18.3تریلیون دلار تولید ناخالص داخلی رتبه نخست خود را در بین ابرقدرتهای اقتصادی جهان حفظ کرد.

در این لیست کشور چین با8.8 تریلیون دلار تولید ناخالص داخلی دوم است و ژاپن با ٤.۲ تریلیون دلار، هندوستان با ۳.٥ تریلیون دلار، آلمان با ۲.۸ تریلیون دلار در رده های دوم تا پنجم هستند. انگلستان، روسیه و فرانسه با ۲.۱ تریلیون دلار ششم تا هشتم هستند و برزیل با ۲ تریلیون دلار در رده نهم است.

ایتالیا در این لیست با ۱.۷٤ تریلیون دلار تولید ناخالص داخلی دهم است و کشور مکزیک با ۱.۳٦ تریلیون دلار تولید ناخالص داخلی؛ کره جنوبی و اسپانیا هم با ۱.۳٦ تریلیون دلار تولید ناخالص داخلی در رده های یازدهم تا سیزدهم جدول هستند.

به این ترتیب گروه کشورهای بریچ (برزیل، هندوستان، روسیه و چین) در جمع ده کشور اول دنیا به لحاظ تولید ناخالص داخلی بر اساس برابری قدرت خرید به چشم می خورند.

کشور چین در سال گذشته توانسته است با افزایش ۷۹۸.۷ میلیارد دلاری تولید ناخالص داخلی بر اساس برابری قدرت خرید، اختلاف خود با ایالات متحده آمریکا را در این زمینه از ٦.٥ تریلیون دلار به ٥.٥ تریلیون دلار کاهش دهد.

تولید ناخالص داخلی آمریکا در سال ۲۰۰۹ نسبت به سال ماقبل آن ۱۸٥.۲ میلیون دلار کاهش یافته است.

در بخش تولید ناخالص داخلی بر اساس برابری قدرت خرید چین این رقم را ۷۹۸.۷ میلیارد دلار، هندوستان ۲۲۸.۳ میلیارد دلار و اندونزی ٥۲.۷ میلیارد دلار افزایش دادند. این در حالی ست که این رقم برای ایالات متحده آمریکا ۱۸٥.۲ میلیارد دلار، ژاپن ۱۷٦.٦ میلیارد دلار، روسیه ۱٥٤.۱ میلیارد دلار و آلمان ۱۱۲.۲ میلیارد دلار کاهش یافته است.

در این لیست ترکیه با ۸۸۰.۱ میلیارد دلار تولید ناخالص ملی بر اساس برابری قدرت خرید در رده شانزدهم قدرتهای برتر اقتصادی دنیا جای گرفته است. ترکیه در سال ۲۰۰۸ با ۹۱۳ میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی بر اساس برابری قدرت خرید در جایگاه پانزدهم برترین قدرت اقتصادی دنیا قرار داشت و در سال ۲۰۰۹ به دلیل رکود جهانی اقتصاد جای خود را به اندونزی داد.
درآمد سرانه ترکها در سال گذشته ۱۲٤۷٥ دلار بوده است.

درآمد سرانه آمریکائیان در سال ۲۰۰۹ برابر با 66هزار و ۳۸۱ دلار بود و نسبت به سال ماقبل آن ۱۰۱۲ دلار کاهش یافته است.

درآمد سرانه عربستان سعودی هم در سال گذشته با ۲٦۸ دلار کاهش نسبت به سال ۲۰۰۸ به ۲۳۲۲۱ دلار رسید.

در این لیست بعد از اسپانیا که در رده سیزدهم برترین کشورهای دنیا در زمینه تولید ناخالص داخلی بر اساس برابری قدرت خرید جای گرفته است کشورهای کانادا، اندونزی، ترکیه، استرالیا، تایوان، لهستان، هلند، عربستان سعودی، آرژانتین، تایلند و آفریقای جنوبی به ترتیب در رده های بعدی اند.

shahriar_18

عضو جدید
برای چه منظوری بعضی سعی میکنند آمار را دستکاری نمایند؟!!!

برای دیدن اطلاعات صحیح لطفاً با سایت رسمی سازمان سیا مراجعه کنید.

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2001rank.html

در ضمن به موقعیت اقتصادی ایران نیز توجه کنید
ایشون به آمار صندوق بین المللی پول اشاره کردن نه به آمار سازمان سیا پس امکان اینکه با هم متفاوت باشه وجود داره
اینقدر راحت به هم تهمت نزنید

shahriar_18

عضو جدید
برای چه منظوری بعضی سعی میکنند آمار را دستکاری نمایند؟!!!

برای دیدن اطلاعات صحیح لطفاً با سایت رسمی سازمان سیا مراجعه کنید.

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2001rank.html

در ضمن به موقعیت اقتصادی ایران نیز توجه کنید
ایشون به آمار صندوق بین المللی پول اشاره کردن نه به آمار سازمان سیا پس امکان اینکه با هم متفاوت باشه وجود داره.

Arash_Sn

عضو جدید
ایشون به آمار صندوق بین المللی پول اشاره کردن نه به آمار سازمان سیا پس امکان اینکه با هم متفاوت باشه وجود داره

ای کاش قبل از ارسال پست خود منابع را چک میکردید و توضیحات را در منابع مطالعه میفرمودید و سپس نظر خود را اعلام میداشتید

در ضمن بنده به ایشان تهمتی وارد نکردم. آن کسی که این مطلب را در ابتدا نگاشته به عمد در آمار دستکاری نموده و ایشان احتمالاً بدون اطلاع مطلب را در اینجا باز نشر داده است

شما اگر میتوانید آمار صندوق را اینجا با ذکر منبع ارائه نمائید

shahriar_18

عضو جدید
ای کاش قبل از ارسال پست خود منابع را چک میکردید و توضیحات را در منابع مطالعه میفرمودید و سپس نظر خود را اعلام میداشتید

در ضمن بنده به ایشان تهمتی وارد نکردم. آن کسی که این مطلب را در ابتدا نگاشته به عمد در آمار دستکاری نموده و ایشان احتمالاً بدون اطلاع مطلب را در اینجا باز نشر داده است

شما اگر میتوانید آمار صندوق را اینجا با ذکر منبع ارائه نمائید
منبع شما رو دیدم.شما آمار صندوق بین المللی پول رو خودتون دیدید؟
این سایت صندوق http://www.imf.org/external/index.htm
این کار در هر صورت تهمت زدن حساب میشه حالا شما می تونید قبول نکنید
در ضمن برای درست بودن حرفتون هم بهتر به یک آمار با همون منبع استناد کنید نه با یک منبع دیگه که اعتبار کمتری داره (در این مورد خاص)

Arash_Sn

عضو جدید
منبع شما رو دیدم.شما آمار صندوق بین المللی پول رو خودتون دیدید؟
این سایت صندوق http://www.imf.org/external/index.htm
این کار در هر صورت تهمت زدن حساب میشه حالا شما می تونید قبول نکنید
در ضمن برای درست بودن حرفتون هم بهتر به یک آمار با همون منبع استناد کنید نه با یک منبع دیگه که اعتبار کمتری داره (در این مورد خاص)

عزیزم من قبلاً تمام این مطالب را مطالعه کردم
شما به همان سایت IMF مراجعه کنید خواهید دید بسیاری از منابع اطلاعاتی صندوق و بانک جهانی از سازمان سیا بدست میآید چرا که بسیاری از کشورها اطلاعات مالی خود را رسماً اعلام نمیکنند

شما به پست استارتر تاپیک توجه کن تمام آمار با سایت سیا تطابق داره به جز دو چیز اولاً میزان تولید ناخالص آمریکا که زیاد شده ( اغراق آمیز) و دوم نام ایران که عمداً حذف شده

آیا فکر نمیکنید این موضوع عمدی بوده

در ضمن از شما خواستم دقیقاً لینک مربوطه را معرفی کنید آنچه که شما اوردید صفحه اول سایت صندوق است

shahriar_18

عضو جدید
عزیزم من قبلاً تمام این مطالب را مطالعه کردم
شما به همان سایت IMF مراجعه کنید خواهید دید بسیاری از منابع اطلاعاتی صندوق و بانک جهانی از سازمان سیا بدست میآید چرا که بسیاری از کشورها اطلاعات مالی خود را رسماً اعلام نمیکنند

شما به پست استارتر تاپیک توجه کن تمام آمار با سایت سیا تطابق داره به جز دو چیز اولاً میزان تولید ناخالص آمریکا که زیاد شده ( اغراق آمیز) و دوم نام ایران که عمداً حذف شده

آیا فکر نمیکنید این موضوع عمدی بوده

در ضمن از شما خواستم دقیقاً لینک مربوطه را معرفی کنید آنچه که شما اوردید صفحه اول سایت صندوق است​

شما چطور قبلاً مطالعه فرمودید بعد به من میگین برو آمار صندوق رو بیار؟؟ شما که دقیق مطالعه فرمودید و می فرمایید عمدی بوده لینک بدید تا من عذر خواهی کنم
صندوق بین المللی پول وابسته به سازمان ملل هست و وابسته به مجمع شورای اقتصادی و اجتماعی که اکثر کشور های عضو سازمان ملل هم در اون عضو هستند بعد این سازمان اطلاعاتش رو از سازمان سیا می گیره؟؟؟؟ بیشتر به جک شبیه
این سازمان و بانک جهانی بالاترین مرجع جهانی اقتصادی در دنیا هستند و به کشورها کمک های زیادی می کنه بعد اطلاعاتش رو از سازمان سیا بگیره؟؟؟
:eek::eek::eek:

Arash_Sn

عضو جدید
شما چطور قبلاً مطالعه فرمودید بعد به من میگین برو آمار صندوق رو بیار؟؟ شما که دقیق مطالعه فرمودید و می فرمایید عمدی بوده لینک بدید تا من عذر خواهی کنم
صندوق بین المللی پول وابسته به سازمان ملل هست و وابسته به مجمع شورای اقتصادی و اجتماعی که اکثر کشور های عضو سازمان ملل هم در اون عضو هستند بعد این سازمان اطلاعاتش رو از سازمان سیا می گیره؟؟؟؟ بیشتر به جک شبیه
این سازمان و بانک جهانی بالاترین مرجع جهانی اقتصادی در دنیا هستند و به کشورها کمک های زیادی می کنه بعد اطلاعاتش رو از سازمان سیا بگیره؟؟؟

عزیز من شما چرا بی دلیل بحث میکنید

بنده به این دلیل لینک سازمان سیا را ارائه کردم که قابل رویت میباشد

این آمار در سایت صندوق به صورت یک صفحه قابل رویت نیست ولی با هم انطباق دارد

برای دیدن این اطلاعات در سایت صندوق بین المللی پول به دیتابیس سایت صندوق مراجعه کنید و با ایجاد Query، وب سایت صندوق برای شما یک فایل اکسل ایجاد میکند

Arash_Sn

عضو جدید
[/RIGHT]

در ضمن اگر خواستید متوجه شوید که صحبتهای بنده بیشتر به جک شبیه یا شما میتوانید از انی روش اقام کنید

در سایت صندوق این واژه CIA Factbook را به کمک گوگل جستجو کنید تا ببنید چند درصد از گزارشهای صندوق به اطلاعات سیا رفرنس داده است

از این به بعد هر وقت خواستید از این ادبیات استفاده کنید برای خودتان هم که شده کمی مطالعه بفرمائید

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
این هم آمار صندوق بین المللی پول

Arash_Sn

عضو جدید
این هم تصویر واضح تر

ضمن تشکر از دوست عزیز jovhar

همانطور که در تصویر مشاهده میکنید آمار IMF و CIA با هم تطابق داره

پس تولید ناخالص آمریکا طبق گزارش IMF رقم 18 تریلیون دلار نیست

و ایران هم در رده بندی اقتصاد جهانی با رشد به رتبه 16 ارتقاء پیدا کرده است

در اکثر موارد آمار ما از میانگین جهانی به مراتب بهتر است

Arash_Sn

عضو جدید
به نظرم آمارتون صحیح نیست اینو ببینید:

http://en.wikipedia.org
/wiki/List_of_countries_by_GDP_%28nominal%29
در ضمن جناب به موقعیت ایران ننازید فروختن نفت که هنر نیست

در ارائه آمار تولید ناخالص ملی معمولاً دو روش وجود دارد یکی روش Nominal است و دیگری روش PPP

در روش Nominal آنچه که صورت وضعیت مالی کشورها نشان میدهد ملاک عمل بوده و با احتساب نرخ رسمی ارز میزان GDP بر اساس دلار محاسبه میگردد همان چیزی که شما لینک آنرا قرار دادید

ولی بعدها سازمان های مالی بین المللی از روش PPP استفاده کردند چرا که نرخ رسمی ارز در اغلب کشورها بطور مصنوعی بوجود آمده و نمیتوان به کمک روش Nominal به یک دید دقیق از تولید ناخالص داخلی کشورها به منظور مقایسه دقیق پی برد

بطور مثال بعضی از تجار را در نظر بگیرید آنها عمدتاً دو دفتر مالی دارند یکی دفتر که به منظور ارائه به ادارات مالیات میباشد و دیگری دفتر واقعی که برای محاسبات خود در اختیار دارند که عموماً محرمانه میباشد

پس برای محاسبه واقعی از روش اشمیت استفاده میشود و نرخ PPP استخراج میگردد

شما در همان لینک ویکیپدیا که قرار دادید میتوانید لینک PPP را نیز مشاهده کنید و خواهید دید که در همان لینک شما نوشته شده روش PPP دقیقتر و مفیدتر است

برای سهولت بنده لینک آنرا در زیر قرار میدهم
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم آمارتون صحیح نیست اینو ببینید:
http://en.wikipedia.org
/wiki/List_of_countries_by_GDP_%28nominal%29
در ضمن جناب به موقعیت ایران ننازید فروختن نفت که هنر نیست

منبع آمار ویکیپدیا در این زمینه همون صندوق بین المللیه
بهتره در اینباره حرفی از آمار اشتباه نزنی مگه اینکه بگی صندوق اشتباه کرده

مرسی
کاش از اول این رو میاوردین

سایت صندوق بین المللی پول رو خودت معرفی کردی من هم جور شما رو کشیدم آمار رو به روز استخراج کردم